Зленко збирається відсторонити від посади на час слідства свого заступника Мазура

Зленко збирається відсторонити від посади на час слідства свого заступника Мазура
Про обшук у службовому кабінеті заступника голови податкової служби області Геннадія Мазура, ми вже інформувати. Давали і його коментар про це. Писали, що податківець зараз на лікарняному і давав інтерв’ю про кримінальне провадження, відкрите спецслужбою, в Тростянці – в ресторані своєї дружини...

Щоб дізнатися думку голови податкової служби Ірини Зленко, редакція надіслала офіційний запит 4 березня. Вчора, 20 березня, отримали відповідь на нього.
Ми запитували, як відреагувала Ірина Зленко на ймовірну причетність свого заступника до схеми ухилення несплати податків у особливо великих розмірах. Питали, чи не відсторонили його від роботи на час розслідування. Також просили поінформувати про останні результати роботи відділу внутрішньої безпеки податкової, який займається пошуком корупційних проявів у середині служби. 
Нам відповіли, що „після виходу Мазура Г.Ф. із лікарняного буде вирішено питання про проведення службового розслідування”.
„Щодо діяльності відділу внутрішньої безпеки... повідомляємо, що з початку 2013 року проведено 23 службових перевірки, за результатами яких органами прокуратури розпочато 3 кримінальних провадження за фактами зловживання службовим становищем службовими особами органів ДПС у Вінницькій області, - йдеться у відповіді. - Внесено 11 подань керівникам структурних підрозділів органів ДПС Вінницької області для вжиття заходів реагування. В результаті чого до дисциплінарної відповідальності притягнено 12 податківців”.
А днями Ірина Зленко інакше коментувала ситуацію „Укрінформу”. Для „RIA” вона утрималася від особистих думок, але в інтерв’ю цьому інтернет-виданню сказала, зокрема, таке:
- Слідчі дії тривають, але сам факт підозри у причетності посадовця ДПС до будь-яких тіньових схем свідчить, що ми маємо справу з проявом надмірної жадібності та марнославства. Із матеріалів Служби безпеки можна зробити висновок, що це той випадок, коли людина розглядала посаду не як можливість працювати на благо держави і суспільства, а скористалася службовим становищем задля власної вигоди.
І ще одна цитата:
- Оскільки цей керівник відсутній з поважних причин, ми не можемо провести службову перевірку. Відтак спрямували подання у Міністерство податків і зборів, а також до слідчого, щоб на час проведення слідства відсторонити його від займаної посади.
          

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    Гляньте їхні декларації за минулий рік - у Зленко зарплата 10 тияч, а у Мазура ЇЇ ЗАСТУПНИКА - 17 тисяч!!! логіка де???

    Anonymous reply Anonymous

    і вона також має рильце в пушку...на благо Держави?А чому пересічні платять податки справно?
  • Anonymous

    Як же воно таке хворобливе до цього працювало?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up