Пешкова Олександра Володимирівна Учасниця проекту "Рейтинг керівників - жінок"

Пешкова Олександра Володимирівна  Учасниця проекту "Рейтинг керівників - жінок"
Пешкова Олександра Володимирівна

Пешкова Олександра Володимирівна успішно закінчила Технікум радянської торгівлі, згодом – Тернопільську академію народного господарства, Київський державний торговельно-економічний університет за спеціальністю «Менеджмент у туризмі». Спробувала себе у різних сферах (працювала на радіозаводі «Оріон», у касах міжнародного сполучення Укрзалізниці). Така постійна зайнятість не завадила їй вивчати різні національні традиції, мандруючи світом. Останнє і сформувало думку про відкриття власної справи – створення туристичної агенції , яка б максимально враховувала потреби споживача.

Зареєстрована 11.05.2002 р., компанія міжнародного туризму «Прем’єр тур»12 лютого 2003 року відзначала відкриття власного офісу. За досить нетривалий період свого існування агенція здобула чимало постійних клієнтів і продовжує радо приймати нових шукачів пригод, задовольняючи смаки і потреби кожного.

Це все підтверджують дипломи і нагороди, якими відзначена агенція: диплом лідера сезону "Літо-2006" від Karya Tour; за підсумками роботи серед туристичних фірм Тернополя у 2006 р. отримано відзнаку "Народний бренд"; диплом лідера сезону "Літо-2007" від Karya Tour; диплом професійних досягнень лауреата загальноукраїнського рейтингу "Лідер України"; диплом програми "Книга успіху бізнесу"; диплом загальноукраїнського проекту "Україна туристична"; диплом туристичної фірми "САМ" сезону "Літо-2007"; сертифікатом уповноваженого агента "Проланд", сертифікатом уповноваженого агентства «Coral travel» з 2010 року, дипломом «зірка якості Teztour» 2011 року.

Відео дня
>Пані Олександра дуже любить свою роботу – їй подобається бути у постійному русі і щоразу відвідувати привабливі куточки світу. “Звісно, у мене є своя “чергова валіза” – завжди зібрана і компактна, яка чекає з нетерпінням на черговий форс-мажор, коли за пару годин треба буде зібратись і знову кудись летіти чи їхати. Я вже побачила значний шматок світу, але ще є багато країн,у яких хотілось би побувати – на черзі у моїх планах Австралія та Японія” – каже Олександра Пєшкова.

Туризм для Олександри Володимирівни не є її роботою, не являється її хоббі, а є сенсом її життя. Відкриття нових далей - це те, чого прагне її душа. А вона особисто ділиться побаченим зі своїми клієнтами, які в свою чергу з вдячністю повертаються за новинками від Туристичної фірми «Прем’єр тур».

Варто зауважити, що пані Олександра дуже цінує родинний затишок, адже це саме те, чого так бракує діловим людям, які постійно у роз’їздах. Вона – любляча мати і дбайлива бабуся, яка піклується про своїх двох чарівних внуків. Вона - душа компанії. Вона – Жінка, яка справді варта найвищих похвал.

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:30 Скоро сім років з дня вбивства Іринки Мукоїди: розгляд справи у суді… почали спочатку 15:50 Вночі буде мороз: на Тернопільщині оголосили штормове попередження photo_camera 15:15 Напідпитку та без водійського посвідчення молодик їздив вулицями Тернополя в комендантську 14:35 Житель Чортківщини за 300 євро хотів відкупити товариша від поліцейських. Йому загрожує тюрма Від читача 08:54 На Тернопіллі шукають роботу 176 осіб з інвалідністю. Роботодавці, які їх працевлаштують, отримають компенсації! 14:02 Бізнесу не дали ні копійки, а жителі змушені чекати гроші на відновлення житла після обстрілів 13:20 Понад дев'ять тисяч осіб на Тернопільщині складатимуть НМТ. Кількість охочих зростає щороку 12:50 На Тернопільщині судитимуть лікаря ВЛК за те, що підробив діагноз військовозобов'язаному 12:11 «На щиті» повертається захисник з Тернополя Андрій Вовк 11:34 Чому на клумбах у Тернополі замість квітів – бур’яни photo_camera 10:57 Мешканець Заліщицької громади наловив риби у Дністрі на 70 тисяч 10:13 У Тернополі на місяць зупинили котельню. Де не буде води 09:37 У Тернополі — зміни в курсуванні тролейбуса через ремонт дороги на Микулинецькій 09:02 Зростуть ціни на бензин та алкоголь. Уряд схвалив законопроєкт 08:01 Військові тернопільської 105 окремої бригади ТрО отримали нагороди від Міністра оборони photo_camera 22:03 Ховаються у різних куточках міста: а ви бачили усі бронзові мініатюри в Тернополі? photo_camera 21:07 Дев'ятеро в легковому авто: на кордоні затримали «партію» чоловіків-утікачів, серед яких тернополянин play_circle_filled photo_camera 20:02 Присвята друзям, які віддали життя в бою: на Тернопільщині відбулась теренова гра «Гурби-Антонівці» photo_camera 19:02 Вийде «сухим із води»? Чи справді депутат Захарків втік за кордон і яке покарання 18:02 У Чорткові на благодійному аукціоні зібрали чверть мільйона гривень для ЗСУ photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up