Партнер рубрики Події

Тернопіль: найкращою жінкою-керівником стала журналістка

Тернопіль: найкращою жінкою-керівником стала журналістка
Нагородили найкращих жінок-керівників Тернополя. Трьох із них обрали в Інтернеті, ще трьох визначило чоловіче журі. На радощах головна переможниця їх усіх розцілувала.

—Жінка – це взагалі унікальне створіння, — вважає одна із лауреаток Ірина Тарашевська. — Кажуть, що за плечима будь-якого успішного мужчини також завжди стоїть розумна жінка.
Три кути оселі тримає жінка, каже тернопільський космопсихолог Іван Круп’як, а якщо вона ще й ділова, то тоді — усі чотири.
—Хочемо ми того чи не хочемо, а йде епоха, коли керуватимуть жінки, — каже він. — Хоча й так відомо, що жінки завжди керували світом.

Відео дня
>


Перецілувала членів журі
Нагадаємо, з 21 лютого до 4 березня Медіа Корпорація RIA вперше у Тернополі проводила конкурс на найкращу жінку-керівника. Акцію присвятили до 8 березня. Церемонія нагородження відбулася в переддень жіночого дня — 7 березня в бенкетному залі “М’ята”.
Святкову атмосферу та піднесений настрій конкурсанткам та усім присутнім створювали танцівниці із народної студії сучасної хореографії “Т.А.Н.Г.О” та музиканти. Також гостей запрошували до фуршетного столу. Але видно було, що вони злегка нервували.
Почали оголошувати номінації. Дипломами та квітами нагородили 14 жінок-керівників. Залишилася шістка переможниць. Трьох з них обрали читачі сайту 20minut.ua, іншу трійку — журі. Нагадаємо, до його складу входило восьмеро тернопільських відомих чоловіків.
—Я бачила, що нагородження доходить до кульмінаційного моменту і я залишилася єдина без диплома, — згадує головна переможниця директор телерадіокомпанії “ТВ-4” Юлія Винокур. — Я розуміла, що напевне перемогла, але все ніяк не могла в це повірити. Це для мене було справді дуже неочікувано.
Коли пані Винокур вийшла отримувати призи, то не стрималася і перецілувала членів журі.
—Покажіть мені тих учасників журі, нехай я їх поцілую! — сказала вона. — Мені дуже приємно, і я хочу подякувати організаторам за такий чудовий, сильний та цікавий конкурс. Але знаєте, коли мене запитують, а як це бути жінко-керівником, то завжди дивуюся. Насправді я ніколи не поділяла професії на жіночі і чоловічі. Кожен повинен робити те, що приносить йому задоволення.

 


“Життя як телебачення”
Головне, за словами пані Винокур, любити свою роботу і правильно розподіляти час, адже все зробити неможливо, але можливо зробити — найважливіше.
—Я ніколи не кажу, що встигаю зробити все заплановане, людині не під силу керувати часом, все одно він керує нами, — додає вона. — Бо є основна робота — директора, а ще я ведуча окремої передачі, також викладаю журналістику. Окрім того є діти. Не кажучи уже, що я ще і дружина, і подружка, і багато всього іншого.
Життя — подібне до телебачення, за словами пані Винокур, У ньому все розписане не до годин чи хвилин, а до секунд. І все одно бувають збої.
Інша переможниця, яка зайняла друге місце за версією Інтернет-голосування власниця “Піца Челентано” Ірина Тарашевська каже, що головне — бажання.
—Коли у тебе народжується дитина і ти бачиш любов в її очах — хочеться дати їй все найкраще, а для цього требе працювати, — розповідає вона. — У мене ніколи не було рожевих мрій, я з дитинства проявляла лідерські здібності і хотіла працювати. Через те, що йшла проти усталеної системи часто виникали конфлікти в школі та інституті.
Пані Тарашевська переконана, що сьогодні жінкам нема на що нарікати. Навіть керівні посади не повинні їх втомлювати.
—Наші батьки справлялися зі ще більшим навантаженням, — вважає вона. — А ми тепер маємо настільки покращені умови життя завдяки сучасному розвитку техніки, що робота повинна приносити лише задоволення.
Після завершення офіційної частини всі учасниці підняли келихи за свою перемогу. Адже перемогою вони вважали не те, яке місце зайняли, а те, що дали початок такому оригінальному конкурсу не лише жіночої краси, а й мудрості, мужності та наполегливості.
—Мені страшенно приємно і за себе, і за всіх жінок, які зібралися, — каже пані Винокур. — Хочу, щоб нашим жінкам не потрібно було щось комусь доказувати. Адже жінка такою є — вона все вміє і все знає.
Відобразили психологію уподобань
За словами одного з членів журі Олександра Вільчинського, справді багато тернопільських жінок, гідних брати участь в цьому конкурсі залишилося поза його межами.
—Але як би там не було, але акція пройшла чудово, — вважає він. — Хоч буває, що перший млинець гливкий, тобто невдалий, Але в медіа Корпорації RIA плюс і перший млинець вийшов смачним.
Організатори конкурсу кажуть, що зроблять конкурс традиційним і з кожним роком удосконалюватимуть його.
—Наступного року ми запропонуємо читачам самим вносити кандидатури конкурсанток, — каже регіональний видавець Медіа Корпорації RIA Юрій Штопко. — А також розділимо номінації за сферами діяльності. Обиратимемо не лише жінку-керівника, а й бізнес-леді, найкращого громадського і соціального діяча та інших.
Адже, за словами пана Штопка, всі ці жінки є чудовими менеджерами, лідерами і керівниками у своїй діяльності, але ставити під одну лінійку їх не варто. Такої ж думки дотримуються і всі решта членів журі. Саме це за їхніми словами створювало суперечки та дискусії під час обрання переможниці.
Та все ж як відзначив Олександр Смик, журі у своєму виборі майже підсвідомо відобразило психологію уподобань українського суспільства.
—Ви зверніть увагу, керівників якої сфери ми обрали, — додає він. — телебачення, дорогі автомобілі та гарний дизайнерський одяг. Натомість наука, освіта, поезія та залежність від чужих грошей – залишилися позаду.
Як би там не було, але організатори перший крок зробили і планують рухатися дальше.
—Наші жінки заслуговують на те, щоб їх поважали і гордилися ними, — каже Юрій Штопко, — Думаю, ми зробили їм хороше свято, всі гарно відпочили та набралися позитивних вражень і нових натхнень. А також завели нові знайомства за колом своїх інтересів. Адже деякі із учасниць сьогодні вперше познайомилися.

