Василь Мороз про вимагання Тараса Чорноівана: „Це ж не я один. Там десятки людей є”

Василь Мороз про вимагання Тараса Чорноівана: „Це ж не я один. Там десятки людей є”
Ректор медуніверситету сказав, що потерпілих від вимагання головного редактора видання компроматів Тараса Чорноівана, крім нього, ще десятки людей.

Журналіст „20 хвилин” подзвонила Василю Морозу, щойно від захисника затриманого редактора „Тарасової правди” почула, що „закрили” Тараса Чорноівана справді через заяву ректора медуніверситету. На прохання розповісти про хабар, на якому він допоміг викрити правоохоронцям людину, ректор сказав:
- То не хабар абсолютно. Це ж не я один. Там десятки людей є. Ви виясняйте в міліції. Я ніяких коментарів, на превеликий жаль, доки не буде рішення, не даю. Тільки вчора взнав сам, тому нічого не можу коментувати. Не знаю, що вже і хто про це заявляв. Я ніякі заяви не робив. Не знаю, що в правоохоронців там є, хто звертався, але там дуже багато людей.

Нагадаємо, що вчора ввечері, 4 липня, редактора скандального видання „Тарасова правда” затримали у Києві працівники міліції і доставили у Вінницю. Тут розслідується кримінальне провадження про вимагання. Нібито Тарас Чорноіван хотів із ректора котрогось вишу 400 тисяч гривень і отримав перші 100 тисяч на рахунок, щоб забути назавжди по нього, як героя статей, та спростувати надруковану раніше інформацію.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (17)
  • Anonymous

    На анонимных блогах много что можна написать, вот например что ты гомосек вонючий,Да именно ты троль - гомосек
  • Anonymous

    О коррупции в Винницком медуниверситете. 10 июля 2013 года Апеляционный суд Винницкой области отменил постановление суда первой инстанции, отменил постановление следователя и возобновил уголовные производства против ректора Мороза В.М. и его подчинённых. Т.о. на сегодняшний день, против руководства Винницкого медуниверситета продолжается расследование по четырём криминальным производствам, в том числе и по статье КК Украины "Мошенничество".
  • Anonymous

    опа....http://svobodaslova.in.ua/news/read/18767
  • Anonymous

    http://svobodaslova.in.ua/ Кроме экстремистских материалов ставит практически всё.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди Від читача 14:18 Маленьким вінничанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up