Тернопіль: схоже, що міст на Микулинецький ремонтуватимуть вічно

Тернопіль: схоже, що міст на Микулинецький ремонтуватимуть вічно
Автомобільний шляхопровід на вулиці Микулинецькій ремонтують ще з осені 2011 року. Дорога розкопана, і проїхати можна лише вузькою ділянкою. Автомобілі скидають швидкість і маневрують, аби потрапити у цей перешийок. Однак жоден робітник чи екскаватор на місці не працює.

- Це вже просто смішно, - каже водій Дмитро Гуцалюк, який зупинився неподалік. - Краще б взагалі не бралися, якщо знають що не зможуть довести до кінця. Скоро це все понариване взагалі дощами розмиє, і будуть будувати новий міст.

У підприємстві “Архбудсервіс” пояснюють — немає грошей, нема й ремонту. Коли завершать роботи сказати не можуть. Більше того — не можуть сказати, коли їх почнуть.

- Ситуація із цим автомобільним шляхопроводом вкрай критична, - каже директор КП ТОР “Архбудсервіс” Юрій Лазаренко. - Ми розраховували, що кошти виділять третього травня. Тоді обладміністрація розподіляла субвенції із державного бюджету. Та чомусь жодної копійки не виділили. Не дивлячись на всі наші прохання і листи. Зараз просто не уявляємо, де можна взяти ці гроші. А треба їх — два мільйони, 375 тисяч гривень...

Поки йде час, зроблена раніше робота нищиться. Машини уже розбили захисне покриття розраховане на кілька місяців.

- Асфальт на ту ділянку дороги ще не укладали, - каже пан Лазаренко. - Коштів на це не було. А покриття, яке має захищати бетон, уже нищиться. На приїжджій частині утворилися ями.

Та в обладміністрації кажуть — кошти уже раз виділяли, і ще раз виділяти не будуть.

- Кошти були виділені в обсязі, необхідному для завершення робіт, - каже заступник начальника управління ЖКГ ОДА Орест Куриляк. - Однак замовник, комунальне підприємство обласної ради “Архбудсервіс”, не змогло забезпечити освоєння цих коштів до кінця року. Із суми 3,5 мільйонів фактично було виконано робіт лише на 1 мільйон 900 тисяч.

Що ж буде з мостом надалі, чиновники не беруться сказати.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Anonymous

    дітей карають ремнем, студентів оцінками, а таких роботяг гривнею карати, просто звільнити не можна, як не вмієш то йди працюй на дзвінки по 1грн. там просто стояти треба
  • Anonymous

    Реально задовбав цей бардак. Архбудсервіс - комунальне підприємство обласної ради, взялися робити і не зробили, значить директора гнати копняками, іншим приклад буде. А ця "відремонтована" смуга? Це ж звідки в людей повинні рости руки і наскільки повинен не працювати мозок, щоб так "якісно" виконати роботи? У мене враження, що в цій державі ніколи не буде порядку із дорогами, кожен тільки чекає нагоди де вкрасти. Ніхто не зацікавлений робити швидко і тим більше якісно. Цікаво подивитися кошторис робіт, куди ідуть мільйони. Вигнали на дорогу один камаз і 5 пиячків із лопатами і тачками і вже з декілька десятків тисяч списувати можна. Хто це повинен контролювати??? За такі "роботи" до КРИМІНАЛЬНОЇ відповідальності притягувати треба.
  • Anonymous

    зробіть міст на Білу в людей вже сили немає

    Anonymous reply Anonymous

    канатний підійде?
  • Anonymous

    вже відремонтовану сторону треба ремонтувати, чого майстри за свої кошти не усувають брак, ніхто нізащо не відповідає, ні за термін, ні за якість
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up