Партнер рубрики Події

Тернопіль: чоловіче журі обрало кращих жінок-керівників

Тернопіль: чоловіче журі обрало кращих жінок-керівників
Трійку переможниць конкурсу жінок-керівників обрало кваліфіковане журі у складі вісьмох відомих тернопільських чоловіків. Решту визначили читачі на сайті 20minut.ua. Нагородження проведуть 7 березня.

— Жінка-керівник – це насамперед подвиг, — каже тернопільський космопсихолог Іван Круп’як. — Це та людина, яка скрізь встигає. Вона вміє керувати часом. Адже вона і вдома все в порядку тримає, і на роботі вміє себе показати.
Сьогодні ХХІ століття, а отже, йде період Водолія. У ньому, за словами пана Круп’яка, керуватимуть саме жінки.
Інші семеро членів журі також погоджуються, що жінки-керівники — це переважно люди, які ”зробили себе самі” і тому заслуговують на повагу.
— Їхня сьогоднішня перемога – це не тільки визнання соціального статусу, а визнання трудяги, — розповідає начальник управління культури та мистецтв міськради Олександр Смик. — Це той ідеал, до якого нам треба шанобливо ставитися.
Як пожартував письменник Олександр Вільчинський, уже давно так повелося, що чоловік керує світом, а жінка — чоловіком. Він вважає, що такий конкурс дуже потрібний і його треба продовжувати.
Організатори ж запевнили, що обов’язково зроблять його традиційним.

Відео дня
>


Обирали відомі тернопільські чоловіки переможниць за таким якостями як професіоналізм, компетентність, чарівність, харизматичність та наполегливість.
Як вони зізналися, більшість із конкурсанток знають особисто або ж знайомі зі сферою їхньої діяльності. Проте додатково їм нагадали всю інформацію про кожну із кандидаток та показали фото. Після цього роздали список і кожен член журі відзначив трійку найкращих. Ті, хто не змогли бути присутніми, а це мер Тернополя Сергій Надал та тернопільський гуморист Гриць Драпак, надіслали свої варіанти електронною поштою.
Рішення прийняли майже одноголосно. Імена переможниць оголосять на церемонії нагородження 7 березня у ресторані “М’ята”.
До речі, після годинної дискусії більшість членів журі вирішили, що наступного разу в такому конкурсі потрібно виділити декілька номінацій.
— Жінка-керівник нехай буде, але от, наприклад, поетесу чи громадського діяча не можна назвати керівником, — додає пан Смик. — Я хотів би побажати, щоб наступного року було хоча б три різних номінації.
Нагадаємо, конкурс на найкращу жінку-керівника проводила Медіа Корпорація RIA з 21 лютого до 4 березня. Акцію присвятили святу 8 березня. Всіх жінок, які взяли участь було 20.

Переглянути рейтинг жінок-керівників можна за посиланням http://20minut.ua/news/10219120


Склад журі:
Юрій Штопко - регіональний видавець Медіа Корпорації RIA
Олександр Смик - начальник управління культури і мистецтв тернопільської міськради
Олександр Вільчинський - тернопільський письменник
Микола Лецкалюк - начальник сектору зв'язків з громадськістю УДАІ в Тернопільській області
Сергій Корнійчук - полковник, командир тернопільської 11-ї гвардійської окремої артилерійської бригади
Сергій Надал - міський голова Тернополя
Гриць Драпак - тернопільський гуморист, Народний артист України
Іван Круп’як - тернопільський космопсихолог, астролог

 

Світлана МАЛА, 0-96-825-58-69

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Anonymous

    Для виходу з алкогольної коми та ще з допомогою медицини двох днів хватає.Прокапали організм вкололи вітамінів і все ажур.
  • Anonymous

    А де Надал, так швидко вилікувався.
  • Anonymous

    Дивні коменти....... Дорогі нажі жіночки з наступаючи Вас 8 березня ....Справжнього Вам жіночого щастя, щоб гаразд боло в сім"ї, здоров"я, терпіння та розуму
  • Anonymous

    жаль що дорогу на Гайовій по електронці не можна відремонтувати

    Anonymous reply Anonymous

    Ви що не розумієте що треба було трохи грошиків відмити .Наближалось Миколая ,Новий Рік ,а на заправках у передноворічну ніч ,щоб купити подарунки знаєте скільки треба грошей?А пізніше спишуть на сильний мороз.

    Anonymous reply Anonymous

    Боже, чим вони займаються? Ганьба.

    Anonymous reply Anonymous

    Ремонтує Автодор під АППІГАТОР. Надал там світиться,тому,що свобода і реганали в єдиній копілці. В 2004 це надаловське бидло податкове ,агітуівло за проФФесора.Фпідман- тягнибок жидів Надалштейнів скоро знаходить.УДАР КЛИЧКА ІДЕ-говніму свободу РОЗНЕСЕ.!!!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    І шо ти тут наплІв!!!??? Ні в пліт ні в красну армію)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Третій рік війни, а в деяких лікарнях Тернополя і досі немає укриттів: «20 хвилин» перевірили 19:06 За хабар в доларах США працівник ТЦК відбувся штрафом. Чи залишається на посаді? 18:01 Медики Тернопільської обласної дитячої лікарні Алла Філюк та Світлана Євтушенко отримали почесні нагороди 17:27 Тернополянці загрожує до восьми років тюрми за крадіжки з супермаркетів Від читача 08:54 На Тернопіллі шукають роботу 176 осіб з інвалідністю. Роботодавці, які їх працевлаштують, отримають компенсації! 16:30 Скоро сім років з дня вбивства Іринки Мукоїди: розгляд справи у суді… почали спочатку 15:50 Вночі буде мороз: на Тернопільщині оголосили штормове попередження photo_camera 15:15 Напідпитку та без водійського посвідчення молодик їздив вулицями Тернополя в комендантську 14:35 Житель Чортківщини за 300 євро хотів відкупити товариша від поліцейських. Йому загрожує тюрма 14:02 Бізнесу не дали ні копійки, а жителі змушені чекати гроші на відновлення житла після обстрілів 13:20 Понад дев'ять тисяч осіб на Тернопільщині складатимуть НМТ. Кількість охочих зростає щороку 12:50 На Тернопільщині судитимуть лікаря ВЛК за те, що підробив діагноз військовозобов'язаному 12:11 «На щиті» повертається захисник з Тернополя Андрій Вовк 11:34 Чому на клумбах у Тернополі замість квітів – бур’яни photo_camera 10:57 Мешканець Заліщицької громади наловив риби у Дністрі на 70 тисяч 10:13 У Тернополі на місяць зупинили котельню. Де не буде води 09:37 У Тернополі — зміни в курсуванні тролейбуса через ремонт дороги на Микулинецькій 09:03 Замість насаджень тепер буде бруківка: на Торговиці спиляли здорові дерева photo_camera 09:02 Зростуть ціни на бензин та алкоголь. Уряд схвалив законопроєкт 08:01 Військові тернопільської 105 окремої бригади ТрО отримали нагороди від Міністра оборони photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up