В Козятині розбійники! Міліція розшукує двох чоловіків, які напали на подружжя в райцентрі

В Козятині розбійники! Міліція розшукує двох чоловіків, які напали на подружжя в райцентрі
Вночі, 15 серпня, двоє чоловіків в масках з прорізями для очей ввірвалися в дім 64-річного пенсіонера, зв’язали його і дружину, били, а потім втекли з грішми та золотом.

Крім цінностей, як розповіли в міліції, нападники винесли з будинку подружжя козятинців мисливську гладкоствольну рушницю. Їх тепер розшукують, а 62-річну потерпілу з численними травмами забрали в лікарню.  
- Через декілька годин залишені нападниками зв’язаними потерпілі зуміли звільнитися та повідомили в міліцію про напад, - розповіли сьогодні, 16 серпня, у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції. - Наразі над розкриттям злочину працює посилена слідчо-оперативна група міліції. Проводять комплекс заходів, щоб встановити та затримати злочинців.
Мешканців області, яким відома інформація, що може допомогти слідству, просять телефонувати на „102”. Також можна дзвонити на номери обласного управління (0432)59-33-22 (чергова частина), (0432) 59-31-19. Або за номером телефону чергового Козятинського райвідділу (242)2-03-30. Конфіденційність гарантують.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
23:36 За церковними канонами чи народними традиціями, як правильно вшановувати померлих 21:23 На Вінниччині проводи відзначають аж до Трійці. Історія та традиції поминальних днів photo_camera 21:01 Вісім фільмів про історію України та війну, які варто подивитися play_circle_filled 20:16 Гвардієць з бригади «Червона Калина» ремонтує зброю для побратимів на передовій play_circle_filled photo_camera Від читача 18:55 Споруджувати укріплення в “мінус три поверхи” просто на кордоні неможливо 19:10 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 19:04 Без паніки: вінничан попереджають про роботи з підриву кар'єру play_circle_filled 18:36 «Приємно відчувати, що ти щось зробив». В Агрономічному плетуть сітки для захисників play_circle_filled photo_camera 18:06 Понад десяток пожеж на Вінниччині за добу: є потерпілий та загибла photo_camera 17:17 «Новобудова зруйнує наш дім». Жителі центру Вінниці хочуть скасувати результат громадських слухань photo_camera 17:10 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 17:08 У Вінниці рятувальники вилучили з річки Південний Буг тіло чоловіка 16:18 Він був нареченим «Пташки» з Азовсталі: Третій орден «За мужність» вручили мамі морпіха 15:26 Засудили водія, який вчинив ДТП в якому загинула 20-річна вагітна жінка 14:11 Зіткнення на зустрічній: слідчі встановлюють обставини ДТП, яка забрала життя двох людей 13:57 Вінницький «ЯСКО» розгромив Urban у першому чвертьфіналі Другої ліги чемпіонату України 13:10 Розваги, атракціони, смачні страви, коктейлі, інтерактиви з благодійним проєктом "Колесо Підтримки" (Новини компаній) 13:01 Вінничанка пропонує перейменувати вулицю на честь загиблого Героя Назарія Гринцевича photo_camera 12:15 Мінус $16 мільйонів для рф: 47 бригада знищила ворожий вертоліт Ка-52 11:04 СБУ викрила у Вінниці ворожого агітатора: він виправдовував війну рф
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up