Дві компанії влаштувати криваві розборки під заправкою на Електромережі

Дві компанії влаштувати криваві розборки під заправкою на Електромережі
- Побили хлопців конкретно. „Виключили” повністю. Знаю, що один без свідомості лежить і зараз. Ще двоє так собі: щелепи та нирки збиті. Вони приїхали на машині, а за ними одразу ще одні на другій машині. Одна компанія другу побила...

Так розказувала вінничанка Алла про бійку, як була сьогодні, 9 жовтня, близько п’ятої ранку на заправці в районі Електромережі. В міліції підтвердили, що виклик на заправку був. Там працювала слідчо-оперативна група і бригада швидкої. Але поки що розповідати докладно про інцидент і його наслідки правоохоронці не стали – з’ясовують всі обставини.
На станції швидкої допомоги уточнили: о 5.07 бригада медиків забрала з території заправки трьох чоловіків.
- Ми їх доправили у лікарню швидкої допомоги, на Київську. Один травмований - у важкому стані, двоє – середньої важкості, - сказала старший лікар станції швидкої допомоги Ірина Сидорова. – З їхніх слів, був напад на машину з ціллю пограбування.
Наслідки цього нападу прибирали зранку працівники заправки – змивали водою кров на своїй території. Потік стікав від майданчика біля магазину, через пішохідний перехід на з’їзді із території заправки і далі, аж на проїжджу частину дороги.
- Це що у вас суботник, чи що? – відреагував клієнт, якому довелося йти по воді з піною від миючого засобу.





- Так, це я прибирав сліди. Мені сказали, що тут бійка була. Чи багато було крові? Ну, так... Було, що мити, - тільки й сказав журналісту працівник заправки.
- Коли я прийшла, то тут хлопці вже змили все. Я нічого не побачила, - говорила тамтешня прибиральниця. – А що тут сталося вночі, мені ніхто нічого говорить. Я й не дуже інтересуюся.
Розповіла про бійку двох компаній на їхній території адміністратор заправки Наталя. Вона приїхала на роботу вранці й бачила, що на закривавленому місці працювали криміналісти.
- Отам, де помито, все було в крові, - показала жінка. – Дві „групіровки” приїхали на одній машині і на другій та на заправці зупинилися. В них між собою потасовка була. Не було ні зброї, нічого. Щось не поділили і почали битися. Троє на троє, по-моєму, їх було. Мої співробітники просто закрили заправку і натиснули тривожну кнопку. Все. Більше я нічого не знаю. Тільки ще те, що швидка потім була і забирала когось без свідомості.
Про бійку „20 хвилин” отримала підтвердження також з Державної служби охорони. Інформація проходила не через їхній пульт, а по „102”. Наряд держслужби на місце не виїздив, бо ця заправка не під їхньою охороною.
А в лікарні швидкої допомоги, в приймальному відділенні, чергова сказала: після п’ятої ранку в них була лише одна госпіталізація - в реанімацію. Туди поклали чоловіка з черепно-мозковою травмою та травмами живота і внутрішньочеревною кровотечею.
У секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції сказали, що через подію на заправці відкрили кримінальне провадження за статтею 187 Кримінального кодексу України - розбій.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Anonymous

    С собой всегда нужно носить молоток и в случае чего бить по черепу гопников. Если менты спросят зачем у тебя молоток,нужно отвечать -Это мой строительный инструмент .
  • Anonymous

    "На правах реклами"!
  • Anonymous

    Братиш те на автобус пора. Колхоз ждет!!! :)))
  • Anonymous

    Це тіпа "новини компаній", чи шо?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія воїна з батальйону НПУ «Захід» 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up