У Тернополі побили французького вболівальника

У Тернополі побили французького вболівальника
Тернополяни виявилися зовсім негостинними до вболівальників із протилежного табору. Єдиного француза, який прийшов на тернопільську фан-зону повболівати за збірну Франції під час гри "Україна-Франція", облаяли та побили.

26-річний Ляндрі Лямот, який більше півроку живе у Тернополі, у понеділок, 18 червня збирається писати заяву в міліцію. Адже правоохоронці не затримали його кривдника, лише відігнали його.


- Ми товаришуємо з Ляндрі і домовились разом піти повболівати на фан-зону, - розповідає тернополянин Костянтин Бібік. - Він взяв із собою французьку символіку – кепку та прапорець, який зробив, порізавши російський. Ми сиділи разом. Я вболівав за українську збірну, він — за французьку. Коли французи забили перший гол, Ляндрі, звісно, не втримав емоцій, встав із сидіння і почав радіти. До нього почали кричати, щоб він сів, сваритися та обзивати. А коли через три хвилини французи забили ще один, гол мій товариш, зрозуміло, почав радіти ще більше. На нього накинувся з кулаками якийсь чоловік років 23-х. Його відтягнула міліція. Цей чоловік здер кепку з мого товариша і пішов з нею, наче герой, під оплески усього сектора.


Також на француза накинувся один із місцевих фотографів, який кричав до нього: “Я тебе сфотографував і я тебе знайду!”

Відео дня
>
Врешті товариші не змогли додивитися матчу до кінця, адже правоохоронці сказали, що їм краще піти за 15 хвилин до закінчення гри. Мовляв, — подалі від біди.


- Я розумію, кожен має право вболівати. Але з кулаками? – каже Костянтин Бібік. - І мені було неприємно, що наші програли. То що ж, я мав кидатися на товариша?


Ляндрі Лямот каже, що ця ситуація для нього дуже неприємна, адже у Франції такого не бачив, щоб уболівальники різних команд били один одного. У чоловіка після інциденту болить палець, йому доведеться піти до лікаря.
 

Коментарі (90)
  • Anonymous

    Доброго времени суток! Для тех кто увлекается бодибилдигом Спортивное питание для получения наилучшего результата. Спортивное питание - гарантированный результат.
  • Anonymous

    пише вам саме той француз,якого ви побили(звісно я мови не знаю,тому пише мій колега украінець)ви є бидлаки які вирішують проблему кулаками ,от і все,хто хоче залагодити ті проблеми зі мною залишаю вам свій контактний телефон 0677235183

    Anonymous reply Anonymous

    Андрейку, все буде норм. :) Це чмо видно, насправді москалем було, якому несподобалася репродукція їхнього прапора.
  • Anonymous

    Бидло є в усіх націях і серед усіх вболівальників і жителів різних країн попадається. Якщо хтось був в Львові на матчі Німеччина - Данія, то мав змогу пересвідчитися в "культурі" деяких прибацаних польських фанів, котрі дудлили пиво, товкли стільці і, вибачте, ригали прямо на стадіоні. Напевне це то недобите кодло з Варшави, що на російських вболівальників нападало і міліції стільки клопотів завдало. А що творять англійські фанати після матчів? Дивно, що в нас вони доволі мирні. Бо в Англії розбиті вітрини магазинів та потовчені машини після матчу, скажімо, Тотенхем-Мідлсборо звикле явище. А нарахунок французів, то можна їм нагадати "гостинне" поводження їхньої міліції з учасниками українського художнього колективу Національної капели України „Думка”, котрі перебували там на гастролях. Богу духа винні артисти зайшли в супермаркет купити продукти і хотіли розплатитися купюрою в 500 євро (з гонорару за виступ). Це чомусь викликало підозру працівників супермаркету, які викликали міліцію. Артистів грубо затримали і ще й побили. Гроші виявилися справжніми, тож після тимчасового затримання їм вернули гроші і відпустили, але без жодних вибачень і пояснень! Це не виправдовує наших фанів на стадіоні, але говорити про те, що українські вболівальники вийняткові не варто. Сподіваюся, що винні будуть покарані і це не зіпсує футбольного свята нормальним людям. Сподіваюся також, що ті, хто називає всіх без вийнятку українських футбольних вболівальників бидлом сам стане нарешті нормальною і вихованою людиною і зможе колись подавати приклад іншим.

    Anonymous reply Anonymous

    Золоті слова.
  • Anonymous

    мусье.женема па сис жур
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців Від читача 10:03 На Тернопільщині шукають роботу 554 переселенці 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом 15:20 Жителів Тернопільської області підозрюють у незаконному видобутку піску на понад 40 млн грн play_circle_filled photo_camera 14:30 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають і скільки коштували? photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up