Жінка Року 2013 Оксана Бачинська

Жінка Року 2013 Оксана Бачинська
Оксана Бачинська

Дизайнер Оксана Бачинська – один із відомих український дизайнерів жіночого одягу. ЇЇ покази завжди яскраві і цікаві, колекції стильні, вишукані і актуальні.
Народилася Оксана Бачинська 31.07.1970 р. у смт Скоморохи Тернопільського району. Ще в дитинстві майбутній дизайнер розуміла, що одного таланту і бажання мало, щоб досягнути успіху. Для цього потрібно натхненно працювати, не покладаючи рук.
Ідея стати дизайнером елегантного жіночого одягу виникла у Оксани у сьомому класі. І з того часу світ моди став її власним світом.
Навчалася у Львівському інституті легкої промисловості за спеціальністю “Конструктор-дизайнер жіночого одягу”. Протягом студентських років з головою була в роботі. Пошиття і дизайн одягу стали сенсом її життя.
У 2000 р. Оксані вдалося відкрити власну фірму із виготовлення ексклюзивного жіночого одягу. Тоді відкладених грошей ледь вистачило лише на капітальний ремонт. Тому довелося „вселитися” зі своїми домашніми машинками, а розкрій робити на стареньких столах. Спочатку дизайнер працювала лише зі своєю помічницею, а через рік в ательє було уже десятеро людей.
Тепер дизайнерська студія Оксани Бачинської працює на якісному японському обладнанні, техніку постійно оновлюють, стежать за всіма новинками. Нові моделі з’являються практично щодня, адже одяг шиють невеличкими партіями.
Зараз ексклюзивний одяг під брендом «Оксана Бачинська exclusive» можна придбати по всій Україні: від Чернівців і Львова – до Києва і Донецька. Дизайнер неодноразово представлена та відзначена нагородами на різноманітних конкурсах національного маштабу. Зокрема наприкінці 2011 року в Києві відбулось нагородження лауреатів Загальнонаціонального конкурсу “Вища проба”. ТМ «Оксана Бачинська exclusive», в особі самого дизайнера Оксани Бачинської, отримала гран-прі та диплом лауреата за впровадження нових технологій та розробку сучасного дизайну в сфері легкої промисловості, зокрема в пошитті моделей жіночого одягу. Також вона була нагороджена премією «Кращий керівник 2011 року» Лігою Ділових Кіл України.
Оксана Бачинська займає активну життєву позицію, виступає спонсором та партнером різноманітних заходів, бере активну участь у благодійництві.
Вільний час проводить у колі сім'ї. «Моя сім'я- це моє щастя і натхнення. Любимо разом подорожувати і у рідних краях, і за межами країни. Мій девіз: Ви нічого не зможете досягти, поки у вас не буде чогось захоплюючого, тому не бійтеся мріяти і втілювати свої мрії у реальність!»

 

 

Відео дня

 


 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Як Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up