Розслідування побиття редактора “Тарасової правди” контролює прокуратура області

Розслідування побиття редактора “Тарасової правди” контролює прокуратура області
А в прес-службі Олександра Домбровського звинувачення нардепа в причетності до нападу на редактора сайту компроматів назвали черговою провокацією, яка “не підкріплена ані фактами, ані здоровим глуздом”.

Міліція зафіксувала факт побиття Тараса Чорноівана, який зараз в реанімації після нападу трьох невідомих йому чоловіків. Як сказала прес-офіцер обласної міліції Анна Олійник, відкрили кримінальне провадження за фактом, опитали потерпілого і зараз встановлюють причини нападу і винуватців.
Побили редактора сайту компроматів вчора, 5 березня, близько 20.00. А сьогодні прокуратура поінформувала, що взяла на контроль розслідування обставин нападу.
- Прокуратурою Вінницької області контролюється хід досудового слідства за фактом спричинення ввечері 5 березня у місті Вінниці тілесних ушкоджень головному редактору газети та сайту "Тарасова правда", - повідомила прес-секретар прокурора області Ірина Вихованець. – Відомості про вказане кримінальне провадження внесено слідчим відділом Вінницького міського відділу міліції 06 березня до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками складу злочину, передбаченого частиною першою статті 122 Кримінального кодексу України - умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження. Нагляд за досудовим слідством, у формі процесуального керівництва, здійснює прокуратура міста Вінниці.
Нагадаємо, що Тарас Чорноіван зараз в реанімації. Він пов’язує побиття з виходом першого номеру друкованої версії його видання, де був розміщений матеріал про Олександра Домбровського. На нього напали троє молодих чоловіків, коли він відвантажував примірники газети в машину, щоб наступного дня роздавати їх на вулицях міста.
В прес-службі народного депутата розповіли, що дізналися про заяву редактора „Тарасової правди” з новин на сайтах і в соціальних мережах. Звідти й знають, що була надрукована газета зі статтею про Олександра Домбровського.
- Цю публікацію ми побачили сьогодні в інтернет-мережі у зв’язку із фактом побиття редактора. Самої газети не бачили, - каже керівник прес-служби нардепа Олександра Домбровського Світлана Вишневська. - Ми розцінюємо як чергову провокацію проти народного депутата України Олександра Домбровського звинувачення його в організації побиття головного редактора газети та сайту „Тарасова правда” Тараса Чорноівана. Не будемо давати оцінку самій публікації і газеті. Це не наша справа. Але наголошуємо, що ніколи, будучи вінницьким міським головою, головою вінницької обласної державної адміністрації, кандидатом в народні депутати і вже зараз, будучи народним депутатом України, Олександр Домбровський не конфліктував з журналістами. Попри критичні, а часом і провокаційно брудні матеріали, розміщені в окремих ЗМІ. Жодного разу Олександр Домбровський не судився із журналістами. Тим паче, не вдавався до таких протиправних дій. Тому звинувачення на його адресу - це просто провокація, не підкріплена ані фактами, ані здоровим глуздом.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (62)
  • Anonymous

    щодо тих, хто тут писав ппроти Тараса. Самі бояться сказати правду, відстояти свої громадянські права, а захищають таких як Домбровський , до якого їх же до нього і на прийом не пустять Трусливі людинята. Поки такі є у країні властьімущим немає за що переживати. Свідомих громадян дуже мало і кількість їх не збільшиться. Якщо самі не захищаєтесь то дайте це зробити іншим за вас. Просто не мішайте. Іякщо ні у чому не розумієтесь не пишіть дурні.
  • Anonymous

    а что ето за прикол что тагасика побили бо писял какашкомет на углу дома ?????

    Anonymous reply Anonymous

    удобная версия! но не катит! его побили возле его же дома!!! феил
  • Anonymous

    Интересно как-то получается, народ не симпатизирует Домбровскому - это видно было по комментам к послевыборным статьям, но в даной ситуации все понимают что он тут ни при чем, это слишком примитивно и абсолютно ничего не решает в сложившейся ситуации с его депутатством. Отношение к Домбровскому не поменялось-тут не сидят его боты и не защищают его. Просто не надо всех за дураков держать

    Anonymous reply Anonymous

    Ребята, вы за дураков всех держите! а то что весь горисполком и рошенка получили цеу погавкать в коментах так ето не аргумент по вашему!!!
  • Anonymous

    Достали боты Домбровского! идите отсюда!

    Anonymous reply Anonymous

    кто б говорил про ботов....друг какашкомета....ни одного дельного комента кроме "холуи дробровского, боты, и тп" в доту иди играть мальчик. ..

    Anonymous reply Anonymous

    ага, куда мне простому читателю до вас професиональных натасканых псов! и зачем невинному Сане такое стадо безмозглых шаек! и не думай что люди не видят с какой целью каждый твой комент, Домбробот!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up