Список переможниць:
За версією журі:
1 місце — Юлія Винокур, директор телерадіокомпанії "ТВ-4"
2 місце — Тетяна Колодій, голова ради аукціонерів групи компаній "У Василя", "ТерКо", "ДжерманАвто"
3 місце — Оксана Бачинська, дизайнер жіночого одягу
За результатами Інтернет-голосування:
1 місце — Тетяна Чубак, очолює відділ маркетингу торгової та розважальної частини ТРЦ "Подоляни"
2 місце — Ірина Тарашевська, власниця закладу "Піца Челентано"
3 місце — Пешкова Олександра, директор туристичної компанії "Прем'єр-тур"

Світлана МАЛА, 0-96-825-58-69

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Anonymous

    на манєже - одні і тє же! ті,що башляють?
  • Anonymous

    ну якщо це кращий керівник, то я - королева Англії. уявляю як плюються її підлеглі хоч в очі може й усміхаються
  • Anonymous

    А Колодій де взялася в претендентах? Людина, яка ""кинула" багатьох людей як в Тернополі так і в Карпатах
  • Anonymous

    Яке село - такі і переможці. Не в образу тим, що вибрало жюрі. А от інтернет-вибір - це позор...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:07 Дев'ятеро в легковому авто: на кордоні затримали «партію» чоловіків-утікачів, серед яких тернополянин play_circle_filled photo_camera 20:02 Присвята друзям, які віддали життя в бою: на Тернопільщині відбулась теренова гра «Гурби-Антонівці» photo_camera 19:02 Вийде «сухим із води»? Чи справді депутат Захарків втік за кордон і яке покарання 18:02 У Чорткові на благодійному аукціоні зібрали чверть мільйона гривень для ЗСУ photo_camera Від читача 11:52 Ефективна співпраця на допомогу людям 17:20 У лікарні помер 17-річний Андрій, який із другом потрапив у ДТП на мотоциклі 16:35 Тернопільські хірурги провели надскладну операцію пораненому воїну ЗСУ 15:50 Загинули троє людей, ще семеро — травмовані: за вихідні в області трапилось вісім аварій photo_camera 15:15 У Шумську побили 17-річного хлопця: підозрюють депутата районної ради 14:37 На кукурудзі змахінував 8,3 млн грн: судитимуть екскерівника держпідприємства з Тернопільщини 14:00 В Тернопільському районі відкрили пам’ятну дошку полеглому воїну Андрію Рудому 13:40 Куди після школи? Огляд закладів освіти для вступу (партнерський проєкт) 13:10 У Тернополі відбудеться дефіле містян у вишиванках 12:35 Про заморозки на ґрунті попереджають тернопільські синоптики 12:05 У лікарні помер 24-річний тернополянин, який постраждав в аварії у сусідній області 11:20 У Збаражі з Днем матері оригінально привітали мам футболістів photo_camera 10:50 У Тернополі відремонтують дорожнє покриття ще на восьми вулицях 10:10 На фасаді школи №8 встановлять меморіальну таблицю письменнику Левкові Крупі 09:30 У Кременці відкрили туристичний сезон: що подивитись у місті 09:01 Із 13 травня частково перекриють рух транспорту на Микулинецькій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up