У Тернополі Хоптян захищав горілку від поліціянтів

У Тернополі Хоптян захищав горілку від поліціянтів
Муніципальні поліцейські взялися складати протоколи на продавців алкоголю на туристичному ярмарку у парку. Та на захист “туристичного” алкоголю став губернатор, який сказав що “є закони писані а є неписані”

Поліція та міліція навідалася на туристичну ярмарку аби скласти протоколи на торговців алкоголем, які продавали пиво, вино та горілку у наметах у парку Топільче.
За продавців алкоголю заступився губернатор області Валентин Хоптян, однак це не завадило правоохоронцям скласти протоколи та зафіксувати торгівлю спиртним у парку Шевченка.
- Є писані закони а є неписані, нормально, по людськи... - звернувся до керівника муніципальної поліції Валентин Хоптян. - І саме главне, щоб не було злості. А то у вас в очах дуже багато злості.
Працівники муніципальної поліції прийшли на туристичний ярмарок близько 15.00. В цей час там на деяких стендах ресторанів горілкою пригощали навіть безкоштовно.
- Згідно рішення міської ради алкоголь у парках Тернополя продавати заборонено, - прокоментував начальник управління муніципальної міліції Сергій Волков. - Ми виконуємо свою роботу — фіксуємо порушення. Працюємо разом з міліцією. В понеділок же складемо протоколи за продаж спиртного у парку. Сьогодні свято, не будемо вживати жорсткіших дій, але продавців попередили про те, що вони роблять порушення.


Продавці ж випивку продавати не припинили. Люди показують рішення міської ради у якому закладам дали дозвіл на святкову торгівлю продовольчими товарами й у тому числі алкоголем.
- У нас є дозвіл на торгівлю алкоголем і перший такий виїзд ми робили минулого тижня на відкритті стадіону, - каже працівник ресторану “Аскольд” Олександр Орляк. - на той момент нам видали рішення що ми маємо право і в ті дні і нині виїжджати із пивом і продавати шашлик. Міська рада сама собі суперечить...
Люди показували свої дозволи муніципалам та протоколи все одно склали.
- Це рішення дозволяє вам продавати алкоголь але не в парках, - парирував Сергій Волков. - Хто ж буде відповідати якщо люди, які тут нап’ються потім нароблять біди? Хіба алкоголь на святі найважливіше?
Торговці ж усе одно обурювалися. Казали, що поліцейські псують людям свято.
До слова, штраф за продаж алкоголю в парках від 510 до тисячі гривень.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (42)
  • Anonymous

    Волков і в міліції був тугодом .Не слив розумним тому і далеко не пішов.Дали тобі пенсію - то сиди вдома або заглядай в ментовський бар на сто грам.А тут хоче себе виставти. ДУРНЮ ТО БУЛО СВЯТО.Народ полвинен веселитися.А по твоєму : треба було перед виставкою забігти дес ь в бар чи за угол хильнути а тоді йти на свято?.ДЕБИЛІЗМ!

    Anonymous reply Anonymous

    Дурний коментар , що аж гидко. Коли не знаєш людину , то краще не пиши.

    Anonymous reply Anonymous

    Дурний коментар , що аж гидко. Коли не знаєш людину , то краще не пиши.
  • Anonymous

    20 хвилин пора давно через таких ідіотів як дерех та ще декілька перестати сприймати серйозно... жовту каротчку вам панове!
  • Anonymous

    Поліція навідалась на туристичнИЙ ярмарОК. Вчіть мову, перодряпи!
  • Anonymous

    Відлколи це туристична виставка проводиться у парку "Топільче"? Ото горе-писака а не журналіст. Виставка була у парку Шевченка. Чи може я помиляюсь?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up