Партнер рубрики Події

Тернополяни люблять своє місто!

Тернополяни люблять своє місто!
Проект “Я люблю Тернопіль” стартував у нашому місті. Ініціатори такої незвичної акції - молодий фотограф Андрій Марчук і справжня патріотка рідного міста Оксана Дяків.

Підтримку їм надає Тернопільська міськрада. Фотограф просто підходить до людей на вулиці та запитує: “Чи любите ви Тернопіль?”. У разі схвальної відповіді, пропонує зазнимкуватися з табличкою із написом: “Я люблю Тернопіль”. 

Відео дня
>- Я не задумував це як конкурс. Просто хотів сфотографувати 1000 різних облич із такими табличками, - каже Андрій Марчук. – На деякі фото потрапили і тварини. Так вийшло… Думаю, нічого поганого у тому немає…



Організатори проекту вважають, що Тернопіль варто і є за що любити. Проте жителі нашого міста тримають це почуття в собі. Тож треба людям допомогти висловитися.



- Я пробую до різних людей звертатися, - пояснює чоловік. - Від малого віку до старших. Навіть різних кольорів. Пробую до службовців підійти, духовників, продавців... Словом, усіх, хто мені видається цікавим.



Акція триватиме ще тижнів два. Адже ідея - в тому, щоб представити фінал проекту до Дня міста.



- За хорошої сонячної погоди, звичайно, фотографувати легше, - додає Андрій Марчук. - Надто мало людей виглядають веселими і щасливими у дощ… Але я спробую познимкувати і в таку погоду…



До речі, організатори врешті обіцяють зі всіх фото зробити фото-колажі та розмістити їх у різних куточках міста. Також планують виготовити великий стенд із спеціальним отвором для фотографування. Його розмістять у центральній частині Тернополя у День міста, тобто 28 серпня.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (15)
  • Anonymous

    Шкода, що я в кадр не попала... Ще сподіваюся!
  • Anonymous

    тернопіль - місто для дебілів

    Anonymous reply Anonymous

    Дурак приписує всім нам - лиш те, що розуміє сам.... Тобі пряма дорога на Донбас.

    Anonymous reply Anonymous

    прозорий пост. дуже яскраво відображає глибину культурного та морального розвитку. жаль людей, настільки ображених життям :(
  • Anonymous

    Кльова акція! Я також люблю Тернопіль! А не люблю невдах, які нічого не можуть робити як тільки все навколо себе обсирати!
  • Anonymous

    Тим людям спасибі.Хороша справа.Хай вибачають за різкі коментарі но все вже задовбало.Розруха хабарі обіцянки.Там хтось писав: підніми дупу і щось зроби.Я МОЖУ ТІЛЬКИ ТАКИХ ПРИВЛАДНИХ ГАДІВ РОЗСТРІЛЮВАТИ.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up