«Удар був дуже сильний». На Хмельницькому шосе зіткнулися два трамваї

«Удар був дуже сильний». На Хмельницькому шосе зіткнулися два трамваї
  • Біля лікарні на Хмельницькому шосе в аварію потрапило два трамваї. Про ДТП розповіли пасажири транспорту.

Світлину з місця ДТП у мережу виклала група «dtp.vn_». На фото видно пошкоджену передню частину трамваю, розбите лобове скло.

«ДТП. Барське шосе. Текст від автора: Жіночку засліпило сонце, їхав у трамваї, відбив поясницю, удар в трамвай був дуже сильний», — дослівно цитуємо повідомлення. 

У аварію потрапив трамвай № 4, що їхав за маршрутом «Барське шосе – Залізничний вокзал». Свідки події розповіли, що четвертий трамвай «наздогнав» вагон, який їхав попереду. Обидва трамваї їхали в напрямку площі Гагаріна. 

Відео дня

У поліції дану автопригоду поки не коментують. Деталі з'ясовуються.

За попередніми даними, під час зіткнення постраждали пасажири та водійка трамваю. Ця інформація перевіряється.

Тим часом у Патрульній поліції розповіли, що о 7 ранку на перетині Миколайчук-Келецька у аварію потрапив ще один трамвай. Громадський транспорт не пропустив легковик «Рено». На водія іномарки патрульні склали протокол за 124 статтею. Обійшлося без постраждалих.

 

Читайте також:

Наших більшає. Ще троє вінничан пройшли у шоу «Голос країни»

Озброєний вінничанин влаштував сварку у медзакладі та погрожував лікарям

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (77)
  • AK

    Не бережуть трамвайчики, бо на халяву дістались. Не дивно, якщо виявиться, що зернята лускала чи у телефоні сиділа.
  • Кирил Матюшкин

    Земля им пухом, светлая память людям....
  • Larisa Nikolaevna

    Настільки осліпило , що трамвая не побачила??? А може в телефоні сиділа, скільки разів була свідком , або рулить і язиком талапає практично з кінця в кінець, а то ще й у соцмережах можуть сидіти.
  • Влад Пушкарь

    Водії трамваїв і пішоходів не бачать на "зебрі", летять не збавляючи швидкості  щоб скоріше перетнути перехрестя , тільки дзвоник вмикають.

    Яна Шевчук reply Влад Пушкарь

    Ато щас буду грубити. Хороших семічок)))))

    Яна Шевчук reply Влад Пушкарь

    Ви також

    Яна Шевчук reply Влад Пушкарь

    Ви также

    Влад Пушкарь reply Влад Пушкарь

    Яна Шевчук  Дотримуйтесь правил дорожнього руху,  на цьому  КРАПКА.

    Яна Шевчук reply Влад Пушкарь

    Влад Пушкарь ато сидять в тел. І осуждають як ті зморщені баби

    Яна Шевчук reply Влад Пушкарь

    Влад Пушкарь як раз ми і їдаєм кожен рік ПДР. І психіатра теж. Нам робочих потрібно прийди і попробуєш. А тоді будеш говорити

    Влад Пушкарь reply Влад Пушкарь

    Яна Шевчук  Так і  трамвї бачу, і правила дорожнього руху не порушую, а таких "вумних", як ви,  треба кожен рік екзаменувати на знання ПДР і забов'язати психіатра проходити.

    Яна Шевчук reply Влад Пушкарь

    Влад Пушкарь такий розумний! А ви трамваї бачте! Навушники в вухах і бачу цель но не бачу предпяствій. Я б ці наушники в страку тому пішоходові запхалаб
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up