«З початком ковідної історії люди частіше купують речі онлайн». Поради вінницької стилістки

«З початком ковідної історії люди частіше купують речі онлайн». Поради вінницької стилістки
  • Вже давно не секрет, що онлайн шопінг набагато вигідніший, ніж звичайний. 
  • В період карантину покупки в інтерент-магазинах стали не лише заощадливими, а й дуже зручними.
  • Вінницька стилістка Марьяна Сабадаш ділиться лайфхаками для новачків.

Можна заощадити непогані суми, навіть якщо враховувати доставку замовленого товару. І це не єдина перевага онлайн шопінгу, оскільки існує ще ряд вигідних умов при здійсненні покупок в інтернет магазинах, кажуть професійні онлайн покупці.

Ви економите не тільки свої кошти, а ще й ваш дорогоцінний час, а в сучасному світі це дуже важливо. Ви самі можете вибрати країну для шопінгу і онлайн-магазини, в яких присутній ваш улюблений бренд. Також онлайн шопінг надає прекрасну можливість в одному місці переглядати і купувати товари різних категорій. Щоб порівняти цінову політику на офіційному сайті бренду  і на онлайн сервісах ми, до прикладу, взяли середню ціну за чоловічі джинси Colins, тобто товар класичний.

Відео дня
  • Cайт colins.ua —  середня ціна 1400;
  • Сайт kasta.ua — 600 гривень;
  • Сайт rozetka.com.ua — 590 грн;
  • Сайт shafa.ua — від 200 гривень.

Самовивіз даного товару з «Укрпошти» вам обійдеться 24 гривні, кур'єр «Новою поштою» зробить доставку за 70 гривень, а кур'єр «Meest» — за 50.

«Скоро всі перейдемо на онлайн шопінг»

Якщо зайти на соціальні  сторінки вінницької стилістки Марьяни Сабадаш, можна побачити дівчину, завжди стильно і зі смаком одягнену. Вінничанка каже, її гардероб складається із брендових речей замовлених саме в інтернет-магазинах. В локдаун, каже Марьяна, покупки онлайн робити не лише зручно, а й вигідно.

— З початком ковідної історії багато магазинів одягу перейшли в онлайн режим, — розповідає стилістка. — Після весняного карантину продавці брендів не розпродали колекції і були змушені відмовилися від дороговартісної оренди приміщень. Для багатьох   модників це лише на руку. Щоб дістатися до торгового   центру і знайти там бажану річ потрібен час. За цей  період дома з комп'ютера можна переглянути не один інтернет магазин і обрати там одяг чи аксесуар по вигідній ціні. До прикладу, дівчата полюбляють бренд  Zara. В карантин у Київ в магазин не поїдеш. Замовити модний одяг легше онлайн. Багато людей боїться, мовляв розмір не підійде, чи гроші візьмуть, товар не пришлють. Замовляйте на іменитих і провірених сайтах, читайте відгуки інших користувачів. Якщо плата здійснювалася через банк, у вас буде на руках чек. Якщо річ не підійшла, завжди можна обміняти чи повернути. Зате покупка буде вигідною. Я нещодавно у вінницькому торговому центрі у магазині брендового спортивного одягу міряла лижний костюм. Ціна була не маленькою, тому вирішила його замовити онлайн. В результаті покупка мені обійшлася на дві тисячі гривень дешевшою. переконана, якщо карантин продовжиться, більшість людей перейде на онлайн шопінг, оскільки виходити у світ ми стали рідше, тому кошти на одяг, чи на товари повсякденного вжитку хочемо витрачати менше.

Поради для новачка

Після того, як ви вибрали магазин, обов'язково подивіться відгуки покупців про нього, ознайомитися з думкою людей, що зробили покупки буде не зайвим. Для здійснення покупки в більшості випадків необхідна реєстрація. Не варто цього боятися. Реєстрація потрібна лише для збереження ваших даних, таких як: ім'я, прізвище адреса доставки, e-mail  і ні до чого не зобов'язує.

Довіряйте тільки тим інтернет-магазинам, які не приховують свої реальні дані про місцезнаходження. В інтернет магазині, якому можна довіряти, ви завжди без праці знайдете контактну інформацію: адреса, телефони, карту проїзду. Важливим фактором є зворотний зв'язок і надання консультацій. Бажано підстрахуватися й замовити товар по телефону. Ну, по-перше, ви відразу довідаєтеся, є товар у наявності чи ні. По-друге, ви зможете поставити запитання по характеристиках товару й зрівняти їх з думками покупців. Та й взагалі живе спілкування завжди краще.

Оплатити покупки в інтернет- магазині можна безпосередньо кур'єрові при доставці або банківським переведенням на розрахунковий рахунок. Не варто боятися, що ви перекажете гроші, а товар вам не вишлють, адже доказом оплати буде квитанція банку.

 

Читайте також:

Мода в карантин. Вінницькі дизайнери створюють лінійки одягу для комфорту і відпочинку

ВІН І ВОНА. «Купи шубу, якщо любиш». Чому чоловіки не дарують подарунки?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Вінничан попереджають про заморозки та сильні дощі 20:03 Випадково розбили товар у магазині: чи потрібно за нього платити? 19:03 У Вінницькому районі буде гучно. Підриватимуть кар'єр play_circle_filled 18:32 «Без вашої допомоги трошки тяжкувато». Мама полеглого воїна зібрала для побратимів сина 200 тисяч гривень Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 18:04 Правова допомога для військовослужбовців: як її отримати безкоштовно 16:43 Мільйонери у вінницьких МСЕКах: друга частина огляду декларацій голів комісій за 2023 рік 16:25 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) 16:24 Зеленський підписав закон про мобілізацію 16:06 У фонді музею Вінниці зберігається карткова гра флірт «Калина» 1920-1930-х років photo_camera 15:15 У Вінниці вже понад 30 трамваїв Tram-2000. Коли отримаємо решту швейцарських вагонів 15:14 Славетні хори з Житомира і Тернополя, французька музика і «Цей сон»! ТОП концертів квітня у філармонії play_circle_filled photo_camera 14:59 Патрульні виявили наркотики у вінничанина, який порушував комендантську годину photo_camera 14:40 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 14:28 Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України photo_camera 14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення 13:50 За Тяжиловом планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up