Міліція показала зброю, яку вилучила в терориста із Малих Хуторів

Міліція показала зброю, яку вилучила в терориста із Малих Хуторів
Довгий стіл, як весільний. Тільки замість страв на ньому повикладали пістолети, гвинтівки, рушниці, ракетниці, ножі, різного калібру набої, гранати...

Сьогодні, 25 листопада, в науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі міліції журналістам показали весь арсенал зброї, вилучений у вінничанина, що погрожував підірвати свою хату і навколишні будинки. Щось вже дослідили експерти і дали висновок – зброя бойова. Але більшість з „експонатів” ще мають пройти експертизу. Спеціалісти повинні впоратися за два місяці, бо на стільки арештувати чоловіка, який всю цю зброю вдома зберігав.
Нагадаємо, що в середу вранці, 20 листопада, працівник міліції зайшли із санкціонованим обшуком в помешкання 43-річного мешканця вулиці Затонського. А півдоби до того вони чатували під його хатою, бо чоловік нікого не пускав і грозився підірватися в будинку, якщо міліція спробує взяти його силою. Після тривалих перемовин терорист все ж здався. Обшук і вилучення зброї, як кажуть криміналісти, затягнувся на 12 годин – з десятої ранку до 22.00 вечора.     

{photo_gallery id=1854|}

- В основному зброя не те, що сьогодення, а 60-70 років. Значить, вона була десь придбана. Це ще належить слідству з’ясувати. Також маємо встановити, з якою метою чоловік всю цю зброю збирав, - каже начальник слідчого управління обласної міліції Сергій Вучкан. – А старих зразків, які можна було знайти, як підозрюваний сказав, під час розкопок, небагато.  
Крім зброї, у хаті вінничанина вилучили хімічні речовини, які теж зараз досліджують експерти. В нього у підвалі була ціла лабораторія з полицями, на яких стояли колби з різними сполуками. Криміналісти упізнали на вигляд тільки ртуть. А її було більше 35 кілограмів.

{photo_gallery id=1855|}

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Anonymous

    лучше бы он на януковича пошел с этими снайперками . стал бы народным героем ! а так лохом
  • Anonymous

    что за ствол с глушителем? рюгер какой-то, кто знает?
  • Anonymous

    Не надо ему завидовать... Попробуйте утоптать в мозги все доступные эзотерические, конспирологические и пр. материалы пордобного толка, и сохранить крышу на месте. Нетривиальная, доложу Вам, задачка.
  • Anonymous

    Завидую человеку по доброму.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на одному маршруті 12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up