Партнер рубрики Події

У “рекрути” йдуть і тернопільські дівчата

У “рекрути” йдуть і тернопільські дівчата
Близько 80 молодих людей поїдуть із Тернополя на важку мілітаристичну гру «Антонівці-Гурби», яку проведе Молодіжний націоналістичний конгрес. Причому дві третини майбутніх учасників гри – дівчата. Вони «воюватимуть» разом із хлопцями на одних умовах

До участі у масових “війнушках”, які пройдуть на Тернопіллі, зголосилися уже кількадесят тернополян. Теренова гра «Антонівці-Гурби», яка відбувається у Кременецькому районі, проходить уже вдесяте. На неї з’їжджаються сотні студентів з усієї України. Вони три дні ведуть у лісі «бойові дії», метою яких є «знищити» противника, зірвавши з рук спеціальні пов’язки та захопити ворожий прапор.
- Цього року гра у нас ювілейна, тому ми вводимо у правила невеликі цікаві зміни, - розповідає один з організаторів гри Віталій Вовк. – Тепер буде ще й третя сторона – невелика диверсійна група, яка складатиметься лише з тридцяти чоловік. Бійців у цій команді небагато, проте у них не буде прапора. Тож обороняти свій табір не доведеться – лише викрадати ворожі знамена. Однак у цю групу не так просто потрапити. Учасників відбирають лише серед людей, які уже відбули чотири теренових гри “Антонівці-Гурби” минулими роками.
Цікаво, що на жорстку, важку і травматичну військову гру зголошується також і багато дівчат. Вони «воюють» та живуть у весняному лісі на рівні з хлопцями.
- Очікуємо, що з Тернополя до участі у грі зголоситься близько 80 людей, - каже Віталій Вовк. – Причому третина з них – дівчата. Вони зовсім не бояться складних умов. До речі, оголошення приймаються ще до 20 квітня. Пройти «рекрутський відбір» можна, записавшись на сайті http://gurby.org.ua.
Гра триватиме з 28 квітня до 1 травня. І, окрім «війни на два фронти», організатори обіцяють ще багато динамічних несподіванок.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    То треба толкового німецького режисера.
  • Anonymous

    Нормальний розклад - на одного хлопця дві дівчини. Додайте відео таке з криївки.
  • Anonymous

    Чого туди йдуть дівчата? Може думають, що хтось сі їх покохає у крийвці.
  • Anonymous

    Шановні чому така мала географія.Антоніці столиця УПА не в кремен.рацоні.Давайте на справжню базиу.Невже Вам молодим людям нехер чим зайнятися.Пасха на носі хто вірує хоть чуть.В місті бардак.Мер сраний засрався по вуха.Організовуйте бригади по мікрорайонам на прибирання.А так побігаєте по лісам наберетися практичного опиту по свбодівськи.Скоро свобда буде втікати по домівках батьків а потім можливо ів ліси.Єнергію НЕОБХІДНО ПРИКЛАДАТИ ДО РОЗУМНОГО.Для людей : прибирем почистимо повивозимо і собі на радість.Довгожитель лісу п.ВОВК Віт. вперед на місто а не ліси засмічувати .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:30 Тернопільські рятувальники у вишиванках: «вишиваємо» перемогу разом photo_camera 13:40 Смертельна ДТП біля Старого Вишнівця — зіткнулися дві легківки 13:03 У краєзнавчому музеї виставка борщівських вишиванок та ярмарок народних умільців photo_camera 12:30 Студенти педуніверситету долучились до Національної руханки у вишиванках «Дякуємо ЗСУ» Від читача 12:19 У службі зайнятості Тернопільщини - «єдине вікно» для надання послуг соціально вразливим людям. Зручно, комплексно, інформативно! 12:00 Частково обмежать рух транспорту на важливій транспортній розв'язці у Тернополі 11:20 До смерті побив знайомого — підозрюваному загрожує до 10 років тюрми 10:50 Тернополяни у вишиванках: добірка фото з соцмереж 10:15 У Тернополі 16 травня проїзд у вишиванці безкоштовний 10:07 Автопрокат у Тернополі: Вибір автомобілів та умови оренди від компанії «Rent_Cars_Ternopil» (новини компаній) 09:47 На війні загинув захисник з Великих Бірок 09:00 Перекриють рух транспорту на вулицях Замонастирська – Татарська 08:00 16 травня кілька вулиць в Центрі будуть без електрики 22:09 Як Тернопільщина відбудовує Архангельське на Херсонщині: ексклюзивний репортаж «20 хвилин» play_circle_filled photo_camera 22:00 На Тернопільщині будуть заморозки на ґрунті 21:11 На Тернопільщині 15 і 16 травня аварійно відключатимуть електрику. У кого і де не буде світла? 21:00 Якщо буде дефіцит: графік відключення електрики на Тернопільщині 13-19 травня 20:03 На Тернопільщині відкрили будинок для внутрішньо переміщених осіб: які умови та хто зможе поселитися photo_camera 20:00 Кинув коледж і підписав контракт з тернопільською артбригадою 19:02 «Ще побігаємо на протезах»: історія захисника Віктора Безпалого, який вчиться ходити після поранення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up