Вінничани протестували проти заводу «Монсанто» у Вінниці

  Вінничани протестували проти заводу «Монсанто» у Вінниці
Їх мало, але вони з плакатами. Сьогодні, о 11.30 у Вінниці, біля мерії розпочалась акція проти будівництва у місті заводу ком панії «Монсанто».

На протест вийшло до 20 вінничан. Серед протестуючий – хлопчик Федір, який прийшов на акцію разом з батьком. Він тримає плакат по розміру майже такий самий, як він самий, але уже знає, що ГМО – це шкідливо.

- Ми проти будівництва заводу цієї компанії, ми уже кілька років повністю відмовились від використання продуктів, які можуть містити ті чи інші домішки, і вживаємо тільки ті продукти, які вирощуємо самі, або ж купуємо їх у перевірених фермерів, - каже Володимир Єгоров.

Також в акції протесту взяли участь представники ВО «Свобода», «Народного руху України», прихожани церков та просто ті, хто дізнався про акцію від знайомих та соцмереж.

Відео дня
> Вінничанин Роман прийшов на акцію з своїм собакою на ім’я Капоне і тримає символічний плакат з надписом «Мій ховрах любить ГМО», натякаючи таким чином на наслідки, які моє мати вживання продуктів генної інженерії.

За словами одного з організаторів акції депутат облради Сергія Свитка, вони направили листа на ім’я мера та губернатора з проханням не допустити будівництва заводу команії у Вінниці.

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (62)
  • Anonymous

    Молодці рухівці та козаки-богунці, що організували пікет проти Монсанто, а це значить проти ГМО! Продукти з ГМО- це новітня форма геноциду!

    Anonymous reply Anonymous

    ніколи не думав що рухівці та козаки- боягунці такі туповаті що можуть організувати пікет проти будівництва сіменного заводу у рідному місті

    Anonymous reply Anonymous

    Козаки - зигунцы)))
  • Anonymous

    Можно в комментах задать вопрос властьимущим: в каких странах находятся ДЕЙСТВУЮЩИЕ заводы компании MONSANTO? А то мы тут спорим... А может в каждой европе по заводу, а мы взяли и перепугались шо с нас опять хотят сделать помойку. А кому-то дивиденты за 80 ГА? Чево все покупая продукты ищут эти "без ГМО"? Надо всем таки покупать продукты для своих детей с пометкой "Радуйтесь, таки с ГМО". Ура, рабочие места! Химзавод нам на кухню дайте! И реактор на горб! Мы так рады этой зарплате! Еще по Чернобылю под стельки каждому! Мы же все стерпим... Рабочие места же... Какой идиот или дебил будет кормить этим своих детей? Во всем мире ЭКО-продукты и все такое, у нас - рабочие места, да млять хоть в концлагере. Украина - не помойка!!!

    Anonymous reply Anonymous

    К примеру самая развитая сверхдержава (США) кормит этим свой народ. И что?

    Anonymous reply Anonymous

    кто был в США - себе такого не пожелает... еда там отвратная..люди ненормально полные (не так как наши- крепыши)... много детишек рождаются с отклонениями... количество различных заболеваний очень сильно выросло за последние годы... Европа постоянно протестует против ГМО, в Австрии они запрещены вообще.. думается не на пустом месте...

    Anonymous reply Anonymous

    Вы в штатах были??? У штатов проблемы - сверхожиревшие люди!

    Anonymous reply Anonymous

    Она своих не кормит.Она кормит всех остальных. .. А то , что на твоем огороде или поле будет пустыне, ибо не растут рядом с ГМо полями органические!! Какие рабочие места! Врт уже " Наша Ряба" дала места, только работать там никто не может. Рабочий день, как в Европе, а оплата, как в Украине.

    Anonymous reply Anonymous

    Вот не надо врать. На територии Северной и Южной Америк ГМО продукты повсеместно. А все эти вопли не более чем война Америки с Евросоюзом за рынки сбыта. Евросоюз освоил ГМО значительно позже, и чтобы не потерять рынки сбыта запустил информацию про вред ГМО. Клинически же никаких опытов не проводилось. А робочие места это гораздо лучше чем их отсутствие. Тем более - не нравится, не покупай, покупай только органические продукты или кто то запрещает?

