Жінка Року 2013 Наталія Стефанчук

Жінка Року 2013 Наталія Стефанчук
Наталія Стефанчук

Успішна бізнес-леді, любляча мама трьох синів і кохана дружина, чудовий керівник і сильна жінка. Завжди усміхнена та креативна, вона вміє поєднати непоєднуване, перетворити сірі будні на яскраве свято і зробити з будь-якої жінки королеву.
Уже 20 років пані Наталія працює у весільній індустрії. Вона щодня, мов добра фея, створює казку, про яку з дитинства мріє кожна наречена.
Наталія Стефанчук – дизайнер торгової марки «НАТАЛІ-МОДА» - відомого виробника весільного, вечірнього та дитячого одягу, весільний координатор агенції весільних послуг «Наталі-свято», головний редактор весільного інформаційно-розважального журналу-каталогу «Щаслива пара у Тернополі», власниця мережі весільних салонів «НАТАЛІ-МОДА».
Наталія Стефанчук народилася 3 листопада 1971 року в Тернополі. За плечима – навчання в Тернопільському політехнічному інституті ім. Пулюя. Згодом – у Київському національному інституті технології та дизайну.
«Все почалося з моєї весільної сукні, - ділиться спогадами жінка. - Вона була настільки оригінальна на той час, що клієнтки просили її на своє весілля. Через деякий час я відкрила один із перших у Тернополі прокатів весільних суконь. Його популярність настільки зросла, що охочим обрати плаття своєї мрії доводилось очікувати в черзі по кілька годин. І ось настав момент, коли наречена захотіла особливу сукню, не схожу на жодну іншу. Я взяла мереживо і тканину, наклала одне на одне… І плаття народилося в моїй уяві. Відтоді я знайшла своє покликання…».
Сьогодні Наталія Стефанчук – власниця чотирьох весільних салонів: тернопільських «НАТАЛІ-МОДА», «CosmoLEDI» і «Любава» та київського бутіка весільного та вечірнього стилю «Iren». Представниці прекрасної статі, які мріють про ексклюзивну сукню за власним дизайном, можуть замовити там пошиття за індивідуальним замовленням або обрати один із нарядів від всесвітньовідомих французьких, іспанських та американських брендів.
Наталія Стефанчук – справжній професіонал своєї справи. Вона вміє вдало поєднувати родинний затишок і бізнес, невпинно пізнає все нові й нові горизонти і ніколи не зупиняється на досягнутому. Її стихія – подорожі та авто. А улюблена робота давно стала стилем життя. «Секрет мого успіху – простий, - зізнається з усмішкою жінка. - Це – постійна праця, помножена на любов і самовіддачу. Тоді результат не забариться. Найвища похвала для мене – вдячність та щасливий блиск в очах клієнтів, - каже Наталія Стефанчук. - Хоча я звикла віддаватися роботі на «всі 100», кожну вільну хвилинку намагаюся провести з сім’єю: коханим чоловіком Сергієм та трьома найкращими у світі синами. Вони – найдорожче, що у мене є, моя втіха та опора».
Наталія Віталіївна - авторка п’яти колекцій весільних суконь: «Дари кохання», «Мелодія весни», «Пелюстки любові», «Ріки любові», «Шоколадна пристрасть». Усі - по-своєму особливі. Незмінним залишається одне – у кожній представлені всі останні тренди фешн-індустрії. «Наталі-Мода» - незмінний учасник тернопільських Днів моди «Atrium Fashion Days», багатьох престижних міжнародних весільних виставок та показів не лише в Україні, а й за кордоном: у Варшаві та Москві. Адже сукні від цієї торгової марки – завжди на піку моди. А кожна наречена - справжня зірка: елегантна, вишукана і стильна.
Одне з захоплень Наталії Стефанчук – журналістика та видавнича справа. З 2009 року вона - головний редактор весільного інформаційно-розважального журналу-каталогу «Щаслива пара у Тернополі». Це - популярне глянцеве видання для молодих, енергійних та творчих людей, майбутніх наречених та справжніх модниць, які стежать за всіма новинками фешн-індустрії. Найнеймовірніші історії кохання, цікаві інтерв’ю й секрети сімейного щастя від відомих тернополян, останні тенденції та новинки зі світу краси і моди – все це ви зможете знайти на сторінках «Щасливої пари». Для тих, хто тільки вирішив поєднати свої серця, улюблений журнал став своєрідним компасом для організації неповторного торжества у найщасливіший день в житті пари. Адже тут представлені актуальні колекції весільних та вечірніх суконь, послуги фото- та відео операторів, професійних консультантів у сфері краси.
«Бажаю прекрасній половині завжди бути красивими, коханими, випромінювати позитив і щастя, а також насолоджуватися тим, що нам дарує Бог, - каже Наталія Стефанчук. - Адже кожна хвилина життя – неповторна».

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи 21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Як Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up