У басейні «Маяк» потонув чоловік (ОНОВЛЕНО)

У басейні «Маяк» потонув чоловік (ОНОВЛЕНО)
Читачка газети «RІА» Яна повідомила, що першого липня в басейні «Маяк» потонув чоловік. Дівчина також повідомила, що на момент пригоди працівників, які мають стежити за порядком, на місці не було.

Щоб перевірити цю інформацію ми зателефонували в аквапарк «Маяк» і попросили до телефону директора, журналістів з’єднали з жінкою, яка спілкуватись з журналістами відмовилась.

- Це сталось у басейні, яке я маю відношення до цього? Телефонуйте у басейн, - сказала по телефону жінка.

Телефонуємо у басейн:

Відео дня
> - При чому тут я, телефонуйте директору аквапарку, директор відповідає і за басейн, я просто касирка.

Пізніше до редакції зателефонувала директор аквапарку  Зоя Садовська , щоб звинуватити журналіста в брехні. За їїсловами журналістка спілкувались не з директоркою, а з кимось з співробітників.

- Я з вами не говорила, біля басейну був наш співробітник, він і витягав чоловіка з води, - каже Зоя Садовська. – Те, що вам написали у смс неправда, на той момент жінок поблизу басейну навіть не було. Тому ніяка читачка Яна нічого бачити не могла.

У прес-службі обласної міліції підтвердили про нещасний випадок. Станом на третє липня особу потонулого чоловіка не встановили. У басейн він прийшов без документів.

- Виклик на "102" надійшов о 16.20. На місце виїжджала слідчо-оперативна група, - каже начальник сектору зв’язків з громадськістю міської міліції Яна Шкляр. - Особу мертвого чоловіка встановлють. До цього часу ніхто із заявою про зникнення людини у міліцію не звертався. Тіло направили на судово-медичну експертизу. Попередня версія – нещасний випадок, тому що видимих ознак насилля на тілі не було.

Читайте також:

Дівчинка мало не втонула, перелякавшись, коли з'їхала з гірки у басейні

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (76)
  • Ситник Віка

    Скільки приблизно людей знаходяться в аквапарку взимку або осінніми днями підскажіть
  • Anonymous

    не знаю як хто, а я при запису до басейну приносила справку від дерматолога, що здорова. Справка містить ПІБ. Шкода, що для басейну не є принциповою наявність документа з лікарні. Навіть якщо людина разово відвідує басейн - потрібне засвідчення того, що вона не є носієм якоїсь хвороби, що може передатись. Там же діти плавають...
  • Anonymous

    Да, но, что-то я за последних несколько лет не слышал, что бы в других бассейнах нашего города люди тонули. А в этом - второй случай за два месяца. Я не говорю, что не нужно теперь негде купаться. Просто там нет нормальных норм безопасности. Видимо для директоров это не самое важное. Важно что бы люди деньги платили и все.
  • Anonymous

    правильно, правильно. и на речки не ходите, и на озёра, и на моря не ездите - там тоже опастно. строго по суше. и в дождь на улицу - ни ногой, а то мало -ли что. и ещё воду не пейте, аквафобия - это вам не шутки.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:41 У благодійному матчі профі з «Чайки» подужали аматорів з «Універ-Динамо» 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 13 по 20 травня, які ви могли пропустити 20:11 Ювілей Барської організації незрячих відзначили змаганнями з інтелектуальних ігор 20:11 Олександр Князь отримав грошовий сертифікат від Головнокомандувача ЗСУ Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 19:45 Мандрівка в минуле: що стояло на місті апеляційного суду та які будівлі були поруч play_circle_filled photo_camera 19:02 Вінницький айтішник потрапив у рейтинг найвпливовіших акаунтів в українському LinkedIn 18:28 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну 17:15 У п'яти районах та Вінниці горів сухостій і очерет 16:47 Найвужчий готель на Соборній. Розповідаємо історію дому Райхера photo_camera 16:34 На Немирівському шосе Skoda перекинулася після зіткнення з Honda play_circle_filled photo_camera 16:32 «Це рівень дю Солей!» Вражаюче шоу «ALICE» 31 травня вперше у Вінниці play_circle_filled photo_camera 15:29 Чоловік з Вінниці вступив до армії рф та воював за окупантів. Його заочно засудили до 14-ти років 15:25 На чемпіонаті з футболу пролунав гімн під музичним супроводом сержанта 59-ї бригади play_circle_filled 14:18 Які переваги та недоліки в законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 13:11 Просять присвоїти звання Героя України Дмитру Буздугану 12:27 Через пожежі без дахів залишилися два будинки — в Морозівці та Петрику 11:23 Вінниця в Instagram. Кращі фото за 13 — 19 травня photo_camera 10:41 У Рибчинцях екологи виявили незаконну копанку 10:26 Вінниця прощається із полеглим воїном-добровольцем Олександром Михальнюком
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up