Партнер рубрики Події

Тернопіль: сперечались за результати веломарафону

Тернопіль: сперечались за результати веломарафону
Шлях веломарафону, який пройшов 15 червня, пролягав навколо ставу. Найкращі на дистанції у 8 кілометрів 500 метрів стали Ігор Бобчук з результатом 19 хвилин 41 секунд і Андріан Кутрань, який приїхав за 20 хвилин 44 секунди. Між хлопцями виник скандал через сумлінність результату. Переможець марафону отримав 1000 грн.

- Я не згоден з найкращім результатом, бо ми також рахували час за допомогою GPS і кудись зникло чотири хвилини у переможця, - розповідає Андріан. - Ми всі приїхали з брудними ногами, адже на дорозі було болото. А у нього чисті ноги. Мені здається, що він не проїхав повністю дистанцію.


Сам переможець, каже що він їздить на ровері з самого дитинства. І для нього ця траса була також важка.


- Я доволі часто проїжджаю цю дистанцію, - розповідає Ігор. - Тому шлях знаю дуже добре. Я привик їздити в іншу сторону в цю їхав вперше. Я дуже втомився, але переміг завдяки тому, що вірно розрахував навантаження. Наприкінці дав найбільше газу.

Відео дня
>
Організатори заходу запропонували хлопцям зробити повторне коло, щоб всі сумніви відкинути. Але через велику відстань шляху марафону дуже втомились і учасники відмовились.


Всього у заході взяло участь 25 чоловік, організатори кажуть, що очікували набагато більше.


Деякі вело клуби трохи підвели, - розповідає організатор Роман Леськів. - Зареєструвались, а на саму гонку не прийшли. Всього сьогодні чотири заїзди.


Учасники ділились по віку. В молодшій категорії брали участь двоє учасників.


- Для мене дистанція видалась важка, я не зміг доїхати до кінця і повернувся, – розповідає наймолодший учасник восьмирічний Борис. – Я катаюсь на ровері з 5 років.


Дистанція пролягала через Новий Світ і с Біле. Учасникам доводилось, навіть, носити велосипед на собі по сходах. Олександр Черешнюк проїхав дистанцію за 22 хвилини 16 секунд.


- По дорозі в мене, навіть, спав ланцюг, - ділиться своїми враженнями хлопець. - Треба було швидко все відремонтувати. Але, все одно, я приїхав першим у своєму заїзді. Ми з другом подивились всю трасу, ще до початку гонки. Звернули увагу на перешкоди. Потім було легше їхати.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Чудово, що відбувся веломарафон! Але чому на такому низькому рівні? Організатори, треба ж трошки старатися, думати ...
  • Anonymous

    підстава 100%... батя його дзвонив...!!!! вот і менно шоб забрати ледаря з білої і доставити до церкви над озером.... винищувати таких треба
  • Anonymous

    минут?????? ХВИЛИН правільно!!!! стидоба !

    Anonymous reply Anonymous

    Весь текст з такими помилками що стидно за Вас. В 1й клас треба йти заново вашій газеті!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up