Солодкий дотик релаксу – найкращий подарунок до Дня Закоханих! (на правах реклами)

Солодкий дотик релаксу – найкращий подарунок до Дня Закоханих! (на правах реклами)
Що подарувати коханій людині на День Закоханих?

Хочеться, щоб подарунок був особливим і запам’ятався надовго. Хочеться, щоб це було щось неймовірне. Хочеться, щоб подарунок викликав захват і засвітив вогники щастя у очах дорогої людини. Ну от ми і визначились, яким він має бути. Час переглянути конкретні варіанти.
Квіти, листівки, рожеві конфетті та усе-усе-усе в формі серця. Приємно, але дещо стандартно та банально. Крім того, якщо дарувати має дівчина – то хлопець навряд чи буде у захваті від рожево-сердечного різноманіття.
Одеколони, білизна, косметика. Теж досить популярний варіант. Проблема у тому, що важко вгадати із смаком своєї половинки, бо як би добре ви не знали один одного, але все ж це надто особистий подарунок, який може бути «в яблучко» або ж зовсім мимо. І от якщо мимо – то Вашій половинці доведеться штучно всміхатись і розсипатись у вдячних фразах, сумно констатуючи в голові «Знову той клятий одеколон, який я терпіти не можу!».
Романтична вечеря. Сидите, один одному всміхаєтесь, офіціанти приносять вишукані страви, довкола романтична напівтемрява із лагідним полум’ям свічок. І весь світ нехай зачекає. Ой, ні, це картинка із модних журналів і реклами. Насправді Ви з горем пополам відвойовуєте собі місце в барі чи ресторані, забігані офіціанти вимучено всміхаються, ви викладаєте пів зарплати за дві тарілочки із салатом і десерт, і романтика атмосфери полягає у тому, що чекаєте, коли завершиться вечеря, щоб втекти від шуму і цікавих очей.
Подорож. Оце справді подарунок – і романтичний, і цікавий, і на будь-який смак. Мінус єдиний – «в копієчку»! Але якщо ви не шкодуєте кругленької суми з нагоди Дня Закоханих – це Ваш варіант.
Однак все ж ідеальним варіантом мабуть був би подарунковий сертифікат на послуги масажного салону. Це вдалий вибір і для душі, і для тіла. Це сподобається і хлопцеві, і чарівній дівчині. Це розумна ціна –і більш ніж відповідні до неї послуги.
Уявіть собі цю картину. Після важкого робочого дня – теплі руки масажиста, що відганяють всі клопоти та тривоги, що відгороджують тебе від зовнішнього світу, повного зла і тривог. От і справді відчуття «нехай увесь світ зачекає»!
Щодо вибору місця –то мабуть найкращий масаж в місті роблять у салоні краси «YouNeed», що біля «Універсаму». Тут працюють справжні професіонали своєї справи, які досконало роблять усі види китайського масажу із використанням унікальних дорогих ароматичних олій та есенцій. Масаж в «YouNeed» буде приємним і юнакові, і чарівній панянці. Скинути вантаж віку, втоми та емоцій з дівочого личка чи з мужніх чоловічих плечей допоможе знову ж таки він –китайський масаж.
Тож не вагайтесь – подаруйте своїй коханій людині солодкий дотик релаксу від салону краси «YouNeed». Відтепер це дуже просто – завітайте за адресою: вул. Злуки,4а, зупинка «Універсам» -і придбайте подарунковий сертифікат на послуги салону. Не зволікайте – даруйте коханим задоволення у День Закоханих! Даруйте коханим сюрпризи від «YouNeed»
 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up