Звела двох охочих до інтиму на вінницькому вокзалі за 50 гривень

 Звела двох охочих до інтиму на вінницькому вокзалі за 50 гривень
Діяла, наче сутенерка. Але не примушувала нікого до сексу. І вінничанку судили, як звідницю. Вона звела для контакту інтимного, але в людному місці й серед білого дня, двох незнайомих. За цей аморальний вчинок, який порушує суспільні норми, суд дав умовний строк покарання.

Спрацювала професійно. Отримала замовлення і за 20 хвилин вже знайшла легкої поведінки жінку. Поки звідниця рахувала в привокзальному кафе свої „чесно” зароблені 50 гривень, її клієнта вже ублажали неподалік. Прямо на платформі. Тоді ще навіть смеркатися на почало...
За звідництво виніс вирок Вінницький міський суд першого жовтня вінничанці, яка вже була судима. Вона раніше отримала за грабіж чотири з половиною роки тюрми, та звільнилася умовно-достроково за вісім місяців до кінця строку. Не минуло й року, як жінка знову опинилася на лаві підсудних.
Як викрили її на аморальному вчинку, хто допоміг міліції, а їй насолив, лишилося поза рішенням суду. Обставини єдиного її злочинного епізоду (принаймні, про один факт звідництва знав суд) в подробицях не досліджували, бо ніхто не оспорював доведеного слідством. Ось що правоохоронці встановили.
Влітку цього року, 21 червня близько 19.00 Марина (назвемо так звідницю) була в кафе «У Петрівни», яке знаходиться при вході до ринку Привокзальний-1, на площі Героїв Сталінграду. Там якийсь чоловік попросив її звести його з жінкою, яка була б не проти за сто гривень обслужити його. Суд назвав це обслуговування – секс-послугами.
- Добре, я знайду тобі жінку за 50 гривень винагороди, - погодилася на пропозицію Марина і тут же рушила на пошуки по території залізничного вокзалу тієї, яка б пішла на швидкий секс з незнайомцем.
„Підсудна підшукала особу жіночої статі, яка знаходилися на першій платформі залізничного вокзалу станції Вінниця біля входу в кафе «Колиба» та погодились надати сексуальні послуги за грошову винагороду в сумі 100 гривень раніше невідомому їй чоловікові”, - написано у вироку.
Цю легковажну даму Марина привела в кафе „У Петрівни” буквально через 20 хвилин. О 19.20, як сказано у вироку, звідниця отримала 50 гривень. Повія ж з клієнтом направились в кінець третьої платформи залізничного вокзалу. Прямо там відбувся контакт і другий розрахунок – клієнт розрахувався з жінкою легкої поведінки, як обіцяв, сотнею гривень.
Звідниця казала судді, що винна й більше так не буде. Він це сприйняв за щиросердне розкаяння. Вирішив не дослідувати докази, які ніким не оспорюються, і підтвердив кваліфікацію, дану слідством: звідництво для розпусти з метою наживи.
„Обвинувачена вчинила умисний злочини середньої тяжкості, раніше притягувалася до кримінальної відповідальності, за місцем проживання характеризується позитивно, на обліку в лікаря-нарколога та лікаря-психіатра не перебуває, у вчиненому розкаялася,” – перерахував обтяжуючі та пом’якшувальні обставини суд і сказав, що виправлення Марини можливе без ізоляції її від суспільства.
Звідниці дали позбавлення волі з випробуванням. Присудили чотири роки тюрми, але з іспитовим строком три роки та зобов'язали не виїжджати з країни і з'являтися для реєстрації в кримінальну-виконавчу інспекцію.

Чим відрізняється звідництво від сутенерства
Звідниками вважають людей, які з корисливих спонукань знайомлять двох охочих до сексу. Сутенерами - тих, що постійно забезпечують роботою проституток чи під якимось приводом втягують їх в цю неофіційну професію.



За створення або утримання місць розпусти і звідництво для розпусти покарання визначає стаття 302 Кримінального кодексу України.
Найлегше - штраф до 850 гривень або обмеженням волі на строк до двох років.
Якщо є рецидив чи працювала група злочинців – до п’яти років позбавлення волі. Найсуворіша санкція за звідництво з неповнолітніми - до семи років тюрми.   
Карають за сутенерство або втягнення в заняття проституцією за статтею 303 Кримінального кодексу.
Змусили до проституції з використанням обману, шантажу, насильства чи уразливого стану жертви – за це тюрма від трьох до п'яти років.
Якщо діяла група чи службовець, від якого проститутка була у матеріальній чи іншій залежності, це збільшує покарання до семи років.
Якщо сутенер працює з неповнолітніми або в організованій злочинній групі - до 10 років з конфіскацією майна.
Втягнення в проституцію чи сутенерство призвело до тяжких наслідків, тоді посадять на строк до 15 років позбавлення волі з конфіскацією.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (17)
  • Anonymous

    С каких пряников КПК? Курим КК Украины, а именно ч. 5 ст. 12 "Класифікація злочинів"
  • Anonymous

    читай КПК- особливо тяжкий злочин
  • Anonymous

    Нечего на других пенять.... ----- комМенты/латИница/,кто...латИницей,
  • Anonymous

    Всем кто пишет коменты латыницей сёк бы задницу крапивой.(:cry:)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:11 Просять присвоїти звання Героя України Дмитру Буздугану 12:27 Через пожежі без дахів залишилися два будинки — в Морозівці та Петрику 11:23 Вінниця в Instagram. Кращі фото за 13 — 19 травня photo_camera 10:41 У Рибчинцях екологи виявили незаконну копанку Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 10:26 Вінниця прощається із полеглим воїном-добровольцем Олександром Михальнюком 09:34 Що горіло вчора на Шепеля? На місці працювали рятувальники 08:46 Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО: збивали ворожі шахеди 08:25 Сьогодні вітаємо Сергія та Матвія. Історія, заборони та прикмети 19 травня 07:42 Учасників спартакіади «Сильні, вільні і спортивні» запросили на безкоштовні тренування photo_camera 21:01 На Європейській площі перевіряли цукор, вакцинували, робили тест на ВІЛ photo_camera 20:07 Вода лише в чверті досліджених у Вінниці криниць відповідає санітарно-гігієнічним нормам 19:12 Старі фото Вінниці. Яким було наше місто і його мешканці у 80-х роках минулого століття photo_camera 18:37 Важко зберігати спокій? Є проста техніка дихання для подолання стресу play_circle_filled 18:02 Оголосили підозру та взяли під варту розповсюджувача канабісу play_circle_filled photo_camera 17:25 «Бойові каски замість корони тримали над головами». Дружина поїхала до чоловіка вінчатися на фронт 16:37 Рятувальники отримали нову техніку та медикаменти від благодійників play_circle_filled photo_camera 16:30 Меланома у дітей: причини, фактори ризику та профілактика захворювання 15:56 Електроенергія по годинах: з'явився графік відключень на шість черг 15:03 «Потрібно поспішати жити»: захисник з позивним «Івасик» про життєві цінності
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up