Терорист, який грозився підірвати свою хату на Малих Хуторах, здався. Зараз в нього обшук

Терорист, який грозився підірвати свою хату на Малих Хуторах, здався. Зараз в нього обшук
Всю ніч тривали переговори з мешканцем Малих Хуторів, що озброєний рушницею погрожував все підірвати. Вулиця Затонського досі перекрита, але правоохоронці вже зайшли в будинок терориста.

Зараз на місці працює репортер „20 хвилин”. Він в телефонному режимі передав, що правоохоронці зайшли на подвір’я озброєного чоловіка. Штурму не було. Ймовірно, терорист здався добровільно. 

- Так, чоловік сам впустив працівників міліції, і зараз в його домоволодінні проводиться обшук, - сказала теж по телефону прес-офіцер обласної міліції Анна Олійник. - Вилучають зброю, вибухівку. Є гранати, пістолети... Важко сказати, скільки всього. Документування триває.    

Вона також розповіла, що переговори з чоловіком, який погрожував підірвати свій будинок і все навколо, вів особисто генерал Віктор Русин. Розмова була з 21.00 минулого вечора до пізньої ночі. В результаті перемовин чоловік погодився добровільно впустили працівників міліції. І сьогодні, 20 листопада, о 10.00 озброєний вінничанин здався, почали обшук.

Відео дня
> Як дізналася "20 хвилин" з власних джерел, мікрорайон був під загрозою відключення від газу через погрози чоловіка. До ранку газовики ще сумнівалися, чи доведеться вимикати газ. Тепер, скоріше за все, відключення не буде.    

Нагадаємо, що вчора ввечері, 19 листопада, працівники міліції перекрили вулиці на перехресті вулиць Бучми та Затонського, неподалік будинку терориста. До нього приїхали з обшуком, але чоловік дістав рушницю і почав кричати, що в нього є гранати, і він усіх підірве. Так розповідали місцеві мешканці. Сказали також, що чоловікові 43 роки. 

Фоторепортаж з місця події і подробиці читайте найближчим часом.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Anonymous

    Так "СМИ" наштамповали.... Человек не террорист, и это факт.
  • Anonymous

    А почему написано ТЕРОРИСТ? Он что-то сделал такого чтобы быть терористом? Взорвал здания, людей?
  • Anonymous

    так это ты его сдал ?
  • Anonymous

    интересно конечно)) этот товарищ никогда не отличался суциедальными наклонностями.. но я думаю органы будут удивлены тем что там найдут... да и в таком количестве)) ожидаю качественный фоторепортаж)) там будет на что посмотреть
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera Від читача 16:27 Розкажи бабусі про очищення судин 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на одному маршруті 12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький 10:15 Рецепт паски з сирною начинкою від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:11 У Вінниці майже 40 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень 09:15 Сьогодні — Велика середа. Про суть третього дня Страсного тижня і головні правила 09:15 Вінничанка Валентина Порицька понад півсторіччя працює на одному місці 08:55 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:24 Сьогодні вітаємо Тамару та Макара. Історія та прикмети 1 травня 22:29 Втричі збільшились випадки повторної «дорослої» вітрянки, а після 50-ти років може статися ще один сюрприз 21:56 Концерт «Sound of Ukraine» і оркестр, що скорив Європу, скоро у Вінниці! Буде до мурах photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up