У Тернополі провели чемпіонат з риболовного спорту (ОНОВЛЕНЕ)

У Тернополі провели чемпіонат з риболовного спорту (ОНОВЛЕНЕ)
Перше місце на відкритому чемпіонаті з риболовного спорту здобула луцька команда “Волинь”. Змагання провели на Тернопільському ставі 24 червня.


Чемпіонат організувала обласна федерація риболовного спорту. Луцькі спортсмени Віталій Віжанський та Павло Хмарін залишились задоволеними і своїми результатами, і місцем проведення чемпіонату.


- Змагання пройшло - прекрасно, - говорить Віталій Віжанський, учасник команди-переможця. - У вас водойма надзвичайно потужна, якраз підходить для таких змагань. І хоча шкода, що тут нема деяких видів риби, але тим не менше – ми задоволені тією рибою, яку ловили – її кількістю, розмірами, вагою. Враження - чудові.


 За словами учасника, до Тернополя на спортивну ловлю вони приїжджають не вперше. Зокрема, брали участь у чемпіонаті й торік, однак тоді призового місця не зайняли. Втім, цього разу за підсумками двох етапів, у які проходив чемпіонат, хлопці впорались найкраще. Перемогу довелось виборювати у команд з Херсону, Львова, Рівного, Луцька, Заліщиків, Теребовлі та Тернополя. Бронзовим призером стала рівненська команда “Антилопа Гну”, а срібним – команда зі Львова Ritter-west.

Відео дня
>
- Це змагання по ловлі хижої риби з човна, - каже головний секретар змагань Андрій Спісак. – Умови участі – наявність човна, та команда у складі двох чоловік. Якихось вікових чи інших обмежень нема. Головне – довідка від лікаря та бажання брати участь.


За словами пана Спісака, чемпіонат проходив у два тури. Перший тур почався близько шостої години і тривав до одинадцятої, другий – з 14.00 до 18.00. Після першого туру лідирували львів’яни, другими були команди з Луцька та Тернопіль.


- Перший тур проходив у секторі – від села Біла до водокачки, другий – від водокачки до дамби, - говорить пан Андрій. – За умовами загань зараховуємо такі результати - щука від 35 см, судак – від 42 см, окуня зараховуємо всього. Щоправда, останнього дозволяємо, задля збереження риби, ловити лише 20 штук.
 


 


 

Світлана ГРИВАС,

0-96-709-74-60

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Anonymous

    А в наступного захисника природи що очі дивляться не в ту сторону
  • Anonymous

    Я сітки не різав і нікого не зловив.Але сижу за компом і бив тривогу про спуск води в озері про загибель ікриі личинок.Писав раз з 5 .І звертав увагу п.Гоч..І ЩО З ТОГО ?

    Anonymous reply Anonymous

    Гоч уже там не працює
  • Anonymous

    А що потім з цією рибою зробили? Засмородили на сонці та й викинули?

    Anonymous reply Anonymous

    Та ти Бичара...!!!
  • Anonymous

    спортсмени як ніхто дивиться за нормами вилову і за браконєрами.. є встановлені норми вилову.. їх за змагання ніхто не порушив.. дозволено виловити 3 кг риби на чоловіка з водойм загального користування.. в добу.. от ті хто сидять за компом і пишуть про біди від чемпіонатів скажіть бідь ласка.. скільки браконєрських сіток ви порізали чи скільки раз ви порізали чи скільки раз ви дзвонили в риб інспекцію коли бачили порушення норм вилову яке спостерігається практично завжди і всюди чи коли бачили як ставлять браконєри сітку??? а спитай любого спортсмена.. то тобі покажуть і фото і відео.. як знищують браконєрські засоби, як відпускають рибу і т. д.

    Anonymous reply Anonymous

    Руки ломати треба тим браконєрам...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up