Жінка Року 2013 Світлана Копанійчук

Жінка Року 2013 Світлана Копанійчук
Світлана Копанійчук

Народилась, виховувалась та навчалася в Хмельницькій області в родині службовця.
Потім продовжувала навчання в технікумі харчової промисловості, а далі в Київському інституті харчової промисловості.
Довгий час працювала на харчовому підприємстві на посадах від технолога-лаборанта до керівника підприємства. Після реорганізації харчових підприємств, пішла працювати в сферу торгівлю. Кар’єру починала торговим агентом, далі по «службовій драбині» "виросла" в директора філії, де і працюю донині.
Тернопільська філія ТОВ "Агрокосм" ( ТМ "Щедро","Запорізький", "Оллі ") функціонує 7 років в Тернополі і в рейтингах посідає перші місця ( в 2011р. перше місце в Україні серед 28 філій :-)).
В команді працюють цілеспрямовані, енергійні, амбітні ,організовані люди під лозунгом компанії "Завжди попереду, щоб робити звичайне смачним, а партнерство чесним!"...Ми представляємо та продаємо масло-жирову продукцію вищевказаних торгових марок в Тернопільському регіоні... Це про роботу.
В особистому житті - разом з чоловіком виховали двох дітей, які вже також стають на дорослий життєвий шлях.
Люблю свою сім’ю, роботу, наше прекрасне місто, яке з часом стало рідним.

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Як Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up