Вінницький депутат блокує Верховну Раду

Вінницький депутат блокує Верховну Раду
Народний депутат від партії «УДАР» Геннадій Ткачук разом з колегами з опозиції взяв участь у блокуванні Верховної Ради України.

 

Геннадій Ткачук говорить, що блокування трибунивимушений захід.
- Після того, як у понеділок 4 лютого голова Верховної Ради України Володимир Рибак зробив усе, щоб не ввести персональне голосування депутатами, опозиційні фракції «УДАР», «Батьківщина» і «Свобода» були вимушені сьогодні у вівторок заблокувати трибуну парламенту. Ми прийшли у Раду з самого ранку, і приблизно на 9.30 ранку всі депутати-опозиціонери були в сесійній залі. ДепутатиУДАРівці» одягнули червоні джемпери, інші опозиціонери пов’язали блакитно-жовті пов’язки.
 
На місце спікера ми поклали Конституцію розгорнуту на сторінці де міститься  стаття 84 про особисте голосування. Лідери фракцій згодом пішли до Володимира Рибака у кабінет. Потім керівництво ради запропонувало розпочати роботу, а персональне голосування налагодити через місяць. Але опозиціонери не пішли на цей крок
 
Я думаю, що регіонали будуть робити усе, щоб визначити один день для голосування, тільки у такий спосіб вони зможуть забезпечити присутність в залі своїх депутатів, - сказав народний депутат.
 
Генадій Ткачук не знає, чи довго триватиме блокування.
 
- Зараз важко говорити про це. Але опозиційні депутати налаштовані стояти до кінця, тобто, до позитивного вирішення питання персонального голосування, - сказав Геннадій.
Коментарі (16)
  • Anonymous

    Выбрали Сволоту на свою голову. Если раньше хоть как то Зрада работала, то бандеровцы, которые только и сделали что заблокировали трибуну, спилили забор да визжали о мове, вообще работать не собираются и другим не дают. А как речь шла о том, что бы поднять себе зарплату и взять на халяву квартиру - то ни один не отказался.

    Anonymous reply Anonymous

    Раньше работали? И это ты называешь работой? Да, когда Свобода пришла во власть и начинается настоящая работа. Изгнать бандитов-регионалов и нафталиновую сволочь, под названием комунисты.

    Anonymous reply Anonymous

    А где конструктив,где экономика? Ну,вместо одних барыг придут другие -и что?

    Anonymous reply Anonymous

    самое главное, что свободовцы-патриоты, они не позволят грабить страну, которую любят...их первая задача выгнать бандюков, которые 20 лет обворовывают народ, а тогда будут и конструктив и экономика.

    Anonymous reply Anonymous

    При чем тут Свобода? Блокирует "УДАР"!
  • Anonymous

    Коли світова криза, ці мудлони, замість того щоб працювати шукають воші.

    Anonymous reply Anonymous

    Про світову кризу тобі санітар розповів чи парторг комуняцький? ---------------- Не давати комусь красти - також робота, до речі - дуже тяжка і невдячна.

    Anonymous reply Anonymous

    Тебе сколько лет сынок?

    Anonymous reply Anonymous

    А по теме шо то есть, соплячок?!

    Anonymous reply Anonymous

    Вони роблять шоу для лохторату.Краще б змусили всіх прийняти щось для розвитку,а то налякали регіоналів "ніхрєнанєдєланьєм",вони й так цим займаються постійно.А зарплата з наших уишень іде їм...Дурню зрозуміло,що коли Рада не працює,то працює тільки Президент.подарували Януковичу ще трохи абсолютизму -і це опозиція?

    Anonymous reply Anonymous

    порядок должен быть, и Свобода его наведет. Ломя заборы, что угодна...и главное набить морду комунистам.

    Anonymous reply Anonymous

    Гитлер уже был навел порядков)))))))
  • Anonymous

    А где Вова и Саня?
  • Anonymous

    МОЛОТОК!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up