Щоб не побити свої джипи на жахливій дорозі, Янукович відправив їх до Вінниці потягом

Щоб не побити свої джипи на жахливій дорозі, Янукович відправив їх до Вінниці потягом
Вчора, 15 квітня, два автомобілі Toyota Land Cruiser 200 з кортежу президента Віктора Януковича прибули до Вінниці у вагоні, минувши таким чином розбиту дорогу Житомир-Бердичів. Про це пише головред "Кореспондента" Віталій Сич на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні на нафтобазу в м.Вінниця прибув звичайний непримітний пасажирський вагон, його дизель притягнув. Звідти виїхали два Toyota Land Cruiser 200, один з мигалками, один без, і поїхали собі по Вінниці. Таким чином свита президента, яка готує завтрашній візит, уникла поїздки по жахливій убитій дорозі Житомир-Бердичів », - написав журналіст.

При цьому він нагадав, що 40 км по цій дорозі можна їхати тільки на першій передачі через безперервні вибоїни і поцікавився, чи повезуть Віктора Януковича у Вінницю спецвагоном як Кім Ір Сена, чи протруситься все-таки людина по бердичівському "автобану"?

Нагадаємо, сьогодні, 16 квітня, Президент перебуватиме з робочим візитом у Вінницькій області. Він відвідає завод паливних пеллет в смт. Турбів Липовецького району. Потім - Вінницький обласний онкодиспансер. Також у планах візиту - новий дитячий садок в мікрорайоні Поділля.

Відео дня
> І на завершення візиту президент дасть прес-конференцію та проведе нараду з активом в приміщенні Вінницької облдержадміністрації.

 

Останній раз  Янукович був у Вінниці два роки тому. Тоді він мав ознайомитися з роботою агропереробного підприємства та життям мешканців райцентру області. Але відвідав тільки Вінницю.

Читайте також:
ПЕТРОВИЧ: К нам приедет, к нам приедет...

Комунальники прибирають Вінницю після зими та готуються до приїзду Януковича

У Вінниці 16 квітня через приїзд Януковича вулиці перекриють на півгодини

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (24)
  • Anonymous

    Вы все тут такие умные собрались, куда там. Сами бы что-то лучше сделали, а не писали всякую х...ню
  • Anonymous

    Кстати статейка лживая, таки по трассе ехал преик наш))

    Anonymous reply Anonymous

    презик))) точно что презик))
  • Anonymous

    "... прибув звичайний непримітний пасажирський вагон, його дизель притягнув. Звідти виїхали два Toyota Land Cruiser 200 ..." Авта їхали в купе чи СВ?

    Anonymous reply Anonymous

    Перед тем как написать в духе "первонах", могли б хоть в интернете поискать чуть. У нашего царя в распоряжении есть вагон, с виду обычный, но бронированный, с парой купе, кухней, отделом для персонала, и гаражом на 2 авто.

    Anonymous reply Anonymous

    люкс, звичайно жеж, ілітні авта в ілітних пасажирський вагонах хундай

    Anonymous reply Anonymous

    Правильно говорить "Іллітні пісіжірські вагіни"
  • Anonymous

    Самолетом прилетает в Гавришевку в 11:00
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:06 Понад десяток пожеж на Вінниччині за добу: є потерпілий та загибла photo_camera 17:17 «Новобудова зруйнує наш дім». Жителі центру Вінниці хочуть скасувати результат громадських слухань photo_camera 17:08 У Вінниці рятувальники вилучили з річки Південний Буг тіло чоловіка 16:18 Він був нареченим «Пташки» з Азовсталі: Третій орден «За мужність» вручили мамі морпіха Від читача 17:05 Слідчі Нацполіції оголосили підозру шахраям, які легалізували в Україні понад 25 млн грн незаконного прибутку, отриманого у співпраці з росією 15:26 Засудили водія, який вчинив ДТП в якому загинула 20-річна вагітна жінка 14:11 Зіткнення на зустрічній: слідчі встановлюють обставини ДТП, яка забрала життя двох людей 13:57 Вінницький «ЯСКО» розгромив Urban у першому чвертьфіналі Другої ліги чемпіонату України 13:10 Розваги, атракціони, смачні страви, коктейлі, інтерактиви з благодійним проєктом "Колесо Підтримки" (Новини компаній) 13:01 Вінничанка пропонує перейменувати вулицю на честь загиблого Героя Назарія Гринцевича photo_camera 12:15 Мінус $16 мільйонів для рф: 47 бригада знищила ворожий вертоліт Ка-52 11:04 СБУ викрила у Вінниці ворожого агітатора: він виправдовував війну рф 10:05 Шале за три місяці під ключ: про переваги капітального будинку AlpChalet (Новини компаній) 10:00 «Пирогов нині був би на нашій стороні». Для кого пікнік під час війни? 09:39 Понад 60 вулиць без води та 10 без світла: адреси та час відключення 08:49 Сьогодні вітаємо Ірину та Тараса. Історія, заборони та прикмети 13 травня 08:40 Ремонт та обслуговування велосипеда, електросамоката: куди звернутися у Вінниці (партнерський проєкт) 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 6 до 13 травня, які ви могли пропустити photo_camera 20:14 У жахливій автопригоді на Вінниччині загинули водій автівки та його пасажирка photo_camera 19:44 У Вінниці біля Вежі з'явилася нова локація для вшанування пам'яті полеглих Захисників photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up