Корекція грудей, статевих органів, відновлення цноти. Які види тюнінгу найпопулярніші серед вінничан?

Корекція грудей, статевих органів, відновлення цноти. Які види тюнінгу найпопулярніші серед вінничан?
Фото: ілюстративне
  • Тренди бувають не тільки в макіяжі і зачісках, але і в пластичній хірургії.
  • Які види пластичних операцій найпопулярніші в Вінниці, і скільки коштує краса за допомогою скальпелю — дізнавалися журналісти 20minut.ua

Популярність пластичних операцій у нашому місті зростає з кожним роком. Сучасні вінничанки прагнуть до ідеальних форм і вічної молодості та успішно досягають цього завдяки старанням хірургів. Чоловіки теж не пасуть задніх, і вдосконалюють себе теж, як можуть.

Представники сильної половини найчастіше роблять пластику повік, підтяжку обличчя, ліпосакцію, лікують гінекомастію (захворювання, що проявляється збільшенням грудних залоз у чоловіків).  

На порозі весна, а це значить що кількість бажаючих тюнінгувати себе збільшиться в рази,— переконують місцеві лікарі естетичної медицини.

Відео дня

— У Вінниці ціни на послуги пластичних хірургів дешевше ніж в Києві та Одесі,—  розповідає хірург медичного центру «Гормонія» Андрій Багрій. — У пластичній хірургії по-вінницькі існує сезонність. Найчастіше зовнішність корегують восени та навесні, тобто перед новорічними святами або літніми відпустками.

 Ми підготували топ найпопулярніших процедур естетичної медицини у Вінниці, та дізналися їх прайси.

1. Маммопластика, або корекція грудей

 Кожна друга дівчина, незадоволена своєю груддю, найчастіше розміром, рідше — формою. Естетична хірургія в цьому питанні зробила крок далеко вперед: крім «куль», які були модні раніше, тепер існує безліч різних форм імплантів, у тому числі так звана анатомічна форма. Про те, що груди були змінені, будуть знати тільки найближчі для дівчини люди — настільки ювелірно зараз робиться ця операція.

Вартість послуги в середньому сягає від 70 до 100 тисяч гривень. 

2. Блефаропластика, або корекція повік

До блефаропластики вдаються, як правило, чоловіки і жінки у віці від 35-ти років. Що й зрозуміло: виглядати молодо і свіжо хочуть всі. Блефаропластика якраз допомагає стерти сліди віку, які в першу чергу видають наші очі: обвислі повіки і мішки під очима Але є і вроджені особливості, як грижі або припухлості під очима, які ця операція прибирає легко. 

Верхні повіки будуть коштувати 12 тисяч гривень, нижні — біля 15.

3. Ринопластика, або корекція носа 

Ринопластика — операція, спрямована на зміну форми або розмірів носа. Ділиться на два види: закриту і відкриту. Перша — проводиться без видимих розрізів на шкірі, рубців в майбутньому. Відкрита пластика проводиться, коли необхідна об'ємна корекція носа і перегородки. Також частина клієнтів приходить виправляти отриману деформацію носа після певних травм. До речі, серед усіх пластичних операцій ця найпопулярніша у чоловіків.

 Ринопластика у Вінниці коштує біля 75 тисяч гривень.

4. Омолоджуюча підтяжка обличчя

З віком шкіра обвисає і з'являється в'ялість, глибокі зморшки навколо очей і губ і інші маленькі недоліки. Одночасна підтяжка всіх зон називається кругова. Така процедура може візуально прибрати жінці до 15 років. Тому дуже популярна серед жінок старшого віку. 

Вартість її біля 40 тисяч гривень. Щоб забрати жирові відкладення на щічках( грудки Біша) потрібно заплатити 10 тисяч гривень.

5. Отопластика, або корекція вушних раковин

Через відстовбурчені вуха потерпають як хлопці, так і дівчата. Цю операцію з корекції вушних раковин роблять як зовсім молоді, так і люди, які вже переступили певний віковий рубіж, але мріють все життя виправити цей маленький недолік.

Отопластику одного вуха в нас зроблять за 11 тисяч гривень, за два — візьмуть 15 тисяч.

6. Ліпосакція, або видалення надлишку жиру

Ліпосакція  теж сьогодні на піку популярності. Операція дозволяє вилучити з живота і стегон жирові «депо», які відклалися за період свят і карантину, значно поліпшивши контури тіла. Аби не сидіти роками на дієтах та у фітнес-залах жінки і чоловіки вдаються до такої процедури. Видалять зайвий жир вам у Вінниці в середньому за 25 тисяч гривень.

7. Абдомінопластика, або підтяжка живота

Ця операція ефективно вирішує такі проблеми, як провислий шкірно-жировий «фартух» після вагітності і схуднення, надлишок в'ялої і розтягнутої шкіри. Коли дієти і спортивні навантаження не повертають тонус шкірі,проблему вирішує тільки абдомінопластика. Найчастіше її поєднують із ліпосакцією для отримання максимально вираженого результату.

У Вінниці така корекція коштуватиме біля 60 тисяч гривень.

8. Лабіопластика, або корекція статевих губ

У вінницьких центрах пластичної хірургії фахівці говорять, що кількість операцій з пластики статевих губ останнім часом збільшилася вдвічі. Вдаються вінничанки до такої процедури, через занепокоєння стосовно зовнішнього вигляду і розмірів власних статевих органів.Причинами зміни розміру малих статевих губ може бути як генетична схильність, так і гормональні зміни в організмі.

 Менш популярною є гіменопластика, або відновлення цнотливості. 

Корекція статевих губ коштуватиме біля 15 тисяч гривень.Приблизно такою ж буде вартість дівочої невинності.

                                                                                                                         Фото з відкритих джерел.

Читайте також:

Дистанційне навчання: як вчитись за комп’ютером, щоб не зіпсувати зір

В Україні повертають адаптивний карантин: що зміниться з 24 лютого

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up