КіноНеділя: ТОП-10 серіалів, які можна подивитися за один день

КіноНеділя: ТОП-10 серіалів, які можна подивитися за один день
  • Неділя — це ідеальний день, аби влаштувати собі кіновихідний. 
  • Журналісти «20 хвилин» підготували підбірку різножанрових серіалів, які можна переглянути за кілька годин.

У вихідний день можна дозволити собі «зависнути» над цікавим фільмом або серіалом без зайвих докорів сумління. Ми підготували 10 варіантів стрічок, переглянути які можна менше ніж за одну добу.

Кінець параду (2012 рік)

Кількість серій: 5

Жанр: драма

Відео дня

Актори: Бенедикт Камбербетч, Ребека Голл, Аделаїда Клеменс

Події серіалу розгортаються на початку ХХ століття в Англії та Франції. Шляхетний аристократ Крістофер Тідженс одружується зі світською левицею Севілью, яка йому зраджуй і, ймовірно, вагітна від одного зі своїх шанувальників. Попри це Крістофер присягається дружині у вічній вірності й відкидає будь-які думки про інших жінок. Все змінюється, коли в житті героя з’являється Валентина Вонноп…

Олівія Кіттерідж (2014 рік)

Кількість серій: 4

Жанр: психологічна драма

Актори: Френсіс Макдорманд, Річард Дженкінс, Джон Галагер

Режисеркою мінісеріалу стала американка українського походження Ліза Холоденко. Стрічка охоплює 25 років життя Олівії Кіттерідж — жінки з важким, мізантропічним характером, яка всю себе присвятила чоловіку, вихованню сина й викладанню математики. За цей час вона намагається побороти глибоку депресію, владнати сімейні конфлікти, пережити трагічні втрати й зрештою зробити важливий вибір. 

Захищаючи Джейкоба (2020 рік)

Кількість серій: 8 

Жанр: трилер, кримінальна драма, детектив

Актори: Джейден Мартелл, Кріс Еванс, Мішель Докері 

В основу американського мінісеріалу ліг однойменний роман Вільяма Лендея, який він написав у 2012 році. У серіалі розповідається про звичайну сім’ю, яка одного дня опиняється в центрі уваги суспільства. 14-річного Джейкоба звинувачують у вбивстві однокласника. Тепер перед батьками хлопця непросте завдання — врятувати сина й дізнатися ім’я справжнього злочинця.

Ферзевий гамбіт (2020 рік)

Кількість серій: 7

Жанр: драма

Актори: Аня Тейлор-Джой, Білл Кемп, Мозес Інгрем

«Ферзевий гамбіт» наробив чимало галасу у 2020 році, адже став найпопулярнішим мінісеріалом на стрімінговій платформі Netflix. Події у картині відбувається у 50-60-х роках минулого століття.  Головна героїня — Бет Гармон, дівчина, яка виросла в дитячому притулку й віднайшла в собі хист до шахів. Алкоголь, зловживання пігулками, «чоловічий світ» і змагання з шахів...Чи зможе Бет з рештою перемогти у вирішальному поєдинку?

Голлівуд (2020 рік)

Кількість серій: 7

Жанр: драма

Актори: Девід Коренсвет, Даррен Крісс, Лора Геррієр

У мінісеріалі події розгортаються у 1940-х роках, під час «золотої доби» Голлівуду. Головні герої стрічки мріють про успішну кар’єру, ризикують всім, аби опинитися на «фабриці мрій», помиляються, закохуються і потрапляють в різні ситуації, які можливі лише в Голлівуді. 

Дракула (2020 рік)

Кількість серій: 3

Жанр: жахи

Актори: Клас Банг, Доллі Велс, Марк Гетісс

Історія Дракули багатьом відома, а екранізацій роману Брема Стокера можна нарахувати кілька десятків. Свій погляд на історію найвідомішого вампіра минулого року презентували творці «Шерлока» й «Доктора Хто» — Марк Гетісс і Світен Моффат. А тим часом 1897 рік, Трансильванія, граф Дракула планує масштабне й криваве захоплення вікторіанського Лондона...

Статеве виховання (2019 рік)

Кількість серій: 8 (1 сезон) і 8 (2 сезон)

Жанр: комедія, драма

Актори: Джилліан Андерсон, Ейса Баттерфілд, Шутті Гатава, Емма Маккі

Події у британському серіалі розгортаються довкола підлітка Отіса, який живе зі своєю мамою — сексологинею. Обставини складаються так, що з початком навчального року хлопець сам стає секс-консультантом і допомагає однокласникам розв’язати їхні інтимні проблеми. У стрічці розглядається багато важливих тем, серед яких сексуальна ідентичність, вагітність, безпека,  поняття норми та ризикованої сексуальної поведінки. 

Чому жінки вбивають? (2019)

Кількість серій: 10

Жанр: комедія, драма

Актори: Люсі Лью, Джинніфер Гудвін, Кірбі Хауелл-Баптист

Один будинок, три родини і...три вбивства. Події в серіалі розпочинаються у 1963 році й завершуються у 2019-му. В одному й тому ж будинку в різний час живуть три жінки, які виглядають цілком щасливими, хоч і мають чимало скелетів у шафі. Та що ж має статися такого, щоб жінка вбила?

Дивовижний плейлист Зої (2020 рік)

Кількість серій: 13

Жанр: комедія, мюзикл

Актори: Джейн Леві, Пітер Галагер, Скайлер Ліпстайн

Головна героїня серіалу — Зої Кларк. У день, коли дівчина робила МРТ, у місті стався землетрус, а Зої отримала дивовижну суперсилу. Тепер вона може чути думки людей у вигляді пісень або справжніх музичних виступів.То що ж насправді відчувають люди, які оточують Зої, що про неї думає кращий друг і симпатичний колега з іншого відділу?

Холістичне детективне агентство Дірка Джентлі (2016 рік)

Кількість серій: 9 (1 сезон), 9 (2 сезон)

Жанр: фантастика, детектив

Актори: Семюель Барнетт, Елайджа Вуд

В основу серіалу лягла серія романів відомого письменника Дугласа Адамса. У центрі сюжету дивакуватий детектив Дірк Джентлі, який вірить у холізм, тобто всесвітній зв’язок всього зі всім та Тодд Броцман — працівник готелю, який випадково стає напарником Дірка. Чоловіки починають розслідувати надприродні кримінальні справи й фантастичні таємниці, серед яких подорож у часі й обмін тілами. 

 

Читайте також:

Онлайн-навчання: де ще черпати знання, коли школи працюють дистанційно

Скандали, дорожні аварії та розмови про владу: Вінниця-2020 на YouTube

Коментарі (1)
  • Андрей Засимович

    И шо много авторищщируются чтоб посмотреть новость?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія воїна з батальйону НПУ «Захід» 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up