У Вінниці побили редактора сайту компроматів. Він вказує на Домбровського

У Вінниці побили редактора сайту компроматів. Він вказує на Домбровського
Твоє невідомих хлопців у спортивному одязі побили 35-річного Тараса Чорноівана близько 20.00 вчора, 5 березня. Цей чоловік – редактор сайту компроматів. Три роки він писав критику в інтернеті, а в березні випустив перший номер друкованої версії свого видання „Тарасова правда”. Каже, що побиття – саме через перший номер газети.

На Тараса Чорноівана напали, щойно він вийшов із гаража, де тримав тираж своєї газети. Мав завантажити газети в машину на завтра. Частину тиражу, що вийшов двома тисячами примірників, він із колегами два дні роздавав перехожим на вулицях міста. В понеділок – біля центрального ринку. У вівторок – біля Універмагу, ринку Урожаю, Магігранду. На першій сторінці номеру – колаж з фотографією Домбровського і заголовком „Все таки вс.ався! Історія одного екс-депутата”.
- Головний редактор газети та сайту “Тарасова правда” Чорноіван Тарас в реанімації, його жорстоко побито, побиття організував О. Домбровський, - розмістила пост на інтернет-сторінці видання побитого менеджер.
Тут є фотографії, зроблені на місці події. Викликали швидку і міліцію. Потерпілий написав заяву.



Тарас Чорноіван із вибитими зубами, побитою головою і забитими ребрами зараз в реанімації лікарні швидкої допомоги, на Київській.



- Вчора, після проведення промоакції, я під’їхав до гаража, де зберігався тираж, щоб завантажити на завтра газети на роздачу, - розповів Тарас Чорноіван по телефону. - І коли виходив із гаража, троє молодих хлопців, кремезних, напали і почали бити. Їм по років 19-20. В спортивному вбранні. Спортивні шапочки натягнуті. Одного б я впізнав, якби побачив. Того, що перший підійшов. Розмов ніяких не було. Мовчки били. Без зброї, без нічого. По факту: в мене струс головного мозку, забої чи переломи ребер, я можу поки що сказати, забій грудної клітини, гематоми на голові.
Пізніше Тарас згадав, що його в той день переслідував джип “Паджеро”.
- Джип “Пажеро” їхав за мною і повторював маневри мої, коли я їхав до гаража, - каже редактор “Тарасової правди”. - Я не бачу іншого варіанту, як той, що це пов’язано безпосередньо з моїм виданням. Ми займаємося публікацією критичних матеріалів на перших осіб держави. Три роки вже існує наш сайт. А друковану версію газети випустили вперше. І скажу, що ті люди адекватніше сприймають критику. А місцеві - критику не сприймаю і таким чином вирішують питання.
- Мені знеболювальне колють, - розповідає про своє самопочуття потерпілий. – Але живий – це головне. Живий, але голова побита, у швах. Дірку мені зробили і лежу з катетером в сечовому і в животі. Не дуже приємно це.
Ми просили правоохоронців прокоментувати факт побиття журналіста, але сектор зв’язків з громадськістю обласної міліції відповідь ще не підготував.



Тим часом новина про напад на журналіста миттєво розповсюджується на всеукраїнських сайтах під заголовками: “Избит редактор "сливного" сайта”, “Избили автора сайта компромата «Тарасова Правда».
- Тарасу сломали ребра и выбили зубы. Он по телефону еле говорил. А эти п...сы даже не сказали, за что! – коментує новину керуючий партнер Агентства піару “PR i Z” Захар Чистяков. – Если вы наказываете человека за что-то, то должны сообщить – за что. Поскольку, если человек даже не подозревает о поводе, и уже достаточно «пуганный жизнью», но остается живой после вашего «наказания», то он будет мстить всем и вся. В том числе и тем, кто «заказал» его «обучение». А самое главное – глупо и убого переводить свою неспособность решать вопросы в информационном пространстве в физическую плоскость. Тут люди тоже не лыком шиты. И ущерб получается гораздо больше, чем если бы нанимали не гопников с подворотни, а профессионалов в пиаре.
За словами Захара Чисяткова, «Тарасова правда» публікувала ряд компрометуючих матеріалів про гравців газового ринку, високопоставлених чиновників тощо. Але напад на головного редактора не призведе до закриття скандального ресурсу.
До речі, спеціалісти ринку піару говорять, що сайт компроматів - «зливний бачок» - щомісячно заробляє до 20 тисяч доларів.
Цікаво, що на сьогодні сайт “Конфліктний PR” анонсував прес-конференцію Тараса Чорноівана в Києві. Про час та місце мають повідомити пізніше. Але не зрозуміло, як побитий потрапить до столиці з вінницької реанімації. Ймовірно, коментуватимуть подію його колеги.


