Тернопіль: Команда КВН "Оптом дешевше" попала в аварію

Тернопіль: Команда КВН "Оптом дешевше" попала в аварію
Бус “Рено”, в якому їхали семеро учасників тернопільської команди КВН “Оптом дешевше” на Міжнародний фестиваль КВН, зіткнувся з мінівантажівкою Jac 13 січня. Пасажир і водій вантажівки загинули. Кавеенники не постраждали.

- Із Тернополля ми виїхали о п'ятій вечора, аварія сталась о 20.30, – розповідає учасник команди “Оптом дешевше” Віктор. - Це трапилась за 200 кілометрів від Донецька, на в'їзді у Красноармійськ. Дорога не була слизькою, але дув сильний вітер. Наш водій почав брати на обгін вантажівку і зачепив її бампером. Вона зішла у кювет і перевернулась. Удар був не сильний, тому ніхто з кавеенників не постраждав. Одразу ж після аварії ми викликали швидку. А нас пересадили у іншій автобус. Пасажирів Jaca лікарі врятувати не встигли.
Віктор вважає, що порушень правил не було. Аварія — нещасний випадок. Тернополянам довелось ще раз платити за проїзд.
 

Відео дня
>- Дорога у нас була оплачена в обидві сторони. У Сочі ми плануємо бути до 20 січня. Назад нас довезуть друзі. Вони їдуть великим автобусом. На гру, куди з'їхалось понад 600 команд, хлопці пройшли вперше. Звичайно, що всі пережили дуже сильний стрес, але зараз збираємось силами, щоб гарно виступити, – розповідає Віктор.
На гру хлопці не спізнились, хоч і планували приїхати на 6 годин раніше. Виступ відбувся 17 січня. Інша команда з Тернополя — VIP — їхала поїздом, щоб вчасно прибути на місце, вони виїхали на два дні раніше.
 

- Ми би поїхали залізницею, але поїзд на Адлер відмінили і треба було їхати з пересадками. А це — набагато більше часу. Тому ми і вирішили найняти бус.
Хлопці з команди VIP на фестиваль їхали вже вп'яте. Щоб дістатись у Сочі вчасно, вони виїхали на два дні раніше, ніж команда “Оптом дешевше”.
( Оновлено 17.01.12)

Антон Краснобаєв

096-182-27-27

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (27)
  • Anonymous

    Выходит, что амбиции сейчас гораздо важнее человечекой жизни. Весь ужас не только в том, что случилось, а ещё и в том-как к этому отнеслись участники команды...Поехали выступать дальше.
  • Anonymous

    Тернопіль: Команда КВН "Оптом дешевше" попала в аварію... шо!!!! та це двоє людей на вантаживці попали в аварію, і загинули, які нах КВНщики, який бля КВН, про що ви пишете, би бля хоч би співчуття сім'ям загиблис висловили, а ні вони про КВН чуть не встигли, переплатили... ви про загиблих згадайте!!! Я в шокє!!!
  • Anonymous

    "розповідає учасник команди “Оптом дешевше” Віктор" у машині з нами не було жодного Віктора, дуже обідно коли у одній з найкращих тернопільських газет пишуть вигадані "факти" !!!

    Anonymous reply Anonymous

    блін жовта преса....ганьба 20 хвилин
  • Anonymous

    цікаво, а як вони за три з половиною годин проїхали майже 1000 км??

    Anonymous reply Anonymous

    Там помилка ....аварія сталась у 8-30 ранку....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У Зарваниці відбулася проща родин загиблих Героїв photo_camera 20:00 На Провідну неділю до кладовищ курсуватиме більше громадського транспорту 19:07 Судили тернополянина, який створив групу у Телеграм про повістки і переміщення ТЦК 18:00 Євробачення 2024: де дивитися трансляцію гранд-фіналу та як голосувати Від читача 11:52 Ефективна співпраця на допомогу людям 17:05 Коли можна вклеїти фото у паспорті і чи буде чинним документ без нового зображення 16:00 ФК«Нива» у Тернополі прийматиме запорізький «Металург» 15:00 Магнітна буря та полярне сяйво — чому жителі України бачили забарвлене небо 14:00 На Тернопільщині водій з сусідньої області намагався підкупити патрульних 13:00 15 травня не буде води на кількох тернопільських вулицях 12:00 Копаючи могилу для військового, знайшли гранати і людські рештки 11:35 Як новачкам підготуватися до свого першого забігу? Важливі поради від тренера (новини компаній) 11:00 Жінка травмувалася в тернопільській маршрутці 10:05 Готуємо домашні рогалики з повидлом, вишнею чи маком 09:00 Тернопільщина втратила захисників Олександра Грицюка і Віталія Тимківа
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up