Жінка Року 2013 Тетяна Іскрицька

Жінка Року 2013 Тетяна Іскрицька
Тетяна Іскрицька

Народилась 15 березня 1979 року в місті Тернопіль.
У 1996 році успішно закінчила школу №20.
З 1996рік по 2001рік навчалась у ТАНГ факультет “Облік і Аудит”. Паралельно з навчанням почала працювати в компанії «Ровекс» і зарекомендувала себе відповідальним , креативним, компетантним спеціалістом.
З 2009 року Приватний підприємець і офіційний представник ТМ Рошен і ТМ Мрія , в місті Тернополі та Тернопільській області.
Переможниця акції “Народний Бренд 2012” в номінації Виробник ТМ (кондитерські вироби), за високий рівень податкової культури і сумлінне виконання податкових зобов’язань нагороджена Подякою Державної податкової служби.
На сьогоднішній день – це успішна , життєрадісна та енергійна бізнес-леді , яка здобула повагу та авторитет серед колег по роботі та досягла високих результатів в професійній сфері. Рецепт її успіху простий – вміло підібрати колектив однодумців та завжди бути впевненою у власних силах. Ще одним великим досягненням для себе , вважає створення міцної і дружньої сім’ї та народження донечки Юлії .
У вільний час займається діяльністю в кампанії « Amway ». Любить подорожувати країнами Європи та рідним краєм .Має багато щирих друзів , які завжди можуть розраховувати на її допомогу і підтримку.
А прекрасній половині хоче побажати насамперед реалізувати себе , як жінка , успіху та визнання в її професійній діяльності , весняного настрою , багато усмішок та ніжного , щирого кохання .

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Молода картопля по 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції 21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up