Жінка Року 2013 Любов Гриневич - Борисяк

Жінка Року 2013 Любов Гриневич - Борисяк
Любов Гриневич - Борисяк

 

Керівник народної студії сучасної хореографії "Т.А.Н.Г.о" та зразкового ансамблю танцю "Рожева пантера" Тернопільського національного економічного університету. Активно працює над підняттям авторитету тернопільських танцюристів до європейського рівня. Очолювані нею колективи є багаторазовими лауреатами міжнародних хореографічних конкурсів – фестивалів. Найбільшим досягненням студії за останній рік стала перемога у телевізійному конкурсі « Крок до зірок» та участь ансамблю "Рожева пантера" в концертах , які проходили в Палаці культури «Україна» м.Київ. Крім того, колектив побував у Польщі , Болгарії, Німеччині, Швеції. Режисер - постановник конкурсів "Красуня Тернополя", "Міс Тернопілля", "Містер Тернополя", а також "Шоу - RІА" /2005-2006 рр./, виконавчий директор конкурсу "Народна Красуня 2011". Освіта - вища економічна, вища художньо - педагогічна. Заміжня, разом з чоловіком виховує 10-річну донечку Марічку. У вільний час займається діяльністю в компанії "Мері Кей". Любить подорожі, активний відпочинок, захоплюється історією рідного міста.
Вважає,що в наш час жінка має достатньо можливостей для вдалого поєднання кар'єри і особистого життя. Та у випадку,коли вона змушена робити вибір,перевагу слід надавати сім’ї. Цінує дружні стосунки і людей,яким можна довіряти.


 

Відео дня
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не виявилось 19:01 З 1 травня в Україні набудуть чинності важливі зміни в ПДР 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи 21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up