Тернопіль: Щепановському та Марценюку невдовзі винесуть вирок

Тернопіль: Щепановському та Марценюку невдовзі винесуть вирок
- Дивись – сидить, руки заклав за голову. Задоволений. Чує, що скоро випустять, - перешіптувались у суді пайовики «Будівельника». – А де наші гроші поділися, то вже нікого не цікавить.

Так перемовлялися між собою потерпілі під час судового засідання 25 червня, на якому підсудним надали останнє слово.

Допоки люди чекали головуючого суддю, підсудні із потерпілими встигли обмінятися кількома репліками. Поміж себе говорили про гарний настрій Щепановського та його впевнений вигляд. Розмови стихли після появи судді, котрий дав слово підсудним. Виступ обох тривав не більше двох-трьох хвилин.

- Я визнаю, що підписував довідки про зарплату, – каже колишній головний бухгалтер ТФ «Будівельник» Євген Марценюк. – Але хай суд зверне увагу на ті обставини, за яких це відбувалося. Хай зверне увагу на свідчення людини, яка працювала на цій посаді уже після мого звільнення – вона також була змушена виконувати вказівки.

Далі Марценюк згадав Щепановського та його твердження, що саме бухгалтер займався фінансовою діяльністю підприємства. Підсудний наголосив, що лишень вів документальний облік. Пригадав підсудний й закиди зі сторони адвоката Щепановського про володіння ним завдяки фірмі дорогими автомобілями.

Відео дня
>- Автомобілі, які у мене були – всі службові, - говорить він. – Окрім того, коли на фірмі давали службовий автомобіль, то ще й заставляли брати кредит.

Далі за слово взявся Зіновій Щепановський. Його виступ був ще коротшим.

- Я все, що сказав раніше, підтверджую, - каже він. – І ще хочу попросити вибачення у пайовиків та працівників підприємства, що не зміг все втримати у руках. У суду прошу призначити мені таке покарання, щоб я зміг далі працювати.

До речі, адвокати обох підсудних на засідання не з’явилися. Присутнім був тільки юрист підприємства. Відтак після виступу підсудних суддя оголосив, що іде в нарадчу кімнату і залишив зал. Згодом той же юрист підприємства звернувся до присутніх та повідомив, що аби дізнатись про дату винесення вироку, потрібно перетелефонувати в суд у середу, 27 червня.

Світлана ГРИВАС,

0-96-709-74-60

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Anonymous

    Продажний і корумпований Суд Магдича,вже визначився з мірою покарання....Шановні мешканці.треба красти мільйони,і будете мати УМОВНО...

    Anonymous reply Anonymous

    із заключення комісії яка складалась з депутатів верховної ради при перевірці суддів та прокуратури міста та області .. цитата - ПОВНА БЕЗДІЯЛЬНІСТЬ СУДДІВ, ПРОКУРАТУРИ МІСТА ТА ОБЛАСТІ !!!

    Anonymous reply Anonymous

    коротше в середу заслуженого будівельника, мабуть випустять. готуйте квіти
  • Anonymous

    таких будівельників пів Тернопіля а прокуратурі насрати на них .. один вже з крану "впав" інший ховається .. садити їх на довічно !!!
  • Anonymous

    те що щепановський не втримав у руках зараз живе у києві і шляється по спа центрах і кабаках з молодим ц........ ком
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up