Тернопіль: Забудову біля “Братіслави” не демонтували

Тернопіль: Забудову біля “Братіслави” не демонтували
Паркан біля Братіслави не знесли. Не було о десятій ранку біля закладу ані бульдозерів, ані міліції, ані власників ділянки. Лише згодом прийшли кілька людей, які підтвердили що вони є судовими виконавцями, однак від будь яких коментарів відмовилися.

- Спочатку судовиконавці казали, що згідно рішення суду незаконно збудований на моїй ділянці мур знесуть 26 липня о десяті ранку, - розповідає власник ділянки Руслан Ліштаба. - Однак у переддень подзвонили і сказали, що зносити нічого не будуть, бо адвокат забудовників надав їм документ, згідно якого наче вступило в силу рішення суду, який визнав те будівництво законним.


Чоловік каже, що послухавши судовикорнавців відповідно не прийшов на ділянку вранці. Він здивований, чому судовиконавці приходили туди, заповнювали якісь документи без його участі.


- Я уже подав скарги на судовиконавчу службу, - каже пан Ліштаба. - У адміністрацію президента, у генпрокуратуру. Навіть не знаю як справа піде далі...

Відео дня
>
Нагадаємо, з рішеннями судів на руках та в присутності судовиконавців тернополяни намагаються демонтувати парковку, муровану огорожу та альтанки біля ресторану. Їх, як стверджують люди, всупереч закону на міській землі облаштував власник "Братіслави", депутат міської ради від "Свободи" та голова комісії з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі Михайло Гладкий. Другої спроби демонтажу уже й не було.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (29)
  • Anonymous

    га га га))))))) депутат від свобои не хоче демонтувати незаконну забудову))))))))))
  • Anonymous

    Прикро але в партыю Удар на мысцевому рывны проскочиили не ты люди яких чекав народ.Перший то мылыц.злодый нахаба ы хабарник Максимов.Зараз он скрызь пыариться щось там говорить про ПОРЯДОК І ЗАКОН.Боже вчорити на посаді мінімкм 4-5 кр.злочинів і бтихенько відсидіти в відстійнику пару років.А зараз вперед до влади бо все йому мало.Надії на Удар НЕМАЄ.Пока скоти лізуть.

    Anonymous reply Anonymous

    Прийди на центральний офіс чи в громадську приймальню і скажи Максимову це в очі, як на мене то його помилкою був тільки Кав'юк!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    для чого казати йому в очі ??? поясни дібіл мешко! мент був себе показав хто він є на посаді тепер виріший далі до корита влізти шо тут казати ?? нема гірше чим мент при владі

    Anonymous reply Anonymous

    Прийди в очі скажи, страшно?

    Anonymous reply Anonymous

    Мінтьонок,він і в Африці мінтьонок..))
  • Anonymous

    гнати то свободівське чмо з тернополя!!! цей бандюк гладкий вже й парк шевченка захоплює... скоро доступ до нього буде лише побратимам галімим...
  • Anonymous

    Треба, щоб Ліштаба запросив програму "Гроші"! Тоді вся Тернопільщина буде знати хто є хто.

    Anonymous reply Anonymous

    Програму "Гроші" в Тернопіль
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:01 Під час гасіння пожежі у свинокомплексі в Тернопільськомцу районі врятували 650 свиней 16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up