Жінка Року 2013 Оксана Хомишин

Жінка Року 2013 Оксана Хомишин
Оксана Хомишин

Народилася 31 липня 1977 року у місті Тернополі. Освіту здобула у Тернопільській державній медичній академії імені І.Горбачевського за спеціальністю «Лікувальна справа», де і отримала диплом із відзнакою. Після цього була інтернатура, за результатами якої було присвоєно звання лікаря-спеціаліста «Дитяча офтальмологія». В цьому ж напрямку у 2008 пані Оксані було присвоєно другу кваліфікаційну категорію (спеціальність «Офтальмологія»).
Оксана Григорівна з 2001 по 2006 рік працювала лікарем-офтальмологом кабінету охорони зору Рівненської обласної дитячої лікарні офтальмологічного відділення. З 2006 і зараз працює лікарем-офтальмологом в клініці «Медікус» - структурному підрозділі приватного підприємства «Любанок» із суміщенням посади заступника головного лікаря з поліклінічної роботи на громадських засадах з жовтня 2009 року.
Пані Оксана має величезний досвід у лікуванні аномалії рефракції та косоокості у дітей, у проведенні контактної корекції зору, у консервативному лікуванні гострих та хронічних захворювань у дітей, у застосуванні різноманітних методик ортоптичного та плеоптичного лікування органів зору.
Жінка активно бере участь у благочинності , безкоштовно обстежуючи та лікуючи дітей із вадами зору 6-9-річного віку. За 6 років роботи у клініці «Медікус» вона допомогла близько 8 тисячам дітей.
У 2010 році вона брала участь у програмі «Формула здоров’я» в прямому ефірі на ТОВ ТВ-4.
У червні 2010 нагороджена грамотою ГУОЗ Тернопільської ОДА за багаторічну сумлінну працю, значний особистий внесок у надання висококваліфікованої допомоги населенню, вискоий професіоналізм, відданість справі, активну громадянську позицію.

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Молода картопля за 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up