Партнер рубрики Події

Хоптян щодня витрачав майже 600 гривень на бензин

Хоптян щодня витрачав майже 600 гривень на бензин
У 2011 році на утримання автомобіля “Тойота Лендкрузер”, яким користувався Валентин Хоптян, Тернопільська обласна адміністрація потратила 268 тисяч 801 гривню.

Таку цифру нещодавно оприлюднив народний депутат України Василь Деревляний, посилаючись на інформацію обласної прокуратури.
З вказаної суми 61 тисячу 306 гривень витратила обласна адміністрація на зарплату водіям, а 198 тисяч 812 гривень потратили на придбання пального.
Цікаво, що якщо останню суму розділити на 365 днів, то вийде, минулого року губернатор Тернопільщини щодня без вихідних тратив 570 бюджетних гривень на придбання пального.
За 570 грн можна придбати 55 літрів бензину А-95 по ціні 10,30 грн/л.
Цього бензину вистачає аби проїхати джипом понад 400 км, адже згідно з технічними характеристиками, розхід палива “Тойота Лендкрузер” становить 12,5 л на 100 км у змішаному циклі.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Anonymous

    перш за все скажіть мені куди він їздить шо йому свою дупу треба на джипі возити? з асвальту не зїжає, чому тоді не їздить легковою машиною? (не згадуючи вітчизняний автопром-)) Шо, понти не дозволяють? А на велосипеді, як депутати бундесліги, слабо????? Жирувати захотів за людські гроші? Я би на місті тих потерпілих підстеріг би і спалив той джип до чортової матері....
  • Anonymous

    «Хто тут живе?» 1/2/2012 21:50 Проект журналістських розслідувань «Хто тут живе?» розпочинає серію програм про голів обласних держадміністрацій. Фігурант сьогоднішньої програми – очільник Тернопільщини Валентин Хоптян. Журналісти з’ясували, хто активно скуповує сотні гектарів землі на Тернопільщині і чим допомагає сімейний тандем при владі родині Хоптян. Дивіться також нові факти про резонансну смертельну ДТП: хто насправді був за кермом «Тойоти Ленд Крузер» фатального 31 грудня? До студії можна звернутися під час прямого ефіру за телефоном – 0-800-501-945, та поставити запитання онлайн на сайті www.tv.zik.ua або www.zik.ua. Протягом усього ефіру будуть активовані спеціальні банери, клікаєте на них, заповнюєте форму і пишете своє запитання, яке ведучий програми обов’язково зачитає в прямому ефірі.
  • Anonymous

    Вже багато читав х...і, але такої!!!!!! Вперше! Відколи тойота 200 почала брати 12.5л. Може в редакції є адрес де ця машина, я б помінявся. В мене тойота 200 4.7л. , пробіг 60000км. середній росхід при нашій бензині і дорогах складає 22л. В технічних характеристиках вказано :Міський цикл, л/100 км 19,1 Заміський цикл, л/100 км 12,1 Змішаний цикл, л/100 км 14,4 Всі власники машин добре знають, що машини беруть бензину набагато більше чим вказують виробники- в них така політика, дурити народ.

    Anonymous reply Anonymous

    Вадім якщо в тебе дійсно landcruiser 200 то ти б певно розхід не засікав би :-)))

    Anonymous reply Anonymous

    Ну да - волга і то більше бере а тут возик в два рази тяжчий і габаритніший. Одне слово - ворюги!!!!!!!!!!.
  • Anonymous

    скількі ще можна пісаті про того комсомольського віродка.Він прі владі і Дерево його не зніме.Дайош революцію
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:35 Житель Чортківщини за 300 євро хотів відкупити товариша від поліцейських. Йому загрожує тюрма 14:02 Бізнесу не дали ні копійки, а жителі змушені чекати гроші на відновлення житла після обстрілів 13:20 Понад дев'ять тисяч осіб на Тернопільщині складатимуть НМТ. Кількість охочих зростає щороку 12:50 На Тернопільщині судитимуть лікаря ВЛК за те, що підробив діагноз військовозобов'язаному Від читача 08:54 На Тернопіллі шукають роботу 176 осіб з інвалідністю. Роботодавці, які їх працевлаштують, отримають компенсації! 12:11 «На щиті» повертається захисник з Тернополя Андрій Вовк 11:34 Чому на клумбах у Тернополі замість квітів – бур’яни photo_camera 10:57 Мешканець Заліщицької громади наловив риби у Дністрі на 70 тисяч 10:13 У Тернополі на місяць зупинили котельню. Де не буде води 09:37 У Тернополі — зміни в курсуванні тролейбуса через ремонт дороги на Микулинецькій 09:02 Зростуть ціни на бензин та алкоголь. Уряд схвалив законопроєкт 08:01 Військові тернопільської 105 окремої бригади ТрО отримали нагороди від Міністра оборони photo_camera 22:03 Ховаються у різних куточках міста: а ви бачили усі бронзові мініатюри в Тернополі? photo_camera 21:07 Дев'ятеро в легковому авто: на кордоні затримали «партію» чоловіків-утікачів, серед яких тернополянин play_circle_filled photo_camera 20:02 Присвята друзям, які віддали життя в бою: на Тернопільщині відбулась теренова гра «Гурби-Антонівці» photo_camera 19:02 Вийде «сухим із води»? Чи справді депутат Захарків втік за кордон і яке покарання 18:02 У Чорткові на благодійному аукціоні зібрали чверть мільйона гривень для ЗСУ photo_camera 17:20 У лікарні помер 17-річний Андрій, який із другом потрапив у ДТП на мотоциклі 16:35 Тернопільські хірурги провели надскладну операцію пораненому воїну ЗСУ 15:50 Загинули троє людей, ще семеро — травмовані: за вихідні в області трапилось вісім аварій photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up