Тараса Чорноівана арештували. За нього спонсори заплатять більше 90 тисяч гривень застави

Тараса Чорноівана арештували. За нього спонсори заплатять більше 90 тисяч гривень застави
Вінницький міський суд розглядав клопотання правоохоронців про взяття під варту на час слідства Тараса Чорноівана в суботу, 6 липня. Тепер вінницький адвокат пише заяву про злочин, а київський – шукає гроші, щоб внести заставу.

Сума – 91 тисяча 760 гривень. Такого розміру заставу запропонував суд заплатити редактору видання компроматів „Тарасова правда” за своє звільнення з-під варти. Про це розповів „20 хвилин” захисник арештованого Валерій Палій. Він двічі заявляв відвід судді Ігорю Чернюку, але той залишив це питання без розгляду. Тепер, як каже адвокат, він пише заяву про кримінальне правопорушення, бо бачить порушення законодавства.
Валерій Палій ще до ознайомлення із матеріалами справи Чорноівана заявив, що кримінальне провадження сумнівне. Каже так і зараз, коли уже документи читав. Він суд назвав фарсом, а рішення про арешт – бандитським.
- Суму застави суд призначив, як на мене, непомірну, - каже Валерій Палій. – Але спонсори не сьогодні, то завтра заплатять. І Тарас вийде з-під варти, щойно суму застави внесуть на рахунок казначейства.   
Це питання, зі слів захисника, вирішує зараз київський адвокат, з яким Валерій Палій працює у парі. Він, мовляв, грішми не займається, бо веде правові питання у справі, а організаційні курує киянин.
Нагадаємо, що затримали редактора видання компроматів „Тарасова правда” 4 липня у рамках кримінального провадження, відкритого за статтею „вимагання”. Нібито він затребував у людини за зняття із сайту компрометуючих матеріалів 400 тисяч і чверть суми вже отримав на рахунок.

Читайте також:
Генерал вінницької міліції не сказав, що Тарас Чорноіван вимагав гроші у Василя Мороза
Василь Мороз про вимагання Тараса Чорноівана: „Це ж не я один. Там десятки людей є”
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Anonymous

    не буде ніякої зони! а крім Домбровського і Порошенка в вінниі більше немає півників
  • Anonymous

    Мне Тарас выставлял "не компромат", а то, что не проходило во Львове. Серию статей "по тегу Скнилов Домбровский" (стоят и на русских сайтах), цикл рассказов "Казки Кайзервальду", публицистику. Совершенно бесплатно. Более того сайт Великой Подолии сам меня отыскал на файлообменнике. А посадили его, скорее всего, за кучу материала по Врадиевке. Выкарабкивайтесь, Тарас, без Вас все сайты "запечатаны" наглухо.
  • Anonymous

    Предоплату с лохов будут пытаться снять (:joy:)
  • Anonymous

    Клубочок в Апеляційному суді Вінницької області. Суддя Вінницького міського суду Ігор Чернюк - зять заступника голови Вінницького Апеляційного суду з кримінальних справ Олексієнка. Шукайте рахунки суддів, прокурорів та міліціонерів, на які ректор Василь Мороз систематично перераховує гроші за "рекламні послуги" (:smile:)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області 15:23 Найбільше мікрогрантів на розвиток власного бізнесу видали на Вінниччині 14:45 У Вінниці будують четвертий McDonald`s. Поряд ще зводять п’ятиповерхівку photo_camera 14:25 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 14:23 На пішохідному переході у центрі Вінниці авто збило жінку play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up