Міс студентство – королева Вінниці стала Саша Матковська з Аграрного

Міс студентство – королева Вінниці стала Саша Матковська з Аграрного
Серед 20 найкрасивіших студенток нашого міста журі визначило переможниць. Корону та звання «Міс студентство – королева Вінниці» віддали Олександрі Матковській, студентці аграрного університету. Головний приз – це поїздка на відпочинок до Греції на двох. Також, переможниця автоматично стає учасницею конкурсів «Міс студентство України» та «Королева України».

- Я не очікувала, що сьогодні переможу. У мене багато емоцій зараз, - каже переможниця Саша Матковська. – Раніше брала участь у конкурсах краси, зокрема минулого року у «Міс Вінниця», але це моя перша перемога. Від щастя аж плачу.

Крім головного звання були ще номінації І віце-міс – Олеся Петровська, ІІ віце-міс – Інна Огороднічук. Титул «Міс дружба» дістався Тетяні Кіяшко, «Міс благодійність» - Юлії Зварич, «Міс стиль» - Анна Савченко, «Міс глядацьких симпатій» - Аліна Бондар та «Міс натхнення» - Інна Іськова. Спеціальний приз від сайту 20minut.ua планшет отримала учасниця Вікторія Штойко за неї вінничани віддали найбільше своїх голосів шляхом інтернет-голосування.

Відео дня
>

 

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (30)
  • Anonymous

    что этот конкурс что Майданика на уровне самодеятельности в сельском клубе

    Anonymous reply Anonymous

    да чтобы так каждый сельський клуб работал как этот конкурс!

    Anonymous reply Anonymous

    завклуба повесили на первом же фонаре. И правильно бы сделали - убожество и бескультурье уже достало.
  • Anonymous

    Разногласий много, но конкурс удался. Все было очень красиво. А непрофесиональных критиков всегда найдется-на них нестоит обращать внимание.

    Anonymous reply Anonymous

    что было "очень красиво"?
  • Anonymous

    Меня часто спрашивают: «как вам удалось так быстро разбогатеть и прославиться?». И тут я обычно просыпаюсь))

    Anonymous reply Anonymous

    На ком?

    Anonymous reply Anonymous

    Под кем?
  • Anonymous

    уровень проведения конкурса оставляет желать лучшего... столько рекламы, а получился - "пшик". опоздали с началом, не приехал дорн, ведущие читающие по бумажке, забыли вынести ленту и т.д и т.п... ну хоть майданика порадовали))

    Anonymous reply Anonymous

    Думаю Майданыку как-то пофиг. Он свой конкурс 15 лет проводит и там уже все давно устоялось и отшлифовалось.

    Anonymous reply Anonymous

    Да, 15 лет это много.Но его пора заменить на кого-то другого-перемелькался очень. Шлифуй не шлифуй, но нужно сойти с экрана.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Військовий Василь Мусійчук отримав «Хрест хоробрих» з рук Головкома ЗСУ 20:25 Посилення мобілізації з 18 травня: до чого готуватися військовозобов'язаним українцям 20:09 Де отримати юридичну та психологічну підтримку жертвам сексуального насилля під час війни 19:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 18 та 19 травня Від читача 21:52 Підтримайте будь ласка петицію. Резервні голоси 🚨🚨🚨 18:33 Україну накриє хвиля спеки: синоптики прогнозують аномальне потепління 18:00 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 17:59 Директор вдарив учня, батько якого на фронті? Поліція розслідує скандал у ліцеї 17:48 Можна навіть онлайн: від завтра чоловіки повинні оновити свої облікові дані 17:04 Пасажирка загинула внаслідок ДТП біля Тульчина. Водій був п'яний 16:43 «Буває телефонують і кажуть, що сітка вже не потрібна…» Розповідаємо про волонтерів з «Замасковані» photo_camera 16:30 Чим зайняти дітей влітку. Огляд літніх таборів, гуртків у Вінниці (партнерський проєкт) 16:02 Зросли штрафи за ухилення від військового обліку та мобілізації. Скільки доведеться заплатити? 15:39 Зеленський підписав закон про мобілізацію засуджених 15:20 Практична допомога бізнесу: можливості та ресурси для відновлення та сталого розвитку (прес-служба спілки підприємців "Стіна") 15:01 Десять пікапів «Мітсубісі» хоче купити Вінниця для ЗСУ. Скільки витратять грошей? photo_camera 14:12 «Ми маємо зайти підготовленими. Інакше буде біда!» Воїни збирають кошти на РЕБи 13:13 Коли та на скільки сьогодні вінничанам відключають світло? Розповідаємо, як розібратися 12:38 «Колесо допомоги у вишиванці». У Вінниці відбувся благодійний велозаїзд play_circle_filled photo_camera 12:15 Зробіть себе красивою цією весною: найкращі процедури від вінницьких салонів краси (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up