Партнер рубрики Події

У Тернополі знову заборонили використання радянської символіки

У Тернополі знову заборонили використання радянської символіки
Депутати Тернопільської міськради на сесії у четвер, 9 травня, одностайно ухвалили рішення про заборону використання нацистської та радянської символік.

"Депутати вирішили заборонити використання нацистської та радянської символік на спорудах, житлових будинках, установ та підприємствах. Також заборонено пропаганду цієї символіки під час масових заходів у місті", - повідомила прес-секретар міськради Катерина Калуш.

Про заборону розміщення радянської та нацистської символіки в Тернополі з сайту міськради:

1.Заборонити розміщення радянської та нацистської символіки на будівлях та спорудах підприємств, установ та організацій, незалежно від форми власності, та житлових будинках в м. Тернополі.

2.Заборонити використання радянської та нацистської символіки під час масових заходів в м. Тернополі.

3.Заборонити в м. Тернополі пропаганду радянської та нацистської ідеології.

4.Щорічно 8 травня приспускати Державний прапор України з траурною стрічкою на всіх будівлях м. Тернополя, незалежно від форм власності.

5.Рішення набирає чинності з моменту його оприлюднення на офіційному сайті Тернопільської міської ради.

6.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності.

Відео дня
> Читайте також: 

Прокуратура оскаржила заборону використання радянської символіки

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Anonymous

    Ті свободівці реальні долбойоби, якщо вони ухвалюють такі рішення! Коли вже вони щезнуть ті жирні, смердючі, тупоголові нацики!?

    Anonymous reply Anonymous

    Саме цікаве, що більшість Тернополян і зараз їх підтримує.... Ніколи не голосував за цю нечисть і не голосуватиму.
  • Anonymous

    От "молодці". Як воювати з вітряками - то навіть в вихідний день позачергову сесію організували, а як бюджет вчасно прийняти - "то треба наступної сесії чекати, а як інакше?"

    Anonymous reply Anonymous

    міська рада цим рішенням провокуює конфліктні ситуації, безглуздий вчинок, аналогія з законом про мови від партії регіонів в ВР, шо там шо там ідіоти і дибільні рішення

    Anonymous reply Anonymous

    дуже правильне порівняння!

    Anonymous reply Anonymous

    До речі, на рахунок симовліки. Думаю більшість пам"ятає барельєф над фасадом школи №4. Його знищили, бо там в композиції був "серп і молот". Тепер там символ нашої влади - пустота і облущена штуратурка.
  • Anonymous

    Бандерлоги заскучали за фашизмом? Может еще недобитков фашистской дивизии СыСы Галычына канонизируют?
  • Anonymous

    Ідіотизм

    Anonymous reply Anonymous

    бикотівці а не пішли би ви на........уй............... кабінети ше не горіли ваші.......... рішеня засуньте в анал..................

    Anonymous reply Anonymous

    Кабінети їхні не можуть горіти. Ніхто не заперечує заборону використання Червоного Прапора у них в схроні, бо це стяг Перемоги - йому місце над Рейхстагом і над Україною.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up