    Anonymous reply Anonymous

    И с экологией у них значительно лучше, чем у нас, потому что поля не обрабатывают фунгицидами, гербицидами и прочей хренью, и в водоемы она потом не попадает. А мы эту отраву и с едой, и с водой жрем. Но посмотрите - кому принадлежат наши химзаводы? Неужели Коломойский скажет - ладно, я заводы закрою, чтобы гадость не выпускать. Нет, запустили утку, что ГМО продукция очень вредная. А реально - она МЕНЕЕ вредная и токсичная, чем "химическая", т.е. существующая сейчас. В Могилянке проводили исследования - никаких осложнений и болезней по сравнению с контрольной группой, у принимающий ГМО-продукты выявлено НЕ БЫЛО. Когда люди перестанут ходить на митинги, чтобы защищать ЧУЖИЕ КАПИТАЛЫ, при этом сами будучи нищими?

    Anonymous reply Anonymous

    Вы, уважаемый, или ЗАРЯЖЕН, или неумный.
  • Anonymous

    А по-сколько платили в этот раз? а то меня в городе не было.. блин, надо было тем бабулям, что на фото с плакатами, типа Фэмен устроить, мол, посмотрите к чему приводит ГМО..вот был бы резонанс..

    Anonymous reply Anonymous

    То что ты это ФЭМЭН и тебя в городе не было бабули догадались без твоих комментов.
  • Anonymous

    http://lleo.me/dnevnik/2008/02/26.html семеренко и мичурин тоже гмо выращивали...

    Anonymous reply Anonymous

    странные люди.. не различают селекции (Мичурин) и встройки чужеродных генов (например в помидор ген камбалы...) ...вот, господа, иеет смысл почитать...http://oko-planet.su/science/sciencenews/182621-populyarnye-gmo-soderzhat-chasticy-virusov-k-takim-vyvodam-prishli-issledovateli.html ... хотя ГМО в украине по закону запрещено, думается мы давно его употребляем...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:21 Суд призначив покарання учневі, який підпалив кабінет директора школи 15:25 Шукаєте, де придбати якісні напівфабрикати? Підібрали кращих виробників для вас (партнерський проєкт) 15:22 У ДТП на Вінниччині травмувалися діти та водійка авто 14:46 «Ви ж не привезете нам з Вінниці дітей» Чому закрили дитсадок у Гонтівці і який вихід із ситуації Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 14:23 В Агрономічному затримали двох хмельничан, які збували психотропи photo_camera 13:33 Скільки заробляє керівництво вінницької Нацполіції? Огляд декларацій за 2023 рік 13:04 Молодший лейтенант з Вінниччини отримав грошовий сертифікат від Головкома ЗСУ 13:00 До 70% знижки з карткою Mastercard для нових користувачів онлайн-сервісу Uklon у Вінниці (Новини компаній) 12:17 Водій BMW в'їхав у дерево на вулиці Пирогова у Вінниці, є постраждалі play_circle_filled 11:30 Дослідження, яким довіряють: яку медичну лабораторію обрати у Вінниці? (Новини компаній) 11:21 З криниці на Вінниччині рятувальники дістали тіло жінки 10:30 Для військових на реабілітації у Вінниці влаштували спартакіаду. РЕПОРТАЖ photo_camera 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 20 травня відключатимуть послуги 09:30 День відкритих дверей у Вінницькому національному технічному університеті. Запрошуємо! (Новини компаній) 09:21 Захисники українського неба знищили всі 29 дронів, якими ворог атакував країну 08:51 В останню путь вінничани проводжатимуть Дениса Слободянюка на псевдо «Еколог» 08:20 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 08:17 В Україні відзначають День банківських працівників. Історія, заборони та прикмети 20 травня 21:41 У благодійному матчі профі з «Чайки» подужали аматорів з «Універ-Динамо»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up