Жінка року очима чоловіків

Жінка року очима чоловіків
Ось і підбиті підсумки чудового весняного конкурсу "Жінка року", організованого Медіа Корпорацією RIA. Вчора опівночі припинили смс-голосування. За його результатами визначилась трійка переможниць, обраних тернополянами.

Сьогодні ж свою версію рейтингу найкращих з кращих сформували чоловіки – відомі тернопільські діячі та посадовці. Чоловіки, які мають величезний життєвий та соціальний досвід, чиє слово вагоме, чия думка викликає повагу. Це чоловіки, які мають серйозний вплив на політичне, соціальне та громадське життя нашого міста. Які вміють цінувати в жінці і успішну діяльність, і новаторство, і душевні чесноти, і красу та привабливість.

До складу цього гендерно-нерівного журі увійшли:
Юрій Штопко, регіональний видавець Медіа Корпорації RIA;
Олександр Смик, начальник управління культури Тернопільської міської ради
Олександр Вільчинський, відомий тернопільський літератор;
Василь Кікінежді, директор будівельної компанії «Добробуд»;
Олег Лісовий, начальник військової частини м. Тернополя;
Микола Круть, начальник управління у справах сім’ї, молодіжної політики,с порту та туризму Тернопільської міської ради.

Ми проводили схожий конкурс у минулому році – «Рейтинг жінок-керівників» - каже Юрій Штопко, регіональний видавець Медіа Корпорації RIA. – Однак варто відзначити, що у цьому році ми вийшли на якісно новий рівень. У конкурсі брали участь жінки, кожна із яких представляє певну сферу, свій напрямок діяльності. У цьому році ми оцінювали їхні досягнення, і я зрозумів один важливий момент. Хоча ми з колегами обрали переможниць, але ці жінки настільки яскраві, сильні та неординарні, що переможниць у цьому рейтингу просто бути не може. З однаковим успіхом ми можемо поставити на вершину будь-кого із переліку – і це буде правильний вибір! 




Обговорення щодо переможниць рейтингу було досить емоційним та тривалим. Між членами журі зав’язалась дискусія, адже однозначно обрати найкращу було нелегко. Однак все ж таки, присутні зуміли досягти консенсусу.
Я був у складі журі цього конкурсу і минулого року – каже член журі Олександр Смик. – Тоді ми віддали першість досвіду, бренду, імені. Тоді ми обрали тих, хто має вже величезний перелік нагород та визнання за плечима . Сьогодні першість - у тих, хто досяг успіху виключно за рахунок власних сил. Тих, хто зробив надзвичайно потужний вклад у свою галузь. Це самодостатні жінки, успіх яких – справа їхніх рук. У цьому році ми своїм вибором стверджуємо, що перспектива краща, ніж константа. Ми певні, що обрані нами жінки-переможниці досягнуть ще вищих висот.

Відео дня
>


Обирати було нелегко. Ну як можна визначитись однозначно, коли всі учасниці такі самодостатні і цікаві? Хочеться обстоювати першість кожної, але ж так не можна. – додає Микола Круть. – Конкурс дуже гарний –і за задумом, і за реалізаціє.ю. Хто переміг? А от це нехай залишиться в таємниці – потримаємо інтригу.

А й справді – результат уже є, але інтригу ми триматимемо аж до урочистого нагородження. Воно відбудеться у вечір четверга, 7 березня, у ресторані „Арт Авеню”. Переможниці справді гідні, хоча й людям, звиклим до перемоги тих, про кого найбільше говорять, буде незвично чути ці імена. Але їхня перемога ще раз доводить неупередженість та свіжість мислення і оцінки журі.

Світлана ЧЕРНЕЦЬКА, [email protected]

 

Коментарі (6)
  • Anonymous

    досягнення - це критерій тупаки!!!!...читай уважно, не цікаво не лізь один і другий, барани два...не цікаво - може у вас комплекси, ні карєри ні хоббі, шо ж досягати!? )... лишається огризатись і завідувати...ми вас розумієм!

    Anonymous reply Anonymous

    ого які емоції...напевно в вас досягнень на нобелівську премію. Поясніть мені критерій "досягнення" ..в якій величині він вимірюється??? а в даному випадку особливо. в кількості згадувань в пресі? в значимості для якоїсь сфери? в величині прибутку? чи в якості зробленої знимки? чи в особистих вподобаннях членів комісії?)))Як оцінити досягнення в різних сферах? поясніть тупакам, а то так і помрем непросвітленими.змилуйтеся

    Anonymous reply Anonymous

    ого які емоції...напевно в вас досягнень на нобелівську премію. Поясніть мені критерій "досягнення" ..в якій величині він вимірюється??? а в даному випадку особливо. в кількості згадувань в пресі? в значимості для якоїсь сфери? в величині прибутку? чи в якості зробленої знимки? чи в особистих вподобаннях членів комісії?)))Як оцінити досягнення в різних сферах? поясніть тупакам, а то так і помрем непросвітленими.змилуйтеся
  • Anonymous

    Штатні в журі Смика в шию !!!Ще один знаток жіночого тіла А командир вій.частни НЕХАЙ СОЛДАТАМИ займається Одне і те саме в рік

    Anonymous reply Anonymous

    взагалі ідея маразматична. оцінювати жінок. а критерії які? я ще можу зрозуміти коли вибирають кращу модель, кращу письменницю, якийсь бізнес-проект..а тут якось так -як порівняти ялинку з мандаринкою...та зелена і колюча, та кругленька і смачненька і будь мудрий -вибери...
  • Anonymous

    Свої з своїми про своє....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Молода картопля за 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up