"Хто на світі всіх миліший?..", або Як у Тернополі обирали "Міс 20 хвилин-2012"

"Хто на світі всіх миліший?..", або Як у Тернополі обирали "Міс 20 хвилин-2012"
У концерт-холі "Холідей" 15 лютого відбулося Свято краси та жіночності – фінал щорічного конкурсу "Міс 20 хвилин 2012". Його вже четвертий рік поспіль проводить Медіа Корпорація RIA.

Учасницями конкурсу стали найкрасивіші дівчата Тернополя, чиї фото читачі видання "20 хвилин" могли протягом року щоп’ятниці бачити у своїй улюбленій газеті.
Фіналісток обрали за результатами голосування на сайті 20minut.ua, тобто тернополяни обирали, хто ж наймиліший та найчарівніший із учасниць конкурсу. А от уже обирати найкращу мали змогу члени журі, оцінивши фіналісток у трьох конкурсах: представлення, талант та вихід у купальниках.



Вечір був просто розкішним. Дванадцять красунь демонстрували свою вроду та чарівність, грацію та елегантність, розум та почуття гумору. У перервах між конкурсами глядачі могли насолоджуватись стильними танцювальними номерами від шоу-балету "Альянс" та фітнес-центру "Арт-лайф". Особливу симпатію присутніх викликав конкурс у купальниках – і тому, що він минув наче показ на паризьких днях моди, і тому, що купальник на дівчатах були просто розкішними (до речі, купальники - з Дому модної білизни "Ажур").

І от нарешті настав довгоочікуваний момент. Після підсумкового урочистого слова головного організатора конкурсу – керівника напрямку промо Медіа Корпорації RIA Наталії Гевко – оголосили переможницю!

Відео дня
>Нею стала чарівна тернополянка Олеся Журенко, яка, окрім гордого звання "Міс 20 хвилин-2012", отримала ще й безліч подарунків. Головним та найціннішим з них стала путівка на двох у Буковель.

Інші учасниці також не залишились обділеними – вони отримали багато приємних подарунків від партнерів конкурсу.

Загалом свято було дуже яскравим і, кажучи коротко, вдалось! Якщо Вам не пощастило побачити це на власні очі – тоді читайте цікаві подробиці у найближчому номері газети "RIA плюс"

 

Коментарі (57)
  • Anonymous

    Оце читаю ваші коментарі просто в шоці!!!!Завість це дуже зла штука!!!!Чомусь впевнена на всі 100 % , що ті хто обливає брудом цю дівчину і мизинця її не варті!!!а Тобі Олеся порекомендую. бути впевненішою в собі,і Ти зовсім не маєш тут перед кимось виправдовуватись!!!!Ти найкраща! то і довела всім!!!!
  • Anonymous

    народ...які ви примітивні... .всі події,а також перемоги і поразки відносні в цьому житті..основне хотіти чогось, бути активним, і опинитись в правильному місці в певний час. і поняття краси у кожного своє... все відносно. А дівчинка ця виграла заслужено, бо сподобалась журі більше, ніж інші.. не її вина, шо вам догодити не змогла. самі винні, що такі злі і безмозглі... спробуйте ви стояти на сцені, потрясіть булками без остраху і комплексів.. слабо???
  • Anonymous

    Дуже гарна, а мало того добра, щира і відкрита дівчина!!! Вона дійсно варта титулу Міс і 20 хвилин це як мінімум!
  • Anonymous

    На злость — шикарно улыбаюсь, на грубость — не считаю нужным отвечать,на дураков — не обижаюсь, а на завистников — плевать!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:02 «Генератори, свічки вже маємо»: тернополяни розповіли, як готуються до можливих блекаутів play_circle_filled 12:03 «На щиті» повертається до рідного Збаража воїн Олег Рудий, який загинув понад рік тому 11:01 М'яч з підписами футболістів «Динамо» за донат на Mavic для наших захисників 10:04 Сьогодні, 18 травня, у дію вступає новий закон про мобілізацію. Що варто знати Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 09:02 Готуємо пиріг із ревенем і полуницею за рецептом Клопотенка 22:00 У Тернополі відкрили меморіальну таблицю захиснику Андрію Мозілю 21:02 «Ще побігаємо на протезах»: історія захисника, який вчиться ходити після поранення 20:00 У Тернополі на мосту зіткнулися двоє велосипедистів 19:02 ТЦК працюватимуть, а ЦНАПи ще не готові: де тернополянам оновити дані з 18 травня 18:02 Міноборони запускає мобільний застосунок Резерв+ для військовозобов'язаних, призовників та резервістів 16:45 У Карпатах травмувалася туристка з Тернопільщини 16:00 10 школі Тернополя — 80 років! Як відзначатимуть ювілей? 15:10 Зеленський підписав закон про штрафи для військовозобов’язаних 14:20 На бульварі Тараса Шевченка облаштовують Алею пам'яті з портретами загиблих героїв photo_camera 14:05 В Раді зареєстрували законопроєкт про скасування позбавлення волі за ухилення від мобілізації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up