Чим більш доступні презервативи, тим більше СНІДу. Ватикан про СНІД

Чим більш доступні презервативи, тим більше СНІДу. Ватикан про СНІД
- Єдиний безпечний і надійний метод профілактики передачі ВІЛ-інфекції статевим шляхом - це стриманість до шлюбу і взаємна вірність подружжя, - йдеться в заяві делегації Святого Престолу, представленої на сесії Організації Об'єднаних Націй.

Католицька церва принципово виступає проти включення презервативів у програму боротьби проти СНІДу та проти будь-яких форм контрацепції і пропагує стриманість, як спосіб уникнути СНІДу. Це викликує лють з боку феміністок і лівих. Католицькі вчені неодноразово вказували на те, що просування презервативів не може зупинити поширення СНІДу. Католицька церква говорить ясно і голосно, що єдиний спосіб зупинити СНІД - жити відповідно до моральних принципів християнства.
Вибір за вами - говорять католицькі священики.
Стриманість чи розпуста, благо чи венеричні хвороби?
Вчені, які керуються католицькою етикою підкреслюють, що виробники презервативів використовують СНІД щоб робити гроші.
Правоту Ватикану щодо презервативів та СНІДу підтверджують дослідження Едварда Гріна, керівника Центру наукових досліджень щодо попередження розповсюдження СНІДу у Гарвардському університеті (США).
Результати його досліджень можуть шокувати не тільки лівих і феміністок, але й пересічних мешканців США чи України. Бо Едвард Грін встановив: чим більш доступні презервативи, тим вища захворюваність. У будь-якому випадку, це можна зрозуміти навіть не будучи вченим. На світі виробляється все більше і більше презервативів, і все більше і більше людей хворіє на ВІЛ.
- Водночас, відносно прості та малозатратні програми, пов'язані зі зміною поведінки, які акцентують увагу на моногамності і пізнішому початку статевого життя молоді, виявляються найбільш ефективними засобами проти розповсюдження СНІДу, - вважає Грін.
- Я б сказав, що проблему СНІДу не можна вирішити лише за допомогою грошей. Так, вони необхідні, але якщо відсутня душа, яка б з толком могла їх застосувати, тоді вони не приносять користі. Не можна побороти проблему завдяки розповсюдженню презервативів. Навпаки, це загострює ситуацію. Один із виходів: гуманізація сексуальності, тобто духовне і чисто людське оновлення, що передбачає новий стиль поведінки між людьми, - сказав Папа Римський Бенедикт XVI піж час перебування в Африці.
Коли говоримо про СНІД/ВІЛ не можна забувати, що Католицька церква відноситься до хворих на СНІД/ВІЛ з повагою і любов'ю.
- Бог любить усіх, без вирізнення, без обмежень… Він любить і тих з вас, хто хворіє і тих, хто страждає від СНІДу. Він любить друзів та родичів тих, хто хворіє і тих, хто турбується про них. Він любить всіх безумовною та вічною любов’ю, - говорив Папа Римський Іван Павло ІІ.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Anonymous

    Україна гине через відсутність моралі

    Anonymous reply Anonymous

    Нет. Морали нет нигде, не в этом дело.
  • Anonymous

    Нарешті в цій газеті з"явився гідний матеріал, який буде спонукати людей думати і розвиватись, а то щось останнім часом скочується вона в болото. Повністю солідарна з думкою католицької церкви.

    Anonymous reply Anonymous

    Ой, не удивлюсь, если в след номере выйдет очередная статейка в стиле ххх.
  • Anonymous

    римській папа
  • Anonymous

    Кто такой ИВАН Павло II ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:25 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 15:22 У ДТП на Вінниччині травмувалися діти та водійка авто 14:46 «Ви ж не привезете нам з Вінниці дітей» Чому закрили дитсадок у Гонтівці і який вихід із ситуації 14:23 В Агрономічному затримали двох хмельничан, які збували психотропи photo_camera Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 13:33 Скільки заробляє керівництво вінницької Нацполіції? Огляд декларацій за 2023 рік 13:04 Молодший лейтенант з Вінниччини отримав грошовий сертифікат від Головкома ЗСУ 13:00 До 70% знижки з карткою Mastercard для нових користувачів онлайн-сервісу Uklon у Вінниці (Новини компаній) 12:17 Водій BMW в'їхав у дерево на вулиці Пирогова у Вінниці, є постраждалі play_circle_filled 11:30 Дослідження, яким довіряють: яку медичну лабораторію обрати у Вінниці? (Новини компаній) 11:21 З криниці на Вінниччині рятувальники дістали тіло жінки 10:30 Для військових на реабілітації у Вінниці влаштували спартакіаду. РЕПОРТАЖ photo_camera 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 20 травня відключатимуть послуги 09:30 День відкритих дверей у Вінницькому національному технічному університеті. Запрошуємо! (Новини компаній) 09:21 Захисники українського неба знищили всі 29 дронів, якими ворог атакував країну 08:51 В останню путь вінничани проводжатимуть Дениса Слободянюка на псевдо «Еколог» 08:20 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 08:17 В Україні відзначають День банківських працівників. Історія, заборони та прикмети 20 травня 21:41 У благодійному матчі профі з «Чайки» подужали аматорів з «Універ-Динамо» 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 13 по 20 травня, які ви могли пропустити
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up