Любов Гриневич Учасниця проекту "Рейтинг керівників - жінок"

Любов Гриневич  Учасниця проекту "Рейтинг керівників - жінок"
Любов Гриневич


Любов Гриневич - Борисяк, 40 р. Керівник народної студії сучасної хореографії "Т.А.Н.Г.о" та зразкового ансамблю танцю "Рожева пантера" Тернопільського національного економічного університету. Активно працює над підняттям авторитету тернопільських танцюристів до європейського рівня. Очолювані нею колективи є багаторазовими лауреатами міжнародних хореографічних конкурсів - фестивалів Режисер - постановник конкурсів "Красуня Тернополя", "Міс Тернопілля", "Містер Тернополя", а також "Шоу - RІА" /2005-2006 рр./, виконавчий директор конкурсу "Народна Красуня 2011". Освіта - вища економічна, вища художньо - педагогічна. Заміжня, разом з чоловіком Ростиславом виховує 9-річну донечку Марічку. У вільний час займається діяльністю в компанії "Мері Кей". Любить подорожі, активний відпочинок, захоплюється історією рідного міста.

Вважає,що в наш час жінка має достатньо можливостей для вдалого поєднання кар'єри і особистого життя. Та у випадку,коли вона змушена робити вибір,перевагу слід надавати сім’ї. Цінує дружні стосунки і людей,яким можна довіряти.
 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:02 Зростуть ціни на бензин та алкоголь. Уряд схвалив законопроєкт 08:01 Військові тернопільської 105 окремої бригади ТрО отримали нагороди від Міністра оборони photo_camera 22:03 Ховаються у різних куточках міста: а ви бачили усі бронзові мініатюри в Тернополі? photo_camera 21:07 Дев'ятеро в легковому авто: на кордоні затримали «партію» чоловіків-утікачів, серед яких тернополянин play_circle_filled photo_camera Від читача 08:54 На Тернопіллі шукають роботу 176 осіб з інвалідністю. Роботодавці, які їх працевлаштують, отримають компенсації! 20:02 Присвята друзям, які віддали життя в бою: на Тернопільщині відбулась теренова гра «Гурби-Антонівці» photo_camera 19:02 Вийде «сухим із води»? Чи справді депутат Захарків втік за кордон і яке покарання 18:02 У Чорткові на благодійному аукціоні зібрали чверть мільйона гривень для ЗСУ photo_camera 17:20 У лікарні помер 17-річний Андрій, який із другом потрапив у ДТП на мотоциклі 16:35 Тернопільські хірурги провели надскладну операцію пораненому воїну ЗСУ 15:50 Загинули троє людей, ще семеро — травмовані: за вихідні в області трапилось вісім аварій photo_camera 15:15 У Шумську побили 17-річного хлопця: підозрюють депутата районної ради 14:37 На кукурудзі змахінував 8,3 млн грн: судитимуть екскерівника держпідприємства з Тернопільщини 14:00 В Тернопільському районі відкрили пам’ятну дошку полеглому воїну Андрію Рудому 13:40 Куди після школи? Огляд закладів освіти для вступу (партнерський проєкт) 13:10 У Тернополі відбудеться дефіле містян у вишиванках 12:35 Про заморозки на ґрунті попереджають тернопільські синоптики 12:05 У лікарні помер 24-річний тернополянин, який постраждав в аварії у сусідній області 11:20 У Збаражі з Днем матері оригінально привітали мам футболістів photo_camera 10:50 У Тернополі відремонтують дорожнє покриття ще на восьми вулицях
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up