Партнер рубрики Події

У Тернополі вночі горів супермаркет "Київ" (оновлено)

У Тернополі вночі горів супермаркет "Київ" (оновлено)
Горіла паперова та пластмасова тара на рампі супермаркету "Київ" у Тернополі на вул. Київській, 10 у п’ятницю, 13 квітня, о 01.28.

Вогонь знищив паперову та пластмасову тару.

Ймовірна причина виникнення пожежі – необережність під час куріння невстановленої особи. Матеріальні збитки встановлюються.

Відео дня
>Пожежу ліквідував черговий караул Тернопільського райвідділу. Врятували будівлю супермаркету, повідомили у центрі пропаганди Управління МНС України у Тернопільській області. 

Як повідомили наші читачі, вогонь зачепив автівку, яка була припаркована поруч.

- Хотіли на Великдень їхати у Лозову до батьків, але будемо сидіти у Тернополі. - бідкається Леся Матвієйко. - Як їхати? Машина згоріла! Маємо таку мороку - і на самі свята!
Горіли паперові та пластмасові ящики на території магазину «Київ» на вул. Київській вночі 13 квітня. Про займання сміття повідомив невідомий мобільним телефоном.
- Горіло сміття десь о пів другої ночі. - розповідає інспектор міського відділу управління Держтехногенної безпекив в Тернопільській області Петро Мацко. - Пожежники погасили пожежу за 10-15 хвилин. Магазин, зі слів дирекції, збитків не зазнав. Але від високої температури був пошкоджений автомобіль «Волга», який знаходився за півметра від пожежі.
За цим випадком зараз проводять розлідування. Власник машини уже звернувся до дирекції супермаркету за компенсацією. Однак ті у всьому звинувачують чоловіка.
- Завідуюча сказала, що я сам винен у тому, що сталося. - розповідає Роман Матвієйко. - Адже залишив машину на території магазину. Мовляв, неодноразово попереджали про це водіїв. Але де я маю ставити машину, коли живу у будинку неподалік? Тут — проїзна частину дороги до нашого будинку.
Знак, який забороняє стоянку авто, на території супермаркету кореспондент не бачив.
- Його тут і не може бути, - переконує пан Матвієйко. - Я не порушував ніяких правил. Ставлю машину тут день в день уже протягом року. Так само роблять інші мешканці будинку.
У машині через пожежу облізла фарба на дверцятах, обгорів бампер, капот та дах автівки.
- Тут була велика пожежа, бо добре осмалився дах супермаркету. - продовжує пан Матвієйко. - Бачив, як зранку залишки пластмасових ящиків прибирали працівники магазину. Машина зазнала сильних ушкоджень, добре, що взагалі не вибухнула від вогню.
Оцінку збитків експерт зробить 17 квітня.
- Я хотів домовитися із магазином по-доброму, але ті непогодились, - каже чоловік. - Після експертної оцінки звернуся до суду.
Керівництво супермаркету спілкуватися із журналістом не захотіло.
- Вона занята. Та й нема про що говорити, - запевняє охоронець магазину ( прізвище відмовився називати, - прим.ред.). - Люди самі винні. Хай ставлять свої машини під під'їзди будинків, а не на території магазину. На парковці залишаєш машину — і ніхто не відповідає за неї. А тут люди хочуть, щоб магазин взяв відповідальність за їхню машину.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (23)
  • Anonymous

    Біда сталася! А наші люди шукають козла відбувайла, моє співчуття власникам магазину. І вірно робить власниця що не метає бісер перед неосвідченими. А кому відшкодують такі водії "Нічні дворові паркувальники" коли швидка недоїде до хворого... своя сорочка блища до тіла і на весь світ наплювати.
  • Anonymous

    спалити нах... ту волгу. рагуль лишає її де попало. так і тре
  • Anonymous

    Це точно водії винні. У мого сусіда, взагалі звичка ставити біля підїзду машину майже кожен вечір....виходжу з собакою погуляти, не маю, як сміття викинути....іноді не витримувала, то водій, або прибиральник(не знаю хто зранку перший добирався до авто) знімав сміттєвий кульок з капоту. П.С. не правою себе не вважаю!!!
  • Anonymous

    як ставити машину на ніч - то у постраждалого це двір його будинку....а коли машина постраждала - то це територія магазину...цікаво виходить

    Anonymous reply Anonymous

    Як говорив злодій-рецидивіст Жорж Мілославскій з відомої кінокомедії про Івана Васильовича ,"За вещами следить надо"Дякуй Богу,що авто не взірвалось і від того пожежа не розгорілась сильніше,а то магазин ще на тебе в суд подав би!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 Тернопільська «Нива» на виїзді зустрінеться з аутсайдером своєї групи 20:00 Тернополяни з Терцентру взяли участь у фотосесії до Дня вишиванки 19:00 Вийшли на бойові позиції у вишиванках 18:05 Спадок нашої нації: тернополяни поділилися історіями про свої вишиванки Від читача 12:19 У службі зайнятості Тернопільщини - «єдине вікно» для надання послуг соціально вразливим людям. Зручно, комплексно, інформативно! 17:26 Міць, характер, перемога: 19 травня відбудеться благодійний забіг у Тернополі «RUN 4 VICTORY» (новини компаній) 17:11 Скільки коштує полуниця та ранні овочі на ринку Тернополя: дивіться ціни photo_camera 16:45 На Тернопільщині 16 травня можуть застосувати графік погодинного відключення електрики 16:40 Тернопільським немовлятам подарували перші вишиванки 16:00 На два дні перекриють рух транспорту через «горбатий міст» у Тернополі 15:05 Як тернополяни День вишиванки відзначили: репортаж play_circle_filled photo_camera 14:30 Тернопільські рятувальники у вишиванках: «вишиваємо» перемогу разом photo_camera 13:40 Смертельна ДТП біля Старого Вишнівця — зіткнулися дві легківки 13:03 У краєзнавчому музеї виставка борщівських вишиванок та ярмарок народних умільців photo_camera 12:30 Студенти педуніверситету долучились до Національної руханки у вишиванках «Дякуємо ЗСУ» 12:00 Частково обмежать рух транспорту на важливій транспортній розв'язці у Тернополі 11:20 До смерті побив знайомого — підозрюваному загрожує до 10 років тюрми 10:50 Тернополяни у вишиванках: добірка фото з соцмереж 10:15 У Тернополі 16 травня проїзд у вишиванці безкоштовний 10:07 Автопрокат у Тернополі: Вибір автомобілів та умови оренди від компанії «Rent_Cars_Ternopil» (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up