Левенець Наталя Іванівна Учасниця проекту "Рейтинг керівників-жінок"

Левенець Наталя Іванівна Учасниця проекту "Рейтинг керівників-жінок"
Левенець Наталя Іванівна

Директор Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4
Відмінник освіти України
Учитель-методист

Чітка логіка і невгамовний характер, кипуча енергія і високий професіоналізм, хороші організаторські здібності та відданість своїй справі гармонійно поєднались у цій тендітній жінці і стали уособленням кращих рис сучасного керівника. Недаремно Наталя Іванівна визнана лауреатом конкурсу «Кращий директор школи – 2009», лауреатом громадської акції «Флагман освіти і науки України - 2009», лауреатом Всеукраїнської рейтингової програми «Портрети сучасниць – 2010».
Сорок років життя віддала Наталя Іванівна Тернопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 4. Пройшла всі щаблі педагогічної кар’єри: від піонервожатої – до директора школи.
За час, відколи вона стала директором школи, багато позитивних змін відбулося в навчальному закладі. Живим джерелом енергії цих змін є головна ідея школи – створення позитивного іміджу школи, створення рівних можливостей для навчання дітей різних національностей, конфесій, для дітей як обдарованих, так і таких, що потребують корекційно-розвивального навчання, соціально-психологічної допомоги. Наталя Іванівна разом з педагогічним колективом школи дбає про виховання освіченої, морально і фізично здорової, естетично розвиненої, працелюбної, життєтворчої особистості громадянина України.
«Ніколи не зупинятись на досягнутому» - таке життєве кредо Левенець Наталії Іванівни. Їй притаманне уміння сміливо дивитись у майбутнє і завжди бути на півкроку попереду інших. Доля дала Наталії Іванівні мудрість, щедрість душі, досвід і досконалість, а ще двох синів і підростаючих онуків. А також обдаровує повагою, любов’ю рідних і друзів, колег.
Як і будь-яка жінка, обожнює квіти, любить природу, із задоволенням проводить вільний від роботи час на садово-городній ділянці, де збирає біля себе всю свою велику родину та друзів.
 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:07 Дев'ятеро в легковому авто: на кордоні затримали «партію» чоловіків-утікачів, серед яких тернополянин play_circle_filled photo_camera 20:02 Присвята друзям, які віддали життя в бою: на Тернопільщині відбулась теренова гра «Гурби-Антонівці» photo_camera 19:02 Вийде «сухим із води»? Чи справді депутат Захарків втік за кордон і яке покарання 18:02 У Чорткові на благодійному аукціоні зібрали чверть мільйона гривень для ЗСУ photo_camera Від читача 11:52 Ефективна співпраця на допомогу людям 17:20 У лікарні помер 17-річний Андрій, який із другом потрапив у ДТП на мотоциклі 16:35 Тернопільські хірурги провели надскладну операцію пораненому воїну ЗСУ 15:50 Загинули троє людей, ще семеро — травмовані: за вихідні в області трапилось вісім аварій photo_camera 15:15 У Шумську побили 17-річного хлопця: підозрюють депутата районної ради 14:37 На кукурудзі змахінував 8,3 млн грн: судитимуть екскерівника держпідприємства з Тернопільщини 14:00 В Тернопільському районі відкрили пам’ятну дошку полеглому воїну Андрію Рудому 13:40 Куди після школи? Огляд закладів освіти для вступу (партнерський проєкт) 13:10 У Тернополі відбудеться дефіле містян у вишиванках 12:35 Про заморозки на ґрунті попереджають тернопільські синоптики 12:05 У лікарні помер 24-річний тернополянин, який постраждав в аварії у сусідній області 11:20 У Збаражі з Днем матері оригінально привітали мам футболістів photo_camera 10:50 У Тернополі відремонтують дорожнє покриття ще на восьми вулицях 10:10 На фасаді школи №8 встановлять меморіальну таблицю письменнику Левкові Крупі 09:30 У Кременці відкрили туристичний сезон: що подивитись у місті 09:01 Із 13 травня частково перекриють рух транспорту на Микулинецькій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up