Тернопіль: на запитання відповів Віталій Максимов

Тернопіль: на запитання відповів Віталій Максимов
На ТРИ ЗАПИТАННЯ відповідає кандидат у нардепи по 163 одномандатному виборчому округу Віталій Максимов.

1. Навіщо ставати депутатом? Щось вам заважає "на своєму місці" змінювати життя і державу? Як допоможе у цьому депутатський мандат?

2. Якими є конструктивні сторони конкурентів? Чи аналізували ви програми і напрацювання колег, визначали сильні та слабкі сторони, дослухалися до думок?

3. Ваше ставлення до діючого президента Віктора Януковича, до діяльності Партії регіонів і правлячої коаліції?

1. Я довго вірив, що люди, яких ми обираємо до парламенту, будуть захищати наші інтереси і допомагати Тернополю розвиватися.

На жаль, депутати, потрапивши до Верховної Ради, одразу забувають і про свого виборця, і про свої обіцянки. Я зрозумів, що чекати від когось плідної роботи у парламенті не варто – потрібно йти самому.

Допоки очолював обласне управління міліції, кожен свій день присвячував захисту людей. Так буду робити й у Верховній Раді: Тернопіль, його жителі, їхні турботи щодня стоятимуть для мене на першому місці. Вже сьогодні я роблю конкретні кроки задля вирішення наших проблем. Один із прикладів – акція щодо повернення тернополянам скасованих нічних поїздів. Як бачите, жоден із нинішніх народних депутатів від Тернопільщини навіть пальцем не поворухнув, щоб вирішити це питання, а маючи депутатський мандат, зробити це було б значно швидше і простіше.

2. Звісно, я аналізував своїх конкурентів та їхні програми. Вже не раз говорив про те, що якби об'єднана опозиція обрала єдиним своїм кандидатом достойного тернополянина, а не чужу нам людину і бездіяльного посадовця, можливо, й не було б мені сенсу балотуватися. Адже завдання не в тому, що у парламенті повинен бути саме Максимов, а в тому, що нам потрібен потужний лобіст, котрий усю каденцію активно допомагатиме Тернополю. У цьому сенсі за себе можу відповідати, а за людей, які навіть на своїх нинішніх посадах нічого не роблять для людей, - ні. Як приклад – жоден із кандидатів не відгукнувся на моє звернення включити до своїх програм пункт про недопущення знищення Тернопільської області внаслідок адміністративно-територіальної реформи, яку влада запланувала вже на наступний рік. Чому? Через байдужість чи страх?

А чи потрібні нам байдужі та лякливі депутати? Констатував, на жаль, і те, що у передвиборчій програмі кандидата від опозиції немає навіть згадки про Тернопіль. Зате багато "патріотизму" та "націоналізму". Боюся, що після обрання такого депутата весь патріотизм закінчиться одразу за порогом парламенту, бо вже під час написання своєї програми він забув про наше місто і його турботи, то що вже казати після виборів? А тернополяни, яких вкотре ошукають, зігравши на їх патріотичних почуттях і заліпивши місто власними портретами у вишиванках, знову залишаться нікому не потрібними. Тому я хочу, щоб не кандидати читали програми один одного, а самі виборці. Більше того: щоб зберегли програму того, хто переможе, і вимагали постійного звіту по її виконанню.

Відео дня
>3. Ні Янукович, ні Партія регіонів ніколи би не прийшли до влади, якби нинішня опозиція, котра на той час керувала країною, цього не допустила. Не був би прийнятий "мовний" закон, якби опозиція захищала мову того дня у стінах парламенту, а не в палатках під Українським домом. Партія "УДАР" сьогодні – єдина опозиційна політична сила, яка ніколи не була при владі і тому не несе відповідальності за той стан, в якому сьогодні перебуває Україна. Тому і стала для зневірених українців чи не єдиним промінчиком надії, тому й набирає популярності, яка не дає спокою ні владі, ні нашим партнерам з опозиційного табору. І все ж на нинішній день тільки кандидати від "УДАРу" склали присягу про те, що ніколи і за жодних обставин не об'єднаються з Партією регіонів та її сателітами.

Тільки ми обговорили із громадськістю кожну кандидатуру перед її затвердженням на вибори. Це – виклик діючій владі, протиставлення її методам – адмінресурсу, підкупу та залякуванням. І наш головний супротивник – Партія регіонів. Якщо всі опозиційні партії приймуть цей принцип, якщо ми будемо йти до виборця з єдиним гаслом "Жодного голосу Партії регіонів!", то у всіх нас є шанс одержати спільну перемогу.

Чекаємо відповіді на такі ж запитання від УСІХ кандидатів з усіх ОКРУГІВ Тернопілля!!!

До речі, ці запитання особисто вже отримали: Володимир Бойко, Михайло Бочаров, Людмила Скакун, Орест Муц, Іван Бесяда, Ярослава П’яла, Володимир Гульовський, Олександр Федорович, Володимир Болєщук, Іван Кісь, Юрій Чижмарь, Михайло Полянчич, Іван Стойко, Руслан Кулик, Павло Федик, Володимир Ткач та інші. Більшість із перелічених – ще 16 серпня! З того часу ми отримали лише відповіді від найактивніших суб’єктів виборчого процесу. Частина депутатів (наприклад, Микола Люшняк, Володимир Клименко, Тарас Козак) отримали запитання на власні сторінки в Інтернеті або на Facebook. Надсилали ми запити і прес-секретарям кандидатів. Але... всі вони ДОСІ мовчать! У їхніх мотивах нехай розбираються виборці...
Нагадаємо, листи ми ще чекаємо на адресу: [email protected]. Контактні телефони – 43-00-50, 050-521-19-33 (Любов Красновська).

Розміщення цієї інформації на сайті 20minut.ua – БЕЗКОШТОВНЕ, адже такі дані не вважають агітацією. Кожен виборець повинен знати, чим дихають люди, які розраховують на його голос!

Нагадаємо, цей проект ми розгорнули за підтримки інших Інтернет-ресурсів Тернополя, зокрема "Тернопільської липи". Дякуємо колегам за співпрацю!
 

Коментарі (18)
  • Anonymous

    заберіть портрет Кайди, Д І С Т А Л О !!!

    Anonymous reply Anonymous

    підтримую !!!
  • Anonymous

    хто пише таку гидоту, нехай би сам закінчив інститути, академії, пішов працювати в міліцію, мав би все, що має Максимов і тоді ми б писали про вас теж саме, гидоту
  • Anonymous

    Нормальний чоловік, не те що Ал.Кайда
  • Anonymous

    Чистоплюй бидло хабарник і великий злодюга.Навіть живе на вілі в Петриках як хабар.Синок сбушнік бувший такий самий
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up