Через цю газету, як каже Тарас Чорноіван, його побили троє кремезних хлопців у спортивному одязі



 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (56)
  • Anonymous

    Він не ідіот, ідіот його син Андрійко який обсівся чорномазими типа бандитами і греться в гру Мафия, воно в них бос. Він вже мав проблеми коли вивозив в ліс розклейщика і проти нього порушена кримінальна справа і з старшого Домбра постійно качають гроші. Так хто ди** батько чи син? А чи обое?
  • Anonymous

    Як працюють ДОМБРОБОТИ!!! http://20minut.ua/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%92%D1%96%D0%BD%D0%BD%D0%B8%D1%86%D1%96/news/10263388

    Anonymous reply Anonymous

    Тараса насправди побили люди О.Г.Д тому що прадо якраз и належить О.Г. Саме прадо и переслидував свою жертву. Яки ще потрибни докази??? Номера,колир прадо...Якщо ци докази здийсняться то я знаю пароль цього реального инциденту.А мусора и так всьо знають тильки вони всруться сказати правду винничанам.!?

    Anonymous reply Anonymous

    Так саме так, це правда

    Anonymous reply Anonymous

    мова ж йшла не про прадо, а про паджеро - це зовсім різні марки авто. хоч не позортеся своїм незнанням, чи однаково домовляйтесь хто переслідував. і паджеро аж ніяк не може бути джипом - це мітсубісі

    Anonymous reply Anonymous

    Митсубиси Паджеро це тоже джип. Хоч не позортесь и ви, розумничались вси. В одному з номерив сайту писалось про (Прадо) . А якщо ни то вси ми люди и вси помиляються не говорячи про технику яка робить помилки .

    Anonymous reply Anonymous

    Джип був Домбровського, за рулем Андрійко, вже все знають і тут і в генеральній прокуратурі**!

    Anonymous reply Anonymous

    :-)

    Anonymous reply Anonymous

    Ну ж не Януковича люди при?хали тай побили,хоча и про нього там писалось багато, газета то неизвесна но для О.Г.и вона стала як кистка поперек горла,будь яка правдива информация це цила бомба дляО.Г. (чи проти влади,чи конкретно? особи...) тим бильше серед Винничан.
  • Anonymous

    Молодець... варто боротися із злочинцями незалежно від того чи платять за це гроші чи ні!

    Anonymous reply Anonymous

    платят...20 штук баксов в месяц))) налоговую ему в помошь )))
  • Anonymous

    "журналісти" побили "журналіста", хлопці хуторяни. які були на ОВК продовжують відробляти гроші

    Anonymous reply Anonymous

    ну кроме них ему банок вломить мог любой, кого етот какашкомет поливал, даже салейко и ко, что бы поглубже домбрика вкопать...интересно почему газеты в гараже не спалили...странно правда? ?? любой бы на кого такое написали бы ему б сначало скормил весь тираж, а потом надавал бы по морде....так что явно не домбрик. .темпаче по старой русской тродиции сначала предупреждают, а потом бьют..да и говорят хоть от кого..а тут опа по голове, и думай от кого

    Anonymous reply Anonymous

    Олександр Георгійович не позортеся! ну ясно ж шо це ваші холуї тут полеміку розводять. аж гидко!

    Anonymous reply Anonymous

    тобі ясно лише одне, що весь цей фарс із "побиттям" з тріском провалився, ось і скиглиш тут.читачі в нас достатньо розумні щоб дати оцінку цьому клоуну
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up