Білінська Тетяна Мирославівна Учасниця проекту "Рейтинг керівників-жінок"

Білінська Тетяна Мирославівна Учасниця проекту "Рейтинг керівників-жінок"
Білінська Тетяна Мирославівна


Кандидат психологічних наук.
Голова Тернопільського відділення Всеукраїнської громадської організації «Товариство психологів України».
Начальник відділу організації профорієнтації та профнавчання Тернопільського обласного центру зайнятості.
Розробник ряду наукових досліджень і автор більше 20 наукових винаходів у сфері психофізіології та психології людини, що засвідчені свідоцтвами про право на інтелектуальну власність. Виступала з доповідями та була учасником міжнародних та всеукраїнських конгресів, з’їздів, конференцій.
Депутат 4 скликання (2002-2006 рр.) Тернопільської міської ради. Працювала у складі постійної депутатської бюджетної комісії. Активно відстоювала інтереси громади міста, займалась питаннями екології та чистоти м. Тернополя, надавала депутатську допомогу слабозахищеним верствам населення.
Здобула теоретичну і практичну підготовку на тренінгах з передвиборчих технологій Національного демократичного та Міжнародного республіканського інститутів (США).
Нагороджена подяками Міністерства соціальної політики України та грамотами облдержадміністрації, Державного і обласного центрів зайнятості. Має міжнародні сертифікати визнання за громадську діяльність та відзнаку Міжнародної організації праці за дослідження трудової міграції та її наслідків у Тернопільській області.
Володіє лідерськими якостями, хороший організатор, ініціативна, комунікабельна. Здатна аргументовано та послідовно доводити власну позицію. Адекватно оцінює власні можливості.
Хобі: активний відпочинок, подорожі, догляд за рослинами та домашніми тваринами.
Життєве кредо: «Успіх – дитина наполегливості».
Заміжня. Донька – студентка 4 курсу Тернопільського національного педагогічного університету.
Безпартійна.

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 На Фабричній зіштовхнулися дві Тесли та Тойота: є потерпілі 22:01 Чи можна святкувати та радіти під час війни: пояснює Митрополит Епіфаній 21:56 По всій Україні запроваджують аварійні відключення електроенергії 21:01 Як діти можуть отримати путівку на відпочинок через програму «єОздоровлення» Від читача 08:54 На Тернопіллі шукають роботу 176 осіб з інвалідністю. Роботодавці, які їх працевлаштують, отримають компенсації! 20:01 Третій рік війни, а в деяких лікарнях Тернополя і досі немає укриттів: «20 хвилин» перевірили 19:06 За хабар в доларах США працівник ТЦК відбувся штрафом. Чи залишається на посаді? 18:01 Медики Тернопільської обласної дитячої лікарні Алла Філюк та Світлана Євтушенко отримали почесні нагороди 17:27 Тернополянці загрожує до восьми років тюрми за крадіжки з супермаркетів 16:30 Скоро сім років з дня вбивства Іринки Мукоїди: розгляд справи у суді… почали спочатку 15:50 Вночі буде мороз: на Тернопільщині оголосили штормове попередження photo_camera 15:15 Напідпитку та без водійського посвідчення молодик їздив вулицями Тернополя в комендантську 14:35 Житель Чортківщини за 300 євро хотів відкупити товариша від поліцейських. Йому загрожує тюрма 14:02 Бізнесу не дали ні копійки, а жителі змушені чекати гроші на відновлення житла після обстрілів 13:20 Понад дев'ять тисяч осіб на Тернопільщині складатимуть НМТ. Кількість охочих зростає щороку 12:50 На Тернопільщині судитимуть лікаря ВЛК за те, що підробив діагноз військовозобов'язаному 12:11 «На щиті» повертається захисник з Тернополя Андрій Вовк 11:34 Чому на клумбах у Тернополі замість квітів – бур’яни photo_camera 10:57 Мешканець Заліщицької громади наловив риби у Дністрі на 70 тисяч 10:13 У Тернополі на місяць зупинили котельню. Де не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up