Жінка Року 2013 Тетяна Євчук

Жінка Року 2013 Тетяна Євчук
Тетяна Євчук

Народилася 11 квітня 1978 року в місті Тернопіль.
Розпочати власну справу її надихнуло ж власне весілля. Коли обирала весільну сукню, зрозуміла, що робота повинна бути святом, а не сірими буднями. Адже після закінчення Політехнічного університету ім. Пулюя творча Тетяна не захотіла пливти за течією, тому вирішила займатися тим, що їй до душі. Тож, заручившись підтримкою чоловіка, молода жінка відважилася на відкриття весільного салону. Тепер її робота асоціюється з казкою, про яку мріє кожна кожна наречена.
Успішна та цілеспрямована бізнес-леді, хороша порадниця та щира подруга, мати та любляча дружина для свого чоловіка. Щороку сотні дівчат довіряють їй найвідповідальнішу подію у їхньому житті, день безмежної радості і світлого кохання – весілля. Уже більше 10 років Тетяна Євчук разом із власною мережею весільних салонів "Камелія", "Амелі" та весільним бутиком "Міс Келлі" створюють неперевершені образи сучасним нареченим, допомагають відчувати себе справжньою королевою .
Скільки ж всього у цих платтях…!? Щоб бути в курсі усіх тенденцій моди, Тетяна відвідує щорічно покази весільних мод від відомих світових дизайнерів, які широко представлені в її весільних салонах: FARA SPOSA(Іспанія), HERM`S(Франція),MISS KELLY(Франція), ОКСАНА МУХА(Україна), MAXIMA(Україна), а також отримала особисте запрошення від PIERRE CARDIN на показ мод до Італії.

«За досить короткий період ми здобули велику кількість клієнтів, які залишились задоволені нашими сукнями, обслуговуванням та чарівним виглядом. Результат нашої праці – народне визнання і перемога в акціях «Народний бренд-2010», «Народний бренд-2011»у номінації «Кращий весільний салон»та безліч власних життєвих перемог»- розповідає Тетяна. Попри молоді роки вона досягла всього, до чого прагнула. Все це завдяки позитивним емоціям, які дарують рідні й улюблена робота.

«Робота — як наркотик, — переконана Тетяна. — Спочатку вона захоплює тебе, а потім уже не можеш відмовитися від адреналіну, який отримуєш».

Відео дня

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Молода картопля за 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up